“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Όταν η αισχρή προπαγάνδα με πράκτορες γίνεται κατά συρροή!....Η Έλληνες φταίνε για όλα!....

Σχόλιο: Τους είδε; Ήταν Έλληνες; Δεν ήταν σίγουρα πράκτορες σε στημένο γεγονός από τους ίδιους; Αυτή είναι η Δύση!.....Των δημοκρατών!...Χωρίς κανένα στοιχείο βγάζουν το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ εναντίον των Ελλήνων!....Και βέβαια είναι αυτή η οργάνωση που παρείχε πλήρη κάλυψη και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στις τρομοκρατικές ομάδες στην Ελλάδα!....Να θυμίσουμε σε αυτήν την οργάνωση αυτήν την ΑΝΑΡΤΗΣΗ όπου υπάλληλος της Αμ.Πρεσβείας έσφαζε στην Αίγυπτο!...


Επίθεση εν πλω από μια ομάδα πέντε ακροδεξιών κουκουλοφόρων δέχτηκαν 4 φουσκωτές βάρκες με πρόσφυγες στη Λέσβο, στη θαλάσσια περιοχή του Μολύβου.

Όπως μεταδίδει το Lesvosnews οι ακροδεξιοί προσέγγισαν τις βάρκες των προσφύγων με ένα ταχύπλοο και κατέστρεψαν τις μηχανές τους, με αποτέλεσμα ναμείνουν οι βάρκες ακυβέρνητες και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν.

Την σχετική καταγγελία έκανε ο Βέλγος Peter N. Bouckaert, διευθυντής Εκτάκτων Αναγκών για το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και εμπειρογνώμονας σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Λέσβο, λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Ο Bouckaert υπογράμμισε ότι οι επιθέσεις έγιναν από Έλληνες ακροδεξιούς.

Όπως γράφει το Lesvosnews, αρκετοί πρόσφυγες έπεσαν στη θάλασσα και προσπάθησαν να σπρώξουν τις βάρκες προς τις ακτές κολυμπώντας. Το συμβάν έγινε στα διεθνή ύδατα και στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε και η Τούρκικη Ακτοφυλακή καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός από γυναίκες και παιδιά μεταφέρθηκαν στις ακτές της Τουρκίας.

Πηγή
Πηγή φωτογραφίας

http://dia-kosmos.blogspot.gr/