“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Συνελήφθη Αιγύπτιος που εργαζόταν στην πρεσβεία ΗΠΑ στην Αίγυπτο για σφαγές επί Μόρσι!...(σαν την 17η Νοέμβρη)

Συνελήφθη Αιγύπτιος εργαζόμενος στην αμερικανική πρεσβεία του Καΐρου ως ύποπτος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες. Ο 42χρονος Αχμέτ Αλί κατηγορείται για συμμετοχή σε 13 τρομοκρατικές επιθέσεις, ως επικεφαλής, μάλιστα, της ισλαμικής ταξιαρχίας Χελβάν.

Η Χελβάν έχει πάρει το όνομά της από την ομώνυμη συνοικία του Καΐρου, αποτελώντας τον μαχητικό πυρήνα των Αδελφών Μουσουλμάνων. Το παράδοξο είναι πως οι Αμερικανοί δεν κατάλαβαν τίποτα για τη δράση του Αιγυπτίου εργαζομένου για αυτούς. «Είμαστε σε επαφή με τις αιγυπτιακές αρχές επί του προκειμένου», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας.

Ο Αλί, σύμφωνα με τις αρχές, συνελήφθη μετά από πληροφορίες που ελήφθησαν από μέλη των Αδελφών Μουσουλμάνων που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλος ένας Αιγύπτιος εργαζόμενος στην πρεσβεία των ΗΠΑ, ο 44χρονος Αχμέτ Σουλεϊμάν, είχε συλληφθεί στις 26 Μαΐου.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/