“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: «Ομάδα 54/12»

ΗΠΑ: «Ομάδα 54/12»

Στις ΗΠΑ υπάρχουν κατά βάση δύο κυβερνήσεις. Η μία είναι φανερή ενώ η άλλη παραμένει μυστική, σκοτεινή. Η δεύτερη, η σκοτεινή κυβέρνηση συγκεντρώνει πληροφορίες, ενεργεί κατασκοπεία, καταστρώνει και εκτελεί μυστικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την υδρόγειο!...


Η μυστική κυβέρνηση δεν είναι ένα απόλυτα συγκεκριμένο και χειροπιαστό σύμπλεγμα, που να αποτελείται από άτομα και υπηρεσίες επιλεγμένες από τις υπηρεσίες της φανερής κυβέρνησης. Η μυστική κυβέρνηση δεν περιορίζεται μόνο στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών- αν και CIA αποτελεί τον εκτελεστικό της πυρήνα- ούτε στις άλλες εννέα υπηρεσίες πληροφοριών, που είναι γνωστές με το όνομα «Κοινότητα Πληροφοριών».

Στην οργανωτική της δομή περιλαμβάνονται πολλά άτομα και οργανώσεις, διάφορες επιχειρήσεις και Ιδρύματα, που έχουν Ιδιωτικό χαρακτήρα. Ως ένα ορισμένο σημείο η μυστική κυβέρνηση είναι εκείνη που αποφασίζει για την ζωή των ..εκατομμυρίων πολιτών στις ΗΠΑ.

Ένας καλά ενημερωμένος Αμερικανός, μπορεί εύκολα να υποθέσει, όπως έχει συμβεί επανειλημμένα, ότι η επίσημη Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ κατευθύνεται φανερά προς ένα συγκεκριμένο σκοπό, ενώ στην πραγματικότητα η Μυστική Κυβέρνηση επιδιώκει τελείως αντίθετους αντικειμενικούς σκοπούς.

Η μυστική κυβέρνηση είναι ένας σχετικά καινούριος θεσμός, που δραστηριοποιήθηκε από δύο βασικές ιστορικές ανάγκες: την ανάδειξη των ΗΠΑ μετά των Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε μεγάλη δύναμη με διεθνές κύρος από τη μία πλευρά, και την αυξανόμενη απειλή από το σοβιετικό κομμουνισμό από την άλλη.

Σχόλιο: Αυτή η μυστική κυβέρνηση σήμερα καθοδηγεί τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, σε έναν νέο παραλλαγμένο Κομμουνιστικό Ολοκληρωτισμό!....
Αποτέλεσμα είναι ότι το δίκτυο πληροφοριών έχει αναπτυχθεί σε έναν ογκώδη μυστικό μηχανισμό που απασχολεί περίπου ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ πρόσωπα.

Ο ετήσιος προϋπολογισμός του μηχανισμού αυτού των πληροφοριών υπολογίζεται σε δεκάδες Δισεκατομμύρια Δολλάρια. Αναπόφευκτη συνέπεια ήταν ότι η μυστική κυβέρνηση έγινε στόχος υποψιών και επικρίσεων…..

Καλά πληροφορημένοι ιδιώτες, μέλη του Κογκρέσου καθώς και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν κατηγόρησαν ανοιχτά τη μυστική κυβέρνηση και έμμεσα την NSA, CIA κλπ. Ότι ακολουθεί δική της εξωτερική πολιτική, ότι αναμειγνύεται άμεσα στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών, ότι πολλές φορές η CIA ενεργεί χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη εξουσιοδότηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Παρ’ όλο που την εσωτερική ασφάλεια της χώρας έχει αναλάβει κατά το νόμο και την παράδοση το FBI, η CIA ΔΙΑΤΗΡΕΙ πολλά γραφεία στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα των ΗΠΑ.

Αναμειγνύεται χωρίς καμμιά αρμόδια εξουσιοδότηση σε πολλά ζητήματα που αφορούν την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και σε κάθε άλλου είδους δραστηριότητα όπως, Ραδιοφωνικές εκπομπές, Ναυτιλιακές, Αεροπορικές και ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, οργάνωση πυρήνων στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!....

Οι μεγάλες και σπουδαίες αποφάσεις λαμβάνονται από ένα μικροσκοπικό Διευθυντήριο το όνομα του οποίου προφέρεται μόνο ψιθυριστά. Πόσοι άνθρωποι έχουν ακούσει για την «Ειδική Ομάδα» η οποία είναι γνωστή αλλοιώς ως «Ομάδα 54/12»;

Αθανάσιος Στριγάς
http://dia-kosmos.blogspot.gr/