“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ανθελληνική οργάνωση ΕΛΙΑΜΕΠ, σε ολόκληρο το πολιτικό, φασιστικό τόξο !..

Οι Αλβανοί φασίστες αποθεώνουν «Έλληνα» καθηγητή που αθωώνει τους ναζί τσάμηδες και βαφτίζει τους Έλληνες αντιστασιακούς ως «εγκληματίες πολέμου»!!

Εισήγηση του Κωνσταντίνου Τσιτσελίκη, νομικού, αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο συνέδριο «Η Συνθήκη της Λωζάννης 90 χρόνια μετά: Οι μειονοτικές ρυθμίσεις», που οργάνωσε το Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση των Παιδιών της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ (Κομοτηνή 22-23/11/2013).



Εισήγηση του Γιάννη Κτιστάκη, λέκτορα Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και επίκουρου καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου, στο συνέδριο «Η Συνθήκη της Λωζάννης 90 χρόνια μετά: Οι μειονοτικές ρυθμίσεις», που οργάνωσε το Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση των Παιδιών της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ (Κομοτηνή 22-23/11/2013).

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ=Γ. ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 2. ΚΤΙΣΤΑΚΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ), ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΕΛΛΗΝΑ» ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΩΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ»! Ζητά μάλιστα σε συνεντευξη του στο CNN.gr να... «ανοίξει η συζήτηση για το θέμα», αναπαράγοντας την ναζιστική αλβανική προπαγάνδα!

Φυσικά οι Αλβανοί νεοναζί τον έκαναν εθνικό τους ήρωα και τον υμνούν, ενώ χρησιμοποιούν τις δηλώσεις τους για να βιάσουν ακόμα μια φορά την μνήμη των θυμάτων. Ναζιστική προπαγάνδα με «ακαδημαϊκή» προβιά. Το κράτος δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια…

σσΚ: O Κωστής Τσιτσελίκης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης καθώς και σε αποστολές εκδημοκρατισμού και δικαιωμάτων του ανθρώπου και παρατήρησης εκλογών για την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον Ο.Α.Σ.Ε. και τα Ηνωμένα Έθνη. Έχει διδάξει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μπιλγκί της Κωνσταντινούπολης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και συνδιευθυντής της σειράς μελετών του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων.

Διοίκηση της ΕΕΔΑ ( είναι η παλαιότερη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που υπάρχει στην Ελλάδα.)

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου πραγματοποιήθηκαν την 22η Μαΐου 2015. Το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα σε συνεδρίαση της 23ης Μαίου 2015. Εξελέγησαν ομόφωνα:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης

Αντιπρόεδροι: Ανδρέας Τάκης, Δημήτρης Σαραφιανός

Γενικός γραμματέας: Βαγγέλης Μάλλιος

Ταμίας : Χρήστος Ηλιάδης Μέλη: Σοφία Αμοριανού, Γαρυφαλιά Αναστασοπούλου,

Δημήτρης Σπυράκος, Δανάη Μπιτσάκη Αναπληρωματικά μέλη: Κυριάκος Αγγελάκος, Αλέξανδρος Κεσσόπουλος, Αφροδίτη Μπαμπάση

Προγράμματα

· Συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για ανάληψη πιλοτικών δικαστικών υποθέσεων (strategic litigation) αιτούντων άσυλο και θυμάτων ρατσιστικής βίας.

· Συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για την έκδοση της Επετηρίδας Δικαίου Αλλοδαπών και Προσφύγων.

· Εθνικός εταίρος (associate partner) του ευρωπαϊκού δικτύου Migrant Integration Policy Index το οποίο συντονίζεται από τo Migration Policy Group και το British Council.

· Υλοποίηση προγράμματος RAXEN από το 2007. Το RAXEN είναι ο εθνικός φορέας καταγραφής και αναφοράς για τα φαινόμενα ρατσισμού και διακρίσεων σε βάρος των μεταναστών και των μειονοτήτων. Οι εκθέσεις του υποβάλλονται στον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Fundamental Rights Agency-FRA) και προμηθεύουν στοιχεία για την συγκριτική ανάλυση αυτών των φαινομένων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Από τον Ιούνιο του 2011, η Ένωση μετέχει σε ευρύτερο σχήμα συνεργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος Data collection and research services on fundamental rights issues σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Συνταγματικού Δικαίου, την MKO Αντιγόνη και το Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων.

- Υλοποίηση του προγράμματος "Νομικές, Υποστηρικτικές και Συνοδευτικές υπηρεσίες σε Θύματα εγκλημάτων μίσους"

- Υλοποίηση του προγράμματος "Πλατφόρμα Δράσης για τα Δικαιώματα στην ψυχική υγεία"

Τσάμηδες- "Έλληνας" Καθηγητής: «Οι Έλληνες πρέπει να δεχθούν ότι έγινε εθνοκάθαρση»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης, τόνισε πως το σχέδιο δράσης στερείται μίας υποτυπώδους οργάνωσης, καθώς «δεν ρωτήθηκαν ποτέ οι αρμόδιοι φορείς». Πρόσθεσε ότι: «Στο σχέδιο λείπει η πρόληψη για τα φαινόμενα καταπάτησης των δικαιωμάτων του ανθρώπου και η εκπαίδευση σχετικά με αυτά».

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments