“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ποιό ΝΑΤΟ; Κινεζικές απομιμήσεις σχεδόν σε όλα τα αμερικανικά οπλικά συστήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Northrop Grumman ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΧΥΣ: ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ "ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ.

- ΤΟ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ (ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ "ΕΥΠΑΘΕΙΩΝ" (back doors) ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ "ΙΩΝ" (worms, trojan horses) ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

- ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΛΕΓΧΑΝ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

- ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Σάλος έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες έπειτα από την αποκάλυψη ότι εκατοντάδες κινεζικές απομιμήσεις εξαρτημάτων έχουν τοποθετηθεί επάνω σε αμερικανικά οπλικά συστήματα από τις εταιρείες Raytheon, L-3 Communications και Boeing, με αρκετά από αυτά να βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές. 

Η Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων του Κογκρέσου βρήκε τα εξαρτήματα απομιμήσεις, τα οποία προέρχονται συνήθως από την Κίνα, να έχουν τοποθετηθεί σε αεροσκάφη όπως το C-130J, το P-8A Poseidon και το C-27J Spartan. 

Στα εξαρτήματα συμπεριλαμβάνονται και ηλεκτρονικά, γεγονός που καθιστά την αποκάλυψη σοβαρότερη. Λόγω των παραπάνω θα διεξαχθεί ακροαματική διαδικασία. Ο Εκπρόσωπος Τύπου, του Κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών, Χονγκ Λέι, δήλωσε ότι η Κίνα υποστηρίζει τη δίωξη κατά των προϊόντων–απομιμήσεων και υποστηρίζει τη συνεργασία με τις ξένες Αρχές για τον σκοπό αυτό. Έρευνες για το ζήτημα διεξάγει και η Υπηρεσία Έρευνας Εγκλημάτων του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας. Αναφέρεται ότι διεξάγονται 225 έρευνες συνολικά για υποθέσεις αστοχίας ή κακής ποιότητας υλικού και εξαρτημάτων. Σε αυτές μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και οι κινεζικές απομιμήσεις.

http://www.defence-point.gr/news/?p=26311
ΗΠΑ: ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ (ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments