“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Ιερή Βίβλος: Ένα Βιβλίο Εβραϊκής Μαγείας

Δεν είναι παράξενο λοιπόν ότι οι Ελευθεροτέκτονες, που ελέγχονται από τις Εβραϊκές δυνάμεις, τοποθετούν τα χέρια τους πάνω στη βίβλο κατά τη μύησή τους.

Δεν υπάρχει τίποτα «ιερό» ή οτιδήποτε καλό για την πνευματική ανέλιξη ή τη βελτίωση της ανθρωπότητας στη βίβλο. Κοιτάχτε τους αριθμούς, τα βιβλία, τις γραφές και τα περιεχόμενα και θα το αναγνωρίσετε για αυτό που πραγματικά είναι: ένα βιβλίο εβραϊκής μαγείας, το οποίο χρησιμοποιούν συνέχεια στην κορυφή και αν προωθήσουν τα σχέδιά τους και να υποδουλώσουν τις μάζες. 

Το όλο νόημα αυτού του άρθρου είναι να εξηγήσω σε απλούς καθημερινούς όρους στο πως το κάνουν αυτό. Οι εβραίοι είναι μια εξωγήινη ΦΥΛΗ μέσα σε όλες τις φυλές. Κανένας δεν λέει «είμαι ένα τέταρτο Καθολικός» ή «είμαι μισός Ορθόδοξος» ή «ένα μέρος Μάρτυρας του Ιεχωβά» ή ότι υπάρχει «ένα μέρος αίματος Πεντηκοστιανών στην οικογένειά μου», αλλά πολλοί λένε είμαι εβραίος κατά το ήμισυ, κατά ένα τέταρτο κτλ. Και ένας εβραίος παραμένει εβραίος ανεξάρτητα από το εάν τηρεί ή συμμετέχει στη «θρησκεία».

Για όσους από εσάς δεν είσαστε εξοικειωμένη με την πνευματικότητα και τις λειτουργίες του μυαλού, που είναι γνωστές ως «μαγεία», θα σας εξηγήσω ώστε να κατανοήσετε πως λειτουργεί αυτό. Κοιτάχτε γύρω σας. Οτιδήποτε βλέπετε, η οθόνη σας, η καρέκλα σας, το κρεβάτι σας, τα έπιπλά σας, τα αυτοκίνητα έξω, τα κτίρια, τα παράθυρα- οτιδήποτε βλέπετε ήταν κάποτε η ιδέα ενός ατόμου πριν υλοποιηθεί σε μια φυσική μορφή στη πραγματικότητα. Τώρα, θέλω να προσθέσω ότι αυτό δεν ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις, όπως με την επιστήμη. Για παράδειγμα οι καταιγίδες υλοποιούνται από μόνες τους: ζεστός υγρός αέρας συγκρούεται με κρύο, ξηρό αέρα. Τα περισσότερα πράγματα όμως ήταν κάποτε η ιδεά κάποιου.

Οι περισσότεροι από εσάς είστε εξοικειωμένοι με τα μυτερά καπέλα που φορούν οι κλασσικοί μάγοι και μάγισσες. Συχνά έχουν σχεδιασμένα αστέρια πάνω τους και παρόμοια πράγματα. Το συμβολικό νόημα του κώνου είναι η ανέλιξη της ενέργειας στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτό συμβολίζεται επίσης και από τις Αιγυπτιακές πυραμίδες. Η ενέργεια είναι απαραίτητη για την υλοποίηση μιας ιδέας στην πραγματικότητα. Η ενέργεια λειτουργεί επίσης σαν το νερό, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει την ευκολότερη διαδρομή εάν δεν κατευθυνθεί ανάλογα. Μια συνειδητή λειτουργία μαγείας χρειάζεται ενέργεια και τη συγκέντρωση του μυαλού. Όσο πιο σημαντική η λειτουργία, τόσο περισσότερος σχεδιασμός χρειάζεται πριν την εκτέλεσή της. Όταν λέμε σχεδιασμός, εννοώ μια ημερομηνία όπου οι πλανήτες υποστηρίζουν τη λειτουργία [για αυτό και τα αστέρια πάνω στα κωνικά καπέλα], μαζί με τον συγχρονισμό και τη γνώση. Όσο περισσότερες δυνάμεις λειτουργούν σε αρμονία για να υποστηρίξουν το μαγικό, τόσο το καλύτερο, ειδικά οι αριθμοί καθώς οι ζωή είναι φτιαγμένη από αριθμούς… τον χρόνο.

Η λειτουργία ενδυναμώνεται με τη δεξιά [θηλυκή] μεριά του εγκεφάλου. Αυτή η πλευρά του εγκεφάλου κυριαρχεί στο υποσυνείδητο μυαλό και είναι επίσης η παθητική μεριά του εγκεφάλου. Η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου είναι η αρσενική, λογική πλευρά που κατευθύνει τη λειτουργία. Όσο περισσότερη ενέργεια κατευθύνεται σε μια λειτουργία, τόσο πιθανότερ είναι να υλοποιηθεί στην πραγματικότητα. Μικρά πράγματα δεν χρειάζονται μεγάλα ποσά ενέργειας, αλλά ο έλεγχος του κόσμου και αυτά που θα αποκαλύψω στη συνέχεια του άρθρου, χρειάζονται τη συμμετοχή του υποσυνείδητου [θηλυκή πλευρά του εγκεφάλου] μαζικού μυαλού. Ο πληθυσμός δεν το γνωρίζει αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει μια Βίβλος σχεδόν σε κάθε σπίτι, καθώς λειτουργεί σαν ένας υποσυνείδητος δέκτης και έχει υποσυνείδητη δύναμη, μια σύνδεση με τους αριθμούς, τους στίχους και δεδομένων των αιώνων της μαζικής ενέργειας που έχει φορτιστεί σε αυτήν από τους πιστούς, έχει αρκετή δύναμη. Οι πιστοί υποσυνείδητα συνδέονται σε αυτή την ενέργεια και εν αγνοία των περισσοτέρων, μπορούν να ελεγχθούν μέσω αυτού του τρόπου.

Αυτή είναι μόνο μια σύνοψη για το πως λειτουργούν οι δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής. Για να μάθετε περισσότερα, μελετήστε για το υποσυνείδητο μυαλό, ειδικά για τον τρόπο που συγκεκριμένοι άνθρωποι μπορούν να μάθουν τα περιεχόμενα ενός βιβλίου μόνο κρατώντας το και εστιάζοντας σε αυτό χωρίς να το έχουν διαβάσει. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πόση δύναμη έχει η βίβλος. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι στίχοι της Βίβλου αποστηθίζονται, καθώς αυτοί ενσωματώνονται στο υποσυνείδητο και αυτό αιμοραγεί στο μαζικό μυαλό, κάνοντας το μαζικό μυαλό ένα πανίσχυρο εργαλείο στην εκτέλεση ενός μαγικού.

Επιπροσθέτως, πολλοί από εσάς γνωρίζετε για τα υποσυνείδητα μηνύματα. Πολλοί έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει για το ότι οι δημοφιλείς διαφημήσεις, μουσική και άλλα μέσα, χρησιμοποιούν υποσυνείδητα μηνύματα που δεν είναι εύκολα αντιληπτά από το συνειδητό μυαλό. Δεν τα γνωρίζουμε, αλλά λειτουργούν και όντως επηρεάζουν τους ανθρώπους. Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν σύνδεσμοι σε μερικά βίντεο για να δείτε το πως λειτουργεί αυτό.

Για να μπερδέψουν και να παραπλανήσουν τον πληθυσμό περαιτέρω, για τις λειτουργίες όπως της 11ης Σεπτεμβρίου κατηγορούν τον Σατανά, αλλά με λίγη έρευνα και μελέτη, θα ανακαλύψετε ότι η αλήθεια είναι το αντίθετο. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της ιουδαιο/χριστιανικής βίβλου. Αυτό δεν είναι διαφορετικό από το εβραϊκό ψέμα του «Ολοκαυτώματος» των «έξι εκατομμυρίων». Παρατηρήστε πως ο αριθμός έξι χρησιμοποιείται συχνά [περισσότερο σε αυτό παρακάτω]. Οι ατελείωτες δημοσιεύσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της δημοσιότητας που αυτό λαμβάνει, λειτουργεί ως η κύρια παραπλάνηση και αντιπερισπασμός από τις πραγματικές φρικαλεότητες, μαζικές δολοφονίες, βασανιστήρια και βαναυσότητες που έχουν εκτελεστεί από το εβραϊκό κομμουνιστικό πρόγραμμα.

Ο «Σατανάς» είναι ο Θεός των Εθνικών [μη-εβραίων]
– «Σατανάς» σημαίνει «εχθρός» στα εβραϊκά
– Ο «Σατανισμός» είναι ένας χαρακτηρισμός για τον Παγανισμό
– «Παγανιστής» σημαίνει Εθνικός

Οτιδήποτε είναι ενάντια στους εβραίους προωθείται με ζήλο στον πληθυσμό ότι είναι «κακό».

Κάποιοι από εσάς θυμάστε ότι μετά το συμβάν των δίδυμων πύργων της 11/9, πολλοί άνθρωποι δίπλωναν τα 20δόλαρα με ένα συγκεκριμένο τρόπο, όπου οι δίδυμοι πύργοι μπορούν να ειδωθούν σε φλόγες όταν διπλωθούν με συγκεκριμένο τρόπο. To 2oδόλαρο ήταν το πιο συχνά χρησιμοποιημένο χαρτονόμισμα στις ΗΠΑ. Αμέσως μετά το συμβάν της 11/9, τα 20δόλαρα αντικατστάθηκαν με μια νέα έκδοση. Όλα εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα. Η δικαιολογία που χρησιμοποιήθηκε για το κοινό ήταν ότι μπορούσαν να πλαστογραφηθούν πολύ εύκολα. Ο πραγματικός λόγος ήταν ότι το σχέδιο του χαρτονομίσματος και οι υποσυνήδειτες δονήσεις που είχε.

Ο αριθμός έντεκα είναι ένας αριθμός χάους, καταστροφής και αποσύνθεσης σύμφωνα με τη βίβλο. Επειδή αυτή η απαίσια βίβλος είναι σε κάθε σπίτι, τόσοι πολλοί άνθρωποι συνδέονται στα χριστιανικά διδάγματα και εναποθέτουν τη πίστη τους σε αυτό, όπως και το 20δόλαρο. Η βίβλος είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό εργαλείο, πολύ περισσότερο από το 20δόλαρο, καθώς υπάρχει πολύ περισσότερο και είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Για αυτό και όταν οι εβραίοι στα υψηλότερα επίπεδα λειτουργούν τη μαγεία τους σε ομάδες, χρησιμοποιούν τα νούμερα και τους στίχους της βίβλου για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. 


Με βάση τα όσα κατανοώ, κάποιοι από τους στίχους ψέλνονται στα εβραϊκά βουστροφηδόν, που σημαίνει ότι διαβάζονται εναλλάξ από τα αριστερά στα δεξιά και από τα δεξιά στα αριστερά. Επίσης κινούνται μπρος πίσω καθώς «προσεύχονται» σε ομάδες.

Τα νούμερα 10 και 12 στη βίβλο υποτίθεται ότι είναι τέλειοι αριθμοί.

Οι 12 γιοι του Ιακώβ μείων του Ιωσήφ [Γένεσις 42,13] χωρίς τον οποίον οι άλλοι 11 δεν θα είχαν επιζήσει.
Σημειώστε ότι η Γένεσις είναι το πρώτο βιβλίο της βίβλου, Γένεσις = 1 + 42 + 13 = 56, που ανάγεται στο 11. Αυτό λειτουργεί επιπροσθέτως στον στοίχο αυτό καθεαυτό.
Ο Βασιλιάς Ιωακίμ [Παραλειπόμενα 36,5-6] βασίλευσε 11 χρόνια πριν ο Ναβουχοδονόσορας τον υποδούλωσε [η πτώση του και το τέλος της κυριαρχίας του].
Ο Βασιλιάς Σεδεκίας [Ιερεμίας 52,1-11] βασίλευσε 11 χρόνια πριν ο Ναβουχοδονόσορας να τον φυλακίσει, να δολοφονήσει την οικογένειά του και να τον ακρωτηριάσει.
Το 11ο έτος της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας, ο Ιεζεκιήλ προφήτευσε τη πτώση και την καταστροφή της Τύρου [Ιεζεκιήλ 26,1-5]
Το 11ο έτος της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας, ο Ιεζεκιήλ προφήτευσε τη πτώση και την καταστροφή της Αιγύπτου [Ιεζεκιήλ 30,20-26]
Σημειώστε ότι στις παραπάνω γραφές, εάν τις μελετήσετε περαιτέρω, όλοι επαναστάτησαν ενάντια στους εβραίους και τιμωρήθηκαν για αυτό. Το παραπάνω λειτουργεί σαν παράδειγμα και υπάρχουν ακόμα περισσότερα.

Τώρα, ο αριθμός 9 είναι ένας αριθμός ολοκλήρωσης και τέλους. Σημειώστε πως οι βιβλικοί στίχοι που τονίζουν τον αριθμό 11, όλοι σχετίζονται με καταστροφή και πτώση.

Δεν θα κάνω αυτό το άρθρο πολύ μεγάλο, καθώς έχω πολύ περισσότερα λεπτομερή παραδείγματα για το σύντομο μέλλον. Το βιβλίο του Ιώβ χρησιμοποιείται για να καταραστούν οι εχθροί τους σε πολλές περιπτώσεις. Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης έγινε στη χριστιανική εορτή της Τετάρτης της Τέφρας και αποτέφρωσε την πόλη. Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα παραδείγματα, αλλά παρατηρώντας όλες τις ομοιότητες, έχουμε:

Στις 15 Μαρτίου 2004, ήταν ακριβώς 911 ημέρες ανάμεσα στην επίθεση των Δίδυμων Πύργων στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 και τις βομβιστικές ενέργειες στα τραίνα της Μαδρίτης, Ισπανίας 11 Μαρτίου 2004.

  • Madrid, Spain έχει 11 γράμματα
  • New York City έχει 11 γράμματα
  • Η επίθεση στην Αμερική έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
  • Η επίθεση στη Μαδρίτη έγινε στις 11 Μαρτίου 2004.
  • Ήταν 911 ημέρες ανάμεσα στις δύο επιθέσεις [9 + 1 + 1 = 11].
  • Η επίθεση της Μαδρίτης ήταν την 11η Τετάρτη εκείνου του έτους.
  • Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η ημέρα του έτους [2 + 5 + 4 = 11].
  • Μετά την 11η Σεπτεμβρίου είχε άλλες 111 ημέρες μέχρι το τέλος του έτους.
  • Κάθε κτίριο είχε 110 ορόφους [11 x 10 = 110].
  • Στις επιθέσεις της Μαδρίτης επιβεβαιώθηκαν 191 νεκροί[1 + 9 + 1 = 11].
  • Στις 11/9/2002 διαβάστηκαν τα ονόματα 2,801 θυμάτων για τους Δίδυμους Πύργους [2 + 8 + 0 + 1 = 11].
  • Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους πύργους ήταν η Πτήση 11
  • Η Πτήση 11 είχε 92 επιβάτες [9 + 2 = 11].
  • Η Πτήση 11 είχε 11 άτομα πλήρωμα.
  • Η Πτήση 77 έπεσε στο Πεντάγωνο [11 x 7 = 77].
  • Η Πτήση 77 είχε 65 επιβάτες [6 + 5 = 11].
  • Η Νέα Υόρκη ήταν η 11η πολιτεία που μπήκε στην Ένωση
  • Το Μανχάταν ανακαλύφθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1609 από τον Henry Hudson -11 γράμματα.
  • Η Saudi Arabia [Σαουδική Αραβία] έχει 11 γράμματα.
  • Το Afghanistan [Αφγανιστάν] έχει 11 γράμματα.
Παρατηρήστε πως η δόνηση του αριθμού 11 συνδέεται σε όλα αυτά με τον αριθμό 9. Η αστρική ενέργεια ψάχνει τον ευκολότερο τρόπο και τα όμοια ελκύουν τα όμοια. 

Δεν είναι παράξενο λοιπόν ότι οι Ελευθεροτέκτονες, που ελέγχονται από τις Εβραϊκές δυνάμεις, τοποθετούν τα χέρια τους πάνω στη βίβλο κατα τη μύησή τους. Δεδομένου ότι κάθε σελίδα της βίβλου έχει τη λέξη «εβραίος», «εβραίοι», «ισραήλ», «ιερουσαλήμ» και τα σχετικά- δεδομένου ότι οι εβραίοι ισχυρίζονται ότι είναι οι «επίλεκτοι του θεού» και ότι θεωρούνται υψηλής αξίας στη βίβλο- δεν είναι άξιο απορίας γιατί είναι τόσο ισχυροί και κυβερνούν μυστικά τον κόσμο, εν αγνοία των μαζών, εδώ και αιώνες.

Ο ίδιος ο Σατανάς μου έδειξε πως αυτές οι λειτουργίες είναι σαν τα ντόμινος. Όταν κάτι κινητοποιηθεί στο αστρικό επίπεδο, οι ενέργειες που κινητοποιούνται ψάχνουν παρόμοιες ενέργειες και συνδέονται μεταξύ τους. Με αυτές τις παράξενες συμπτώσεις των αριθμών [αυτό είναι ένα δείγμα, υπάρχουν ακόμα περισσότερα], αυτό αποκαλύπτει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο, αλλά μια απόδειξη ότι υπάρχει μια απόκρυφη λειτουργία που είναι σκόπιμη.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω την έβραϊκή έμφαση στον αριθμό 6. Παρακαλώ μην το μπερδέψετε με το «666» που έχει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα.

Παρακαλώ να έχετε συνείδηση και θα παρατηρήσετε αυτό που σας λέω εδώ. Για παράδειγμα, τα 6 εκατομμύρια για την ψεύτικη απάτη του ολοκαυτώματος, ο εβραϊκός κομμουνισμός έχει τη πιο σημαντική εορτή του την Πρωτομαγιά. 1/5 5+ 1 = 6. Θα μπορούσα να συνεχίσω. Το ισραηλ έχει 6 γράμματα. Δώστε σημασία στα νέα και στην ιστορία, οτιδήποτε συνδέεται με τους εβραίου και θα καταλάβετε τι εννοώ. Στη βίβλο, ο αριθμός έξι είναι ο αριθμός του ανθρώπου χωρίς καμία πνευματική δύναμη. Ο αριθμός 7 έχει σχέση με τα 7 τσάκρα και τη πνευματική δύναμη που εκπέμπεται από αυτό και την πνευματική τελειότητα. Το 6 είναι κάτι λιγότερο. Το 6 είναι επίσης ο αριθμός της σκληρής δουλειάς. Γινόταν δουλειά για 6 ημέρες και η 7η ήταν ημέρα ξεκούρασης.

«Ο αριθμός 6 σφραγίζεται σε οτιδήποτε συνδέεται με τον ανθρώπινο κόπο. Το παρατηρούμε σφραγισμένο στα μέτρα του, που χρησιμοποιεί στον κόπο του και στην στιγμή κατα την οποία κοπιάζει. Και το βλέπουμε αυτό από την αρχή».
Η εβραϊκή έμφαση στον αριθμό 6, προκαλεί μια δόνηση στο αστρικό επίπεδο για την προώθηση των σκοπών τους, το κομμουνιστικό κράτος τους και την παγκόσμια κυριαρχία τους. Ο κομμουνισμός είναι ένα κράτος σκλαβιάς. Με το κομμουνιστικό κράτος, οι εβραίοι γίνονται «θεοί» και κάθε πνευματική γνώση αντικαθίσταται με υλιστικό αθεϊσμό. Μόνο οι εβραίοι στη κορυφή γνωρίζουν τα μυστικά των απόκρυφων και τα εφαρμόζουν σε οτιδήποτε σκοπό τους ωφελεί με κατάρες και με μαγικά πάνω σε έναν αβοήθητο πληθυσμό που δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά. Ο χριστιανισμός είναι ένα βασικό στάδιο για τον κομμουνισμό με παραπάνω από έναν τρόπο. Επιπροσθέτως, ο χριστιανισμός έχει μετατρέψει τη λεγόμενη «θρησκεία» σε μια εντελώς απεχθή και αηδιαστική έννοια και πολλοί που δεν γνωρίζουν, είναι πρόθυμοι να προωθήσουν τον αθεισμό.

Ολοκληρώνοντας, όπως με οτιδήποτε άλλο, όλα αυτά κατηγορούνται στον Σατανά και τους Παγανιστικούς Εθνικούς Θεούς από τους ανόητους που έχουν άγνοια. Πολλοί χριστιανοί δεν έχουν την ευφυία ή τη δύναμη για να εντρυφήσουν στα απόκρυφα. Υπάρχουν ακόμα γραφές στη βίβλο που χρησιμοποιούν οι εβραίοι για να καταραστούν και να τρομάξουν τους ξένους από το να ασχοληθούν με τα απόκρυφα. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν νέα στον Σατανισμό, είχα μια άσχημη εμπειρί, αλλά αυτό με έκανε να αποκτήσω μεγαλύτερο ενδιαφέρον και έντεινε τη περιέργειά μου. Το άτομο δεν θα πρέπει να φοβάται. Οι εβραίοι και οι εξωγήινοι όμοιοί τους έχουν χρησιμοποιήσει τον φόβο ως εργαλείο για έλεγχο εδώ και αιώνες. Στις κομμουνιστικές χώρες, ο πληθυσμός ζει σε ένα καθεστώς συνεχόμενου φόβου. Αυτό λειτουργεί σύμφωνα με τη βίβλο, καθώς οτιδήποτε άλλο σχετικά με τον εβραικό κομμουνισμό.

Θα δώσω κι άλλες πληροφορίες και ακόμα περισσότερα παραδείγματα για το πως η βίβλος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα βιβλίο εβραϊκής μαγείας. Για αυτό και οι αριθμοί, η βιβλική αριθμολογία και ο τρόπος που η βίβλος επιβάλλεται στον πληθυσμό, είναι σχεδόν σε κάθε σπίτι, σε ξενοδοχεία και οπουδήποτε αλλού. Όλοι είναι εξοικειωμένοι με αυτή και γνωρίζουν τι ισχυρίζεται ότι είναι.

Ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί. Παρακαλώ προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε τους άλλους. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο και τα άλλα άρθρα του ιστότοπου και δουλέψτε σκληρά για τον Σατανά. Σατανάς σημαίνει «αλήθεια» στα Σανσκριτικά.


Η επίθεση της 11/9 ήταν επίσης μια πνευματική επίθεση [Ο πύργος της Βαβέλ]

Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από την Τορά:

Γεν. 11,9 διὰ τοῦτο ἐκλήθη τὸ ὄνομα αὐτῆς Σύγχυσις [Βαβέλ], ὅτι ἐκεῖ συνέχεε Κύριος τὰ χείλη πάσης τῆς γῆς, καὶ ἐκεῖθεν διέσπειρεν αὐτοὺς Κύριος ἐπὶ πρόσωπον πάσης τῆς γῆς.
[Δια τούτο και εκλήθη το όνομα της περιοχής αυτής “Συγχυσις”, διότι εκεί επέφερεν ο Θεός σύγχυσιν εις τας γλώσσας των ανθρώπων και διεσκόρπισεν αυτούς εις όλην την γην.]

Παρατηρήστε: 11,9

Αυτή η επίθεση ήταν μια πνευματική επίθεση για τον διασκορπισμό, τησ σύγχυση και την καταστροφή των επικοινωνιών.

Υπαρχουν περισσότερα στις γραφές πριν από αυτό:

Γεν. 11,6 καὶ εἶπε Κύριος· ἰδοὺ γένος ἓν καὶ χεῖλος ἓν πάντων, καὶ τοῦτο ἤρξαντο ποιῆσαι, καὶ νῦν οὐκ ἐκλείψει ἀπ᾿ αὐτῶν πάντα, ὅσα ἂν ἐπιθῶνται ποιεῖν.
[Και είπε τότε ο Κυριος· “ιδού έως τώρα ένας λαός είναι αυτοί και μίαν γλώσσαν ομιλούν όλοι. Ιδού ότι ήρχισαν δι’ αλαζονείαν και επίδειξιν το οικοδομικόν έργον των. Και νομίζουν ότι τώρα δεν θα τους λείψη τίποτε από όσα σκέπτονται να κάμουν”.]

