“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

«Αυτή τη γή δεν την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας. Την δανειστήκαμε από τα παιδιά μας για λίγο….».

Υπάρχουν μερικές συμπτώσεις που δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες:
Στην κρίση του Σουέζ το 1956, η Σοβιετική Ένωση εισέβαλε στην Ουγγαρία.
Στην κρίση της Κούβας το 1962, η Κίνα εισέβαλε στην στην Ινδία.
Στην αποκορύφωση του πολέμου στο Βιετνάμ το 1968, Σοβιετική Ένωση εισέβαλε στην Τσεχοσλοβακία.
Στις ΗΠΑ δολοφονήθηκε ο Ρόμπερτ Κέννεντυ και ένα πραξικόπημα στο Ιράκ, έφερε το κόμμα Μπάαθ στην εξουσία.
Το αγωνιώδες ερώτημα σήμερα είναι: 

Ο Πόλεμος στον Κόλπο, θα έχει κάποια δραματική συνέχεια σε άλλο σημείο της γής; (Τα γεγονότα στην Βαλκανική δεν θεωρούνται δραματικά…). 

Η επόμενη δραματική ενέργεια θα είναι πάλι στον Κόλπο, όταν το Ισραήλ που ασφυκτιά, θα θελήσει να βγεί από τα ΣΥΝΟΡΑ του με αποτέλεσμα την κατάληψη του Λιβάνου.

Ταυτόχρονα θα εκδηλωθεί πραξικόπημα στην ΡΩΣΣΙΑ, όπου κι εκεί το καθεστώς ασφυκτιά. Οι ανακατατάξεις είναι προφανείς.

Έτσι έχει σχεδιαστεί μία λύση-σπασμός στο διεθνές οικονομικό σύστημα, για μια «ανάσα», όπως ισχυρίζεται ο αρχηγός της NSA, Ότι: στις 24 Οκτωβρίου (;) θα σημειωθούν προγραμματισμένες «ταραχές» έξω από τις πύλες της εταιρίας ποδηλάτων (…..) στο Κλήβελαντ του Οχάιο. 

Το γραφείο προσλήψεων θα φέρει 700 συμπληρωματικούς εργάτες για να επιταχυνθεί η παραγωγή. Η ζήτηση θα ξεπεράσει τη δυνατότητα παραγωγής της βιομηχανίας, αλλά για τις 700 θέσεις θα παρουσιαστούν 4.000 ΑΝΕΡΓΟΙ εργάτες. Η ένταση θα καταλήξει σε αιματηρή σύγκρουση ανάμεσα στους λευκούς και μαύρους εργάτες, ενώ θα απλωθεί στους δρόμους. 

Όταν νυχτώσει, μια περιοχή έξι κατοικημένων τετραγώνων θα βρίσκεται ζωσμένη στις φλόγες και θα έχουν καταφθάσει η εθνοφρουρά και οι στρατιώτες για να ελέγξουν την κατάσταση, αλλά ούτε αυτοί θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τους εργάτες.

Το απόγευμα της επόμενης ..ημέρας, στις (…), ο Αμερικανός Πρόεδρος θα μελετάει την πρόταση του Κυβερνήτη για να σταλούν στρατιωτικές μονάδες στο Κλήβελαντ, όταν θα φτάσουν οι πρώτες ΕΙΔΗΣΕΙΣ σχετικά με το πραξικόπημα που θα επιχειρηθεί στη ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. 

Ένα γκρούπ αριστερών στρατηγών (ISIS) θα βρει «απροετοίμαστες» και την CIA και την FSB, και θα ανακοινώσει ότι έχουν υπό τον έλεγχό τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στρατιωτικές βάσεις, καθώς και το παλάτι του βασιλιά Φάχντ, το οποίο θα έχουν περικυκλώσει. 

Η επίθεση θα είναι γρήγορη και αποτελεσματική και κατά τα μεσάνυχτα, όταν όλα πια θα δείχνουν ότι ο Φαχντ θα συλληφθεί, μερικά αμερικανικά πλοιάρια που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο, «πιάνουν» μια προειδοποίηση του βασιλιά προς τους επαναστάτες.

Αν δεν αποσύρουν τος δυνάμεις τους _θα πεί_ θα καταστρέψει ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις πετρελαίου. Μια καταστροφή που δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς. Μέσα σε μια ώρα οι επαναστάτες θα απορρίψουν την πρότασή του κι ένα σμήνος βασιλικών πολεμικών αεροσκαφών θα διασχίσει τον ουρανό. Σαν σημάδι αποφασιστικότητας του βασιλιά, θα ρίξουν τις βόμβες τους στη ναυτική βάση ARAMCO στο Ρας Τανούρα, όπου βρίσκονται δεκάδες αποθήκες πετρελαίου. Θα προκληθεί ένας τεράστιος σεισμός, που θα γίνει αισθητός μέχρι πενήντα μίλια μακριά. Αν δεν παραδοθούν οι επαναστάτες ο βασιλιάς θα απειλήσει να ανατινάξει τις ίδιες τις πετρελαιοπηγές και μετά οι στρατηγοί δεν θα έχουν να κυβερνήσουν τίποτε άλλο, παρά, μια άδεια έκταση άμμου και πέτρας.

Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη θα αρχίσουν να πλησιάζουν τον τόπο του δράματος από τον Ινδικό Ωκεανό και τη Μεσόγειο και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ θα καλέσει όλες τις χώρες να μην «εκμεταλλευτούν την έκρυθμο κατάσταση στην Μέση Ανατολή», ενώ οι πολεμικές δυνάμεις των ΗΠΑ θα βρίσκονται σε συναγερμό.

Την ίδια νύχτα που θα ξεσπάσει η «επανάσταση» και οι βομβαρδισμοί στην ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, μια ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ μεγάλης ισχύος θα συμβεί ξαφνικά στις ακτές της λίμνης Μπαϊκάλ της Κεντρικής ΡΩΣΣΙΑΣ, κοντά σε ένα από τα πειραματικά πυρηνικά παραρτήματα της πρώην Σοβ. Ένωσης.
Θα προκληθούν μαζικές πολιτικές αλλαγές σε όλες τις χώρες, με την εμφάνιση ακόμα και στην πρώην Σοβιετική Ένωση, καθώς και πόλεμοι ανάμεσα στα αραβικά κράτη και την Τουρκία.

Βίαιες συγκρούσεις θα ξεσπάσουν σε ολόκληρη την ΕΥΡΩΠΗ, αλλά και την ΑΜΕΡΙΚΗ, ανάμεσα στην αστυνομία και τους ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ και επιστροφή στην πατρίδα τους όλων των ξένων εργατών που κάνουν τις πιο βαρειές δουλειές στις πλούσιες χώρες εδώ και τράντα χρόνια, και όλα αυτά θα έχουν ως συνέπεια να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ οι ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ στις χώρες αυτές!....

Η βρετανική κυβέρνηση θα εθνικοποιήσει, με κυβέρνηση των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ, τις αμερικανικές βιομηχανίες στην Βρεταννία, ενώ οι βόμβες των Σκωτσέζων εθνικιστών θα καταστρέψουν τις πετρελαιοπηγές στη Βόρεια θάλασσα και οι παραστρατιωτικές ομάδες θα προκαλέσουν ΑΠΕΡΓΙΕΣ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Πίσω από αυτά βέβαια, κρύβεται ο φόβος για ΕΝΑΝ μεγάλο ΠΟΛΕΜΟ!......

Αθανάσιος Στριγάς
Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ


http://dia-kosmos.blogspot.gr/