Γεν. 11,7 δεῦτε καὶ καταβάντες συγχέωμεν αὐτῶν ἐκεῖ τὴν γλῶσσαν, ἵνα μὴ ἀκούσωσιν ἕκαστος τὴν φωνὴν τοῦ πλησίον.
[Είπε δε τότε ο Τριαδικός Θεός· “εμπρός ας καταβώμεν εκεί και ας επιφέρωμεν σύγχυσιν εις την γλώσσαν των, ώστε να μην εννοή ο ένας την γλώσσαν του άλλου”. Ετσι και έγινε.]

Ο πύργος της Βαβέλ σχετίζεται με την ανέλιξη του Όφη [το χτίσιμο ενός πύργου είναι μια αναλογία]. Με τη δύναμη της δύναμης του Όφη, η τηλεπαθητική επικοινωνία και παντογνωσία είναι πιθανές και με τις τηλεπαθητικές επικοινωνίες, δεν υπάρχουν εμπόδια στη γλώσσα, καθώς οι επικοινωνίες περνούν μέσω της επίφυσης και μεταφράζονται σε οποιαδήποτε γλώσσα μιλά ο δέκτης και μπορεί να κατανοήσει. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες επικοινωνίες μπορεί να μην είναι ακριβής. Συγκεκριμένες λέξεις δεν μπορούν να μεταφραστούν κατάλληλα, λόγω της υποτροφικής επίφυσης και γιατί υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις γλώσσες. Σε κάποιες γλώσσες δεν υπάρχουν ισοδύναμες εκφράσεις ή λέξεις για να μεταδοθεί το νόημα άλλων γλωσσών.

Κάθε φορά που η ανθρωπότητα αναπτύχθηκε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσης, αυτή η γνώση καταστράφηκε συστηματικά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό με τη πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπου η Ευρώπη έπεσε στον Μεσαίωνα για 1000 χρόνια. Αφού οι εβραίοι εξορίστηκαν από τη Δυτική Ευρώπη, προέκυψε η Αναγέννηση, φέρνοντας τον διαφωτισμό. Οι εβραίοι μετανάστεψαν στην ανατολή και επίσης στη Σικελία [ειδικά μετά τον εξορισμό τους από την Ισπανία], έσπειραν πανικό στους Εθνικούς της ανατολής [ενδεχωμένως κατέληξε στον κομμουνισμό στη Ρωσία και φυσικά, οι ίδιοι εβραϊκοί τελετουργικοί φόνοι, όπου ο πληθυσμός των Εθνικών αντέδρασε με διωγμούς] μαζί με την ίδρυση του οργανωμένου εγκλήματος στη Σικελία.

Παρακάτω ακολουθούν προφανείς αποδείξεις για τα υποσυνείδητα μηνύματα που χρησιμοποιήθηκαν στα ΜΜΕ πριν το συμβάν της 11/9:

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν συνειδητά ότι οι εβραίοι ελέγχουν το χόλιγουντ και τα ΜΜΕ.

ΤΙ; … Το Χολυγουντ προέβλεψε την επίθεση 11/9;;;; [YouTube video]

Το παραπάνω βίντεο είναι απόδειξη ότι οι λεγόμενες «προφητείες» της βίβλου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη. Η βίβλος δεν είναι το «βιβλίο του θεού», αλλά μια δουλειά των εβραίων, οι οποίοι το χρησιμοποιούν υποσυνείδητα για να εκτελέσουν τις κατάρες τους, κάποιες από τις οποίες είναι εδώ και αιώνες. Οποιοσδήποτε γνωρίζει για το πως λειτουργεί το μυαλό και η μαγεία μπορεί να κατανοήσει πλήρως.

The Lone Gunmen Pilot – 9/11, Βγήκε στη τηλεόραση στις 4 Μαρτίου 2001, 6 μήνες πριν τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους. Παρατηρήστε- 6 Μήνες.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments