“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΫ (1792-ΒΧ-1599 απόρρητη ντιρεκτίβα).. Α'

Ο ελληνικός λαός έχει πολλές –ιδιαιτερότητες-, θετικές και αρνητικές.

Στις θετικές του ιδιαιτερότητες ανήκει η μεγάλη υπομονή, το σχεδόν αλάθητο ένστικτό του και η μεγάλη ψυχική του δύναμη. Όμως μέσα στην μεγαλωσύνη του διακατέχεται από αυτοκαταστροφικά συναισθήματα όπως: Είναι ευκολόπιστος, γι’ αυτό και τον προδίδουν τόσο εύκολα.

Ξεχνάει σύντομα τα άσχημα. Δείγμα ανωτερότητας, αλλά και ελπίδας πως…. «θα φτιάξουν τα πράγματα». Και όταν τα πράγματα χειροτερεύουν ο ελληνικός λαός αρνείται να δεχθεί πως έκανε λάθος επιλογές, γιατί τον έχουν μάθει να ΦΟΒΑΤΑΙ να κρίνει τις λαθεμένες επιλογές του. Στο «μεσοδιάστημα» αυτό η ψυχή φορτίζεται, καταπιέζεται, συνθλίβεται, αλλά πρέπει να βγάλει όλα τούτα προς τα έξω και τα βγάζει.

Διακατέχεται από μία παροιμιώδη ΑΡΝΗΣΗ.

Αρνείται πως έκανε λάθος επιλογές και υποστηρίζει ανυποχώρητα τις θέσεις εκείνες που τον έκαναν να αρνείται με παιδικό πείσμα.

Η «συγγνωστή» αυτή άρνηση, είναι το αποτέλεσμα της πίκρας και του φόβου.

Όλα τα παραπάνω τα εκμεταλλεύονται με μαστοριά οι πολιτικοί «ηγέτες» του, οι σταλμένοι αντιπρόσωποι του τάδε ή του δείνα ΚΑΡΤΕΛ. Οι πολιτικοί «ηγέτες» στην Ελλάδα είναι διευθυντικά στελέχη ξένων καρτέλ.

Φοράνε τον πολιτικό μανδύα, όπως η χήρα το μαύρο πέπλο, φόρεμα και πουλάνε την ξένη πραμάτεια.
Γι’ αυτό άλλωστε διορίστηκαν….


Και για να ξεκαθαρίσω αυτά που γράφω πιο πάνω.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου «εκλέχθηκε» Πρωθυπουργός της Ελλάδας σε διάστημα χιλίων τριακοσίων ενενήντα πέντε ημερών, από την άφιξη του γυιού του Ανδρέα, στην Ελλάδα. 


ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ:

Την 1η Ιανουαρίου 1959, ο Φιντέλ Κάστρο, μετά από αλλεπάλληλες νίκες καταλαμβάνει την Αβάνα. Η Κούβα πέφτει στα χέρια των επαναστατών. Ο δικτάτορας Μπατίστα φυγαδεύεται. Οι αμερικανικές εταιρίες σφραγίζονται από το καθεστώς. ΔΗΛΑ ΔΗ οι αμερικανικές Χαρτοπαιχτικές λέσχες (καζίνα), θεάματα, (γυμνές κοπέλες του Λαού, που ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ανάγκες των αμερικανών), εμπόριο ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, οίκοι ανοχής πολυτελείας και κάθε τι παραμφερές που «προάγει το πολιτιστικό επίπεδο ενός Λαού».

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις ανήκουν σε διάφορα ΚΑΡΤΕΛ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, οι Αμερικανοί, από το 1898, στο Σαντιάγο της Κούβας, μόλις 65 χιλιόμετρα μακριά από την Αβάνα, έκτισαν την Βάση Γκουαντάναμο!....


Από τότε που ανέλαβε ο Φιντέλ Κάστρο την εξουσία στην Κούβα, η αμερικανική βάση Γκουαντάναμο, πρόσθεσε 3.000 στρατιώτες στους 17.000 ήδη υπάρχοντες από προηγουμένως, επί Μπατίστα. Μέσα στην καρδιά του πιο επαναστατικού καθεστώτος, η αμερικανική βάση ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ βρίσκεται, για να θυμίζει την ΑΠΑΤΗ που παίζεται σε βάρος των Λαών!.....

Ο Τσε Γκεβάρα αντέδρασε και είπε να φύγει το Γκουαντάναμο. Και το πίστευε. Ο Κάστρο το «ανέβαλε» γιατί είχε κάνει συμφωνίες με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. Ο Τσε Γκεβάρα, ρομαντικός επαναστάτης, άρχησε να ξεσηκώνει τους Κουβανούς ενάντια στη βάση Γκουντάναμο. Η δυσαρέσκεια του λαού κατά του Φιντέλ Κάστρο είναι φανερή. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Αρκετοί άμεσοι συνεργάτες του και υποστηρικτές της απομάκρυνσης του Γκουντάναμο, «σκοτώνονται», σε «περίεργα» αεροπορικά ατυχήματα. Άλλοι συλλαμβάνονται σαν συνεργάτες της CIA, δικάζονται και καταδικάζονται σε θάνατο.

Με «ΠΟΝΟ» ο ΚΑΣΤΡΟ, ο ΚΛΟΟΥΝ της σοσιαλιστικής ιδέας, αποχωρίζεται τους παλιούς του συντρόφους. Ο γέρο Χιμένεθ με την κατάλευκη γενιάδα, ο Νέστωρας της επανάστασης δεν ξέρει τι να υποθέσει!... Ο Κάστρο ενεργεί με ταχύτητα. ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ. Εκείνοι με την σειρά τους τον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!.....

Η «αναμέτρηση» Σοβιετικής Ένωσης και ΗΠΑ, σε οριακό σημείο. Τελικά η κρίση «αποσοβήθηκε». Ο Κόσμος ανάσανε. Ο Κάστρο, σε μια τετράωρη ομιλία του, έπεισε τον Κουβανικό λαό, ότι δεν κινδύνευε από τους Αμερικανούς Ιμπεριαληστές.


ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΤΗ δεν τελείωσε εδώ. 
Η NSA έπεισε τον πρόεδρο Κέννεντυ να στείλει έμπειρους στρατιώτες να κάνουν απόβαση και να καταλάβουν την Κούβα. Τόσο εύκολο ήταν. Παράλληλα, η NSA, ειδοποίησε μέσω του πράκτορα Μίτσελ, τον ΚΑΣΤΡΟ για την ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!.....

Σκότωσαν τους περισσότερους και έπιασαν μερικούς, για να τους δείξει ο Κάστρο στον κουβανικό λαό και στον Αμερικανικό. Και τότε ήταν που έριξε την ιδέα της εξαγωγής της επανάστασης από την Κούβα, στις χώρες τις Λατινικής Αμερικής. Ο γέρο Χιμένεθ και ο Τσε Γκεβάρα ενθουσιάστηκαν.

Έτσι ο Τσε Γκεβάρα μαζί με την ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ερωμένη του, μέσω ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (Φρανκφούρτη), έφτασαν κρυφά στην Βολιβία. Με την άφιξή τους εκεί έστειλαν μήνυμα στον Φιντέλ Κάστρο. ΑΥΤΟΣ ειδοποίησε με την σειρά του τον Μίτσελ της NSA. Από την στιγμή εκείνη ο Τσε Γκεβάρα ήταν νεκρός.

Τελικά οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ εκτέλεσαν τον Τσε Γκεβάρα για να μείνει η βάση του Γκουαντάναμο στην Κούβα και για να ΤΗΡΗΘΟΥΝ τα ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ από τον Κάστρο και να συνεχιστεί η αντιπαράθεση μεταξύ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ-ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ, που τόσα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ έφερε στα ταμεία των ΚΑΡΤΕΛ!.....


Ο Φιντέλ Κάστρο, στάλθηκε από την NSA με την Υπ. Αριθμών 1792-ΒΧ-1599 απόρρητη ντιρεκτίβα της υπηρεσίας.

Ο Κάστρο ξεκίνησε από το Μαϊάμι των ΗΠΑ, με όπλα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ και με την παραπάνω ντιρεκτίβα, που ανάμεσα, στα άλλα, προσδιόριζε τον ΑΤΙΜΟ ρόλο του ανάμεσα στις ΣΤΗΜΕΝΕΣ διαμάχες των δύο ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ και κύρια της Αμερικής η οποία έψαχνε τότε στηρίγματα στην Ευρώπη και Μ. Ανατολή και δημιουργούσε καινούργιες σφαίρες επιρροής, μετά από την πτώση της αγγλικής κυριαρχίας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι:

Ποιά η σχέση της Ελλάδας με την Κούβα; Θα αποδείξω πως όσο πιο μακρυά από την χώρα μας πραγματοποιείται μία αλλαγή, ή μία κρίση, τόσο οι χιλιάδες μίλια που μας χωρίζουν, δεν είναι απολύτως τίποτε για την Διεθνή πολιτική, και να πως:

Όταν οι ΗΠΑ (NSA), εδραίωσαν το καθεστώς Κάστρο στην Κούβα, διατηρώντας φυσικά και την βάση Γκουαντάναμο, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΥΠΕΓΡΑΨΕ απόρρητη συμφωνία, στις 30 Δεκεμβρίου 1959, για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ συστημάτων στην Ελλάδα.

 
Προηγουμένως, στις 17 Δεκεμβρίου, ΥΠΕΓΡΑΨΕ άλλη μία συμφωνία για τον καθορισμό των εναέριων διαδρόμων πάνω από την Μεσόγειο και το ΑΙΓΑΙΟ, όπου θα πετούσαν τα αμερικανικά βομβαρδιστικά εφοδιασμένα με ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.

Ο άλλος εταίρος της συμφωνίας αυτής, δεν ήταν η Αμερική, αλλά το ΝΑΤΟ. Όμως το ΝΑΤΟ κυριαρχείται από την Αμερική. Στις 2 Ιανουαρίου 1960, άρχισε η εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην Ελλάδα!......
 

Οι Σοβιετικοί απειλούν διά στόματος Χρουτσώφ. Θα ισοπεδώσει, λέει την ΑΚΡΟΠΟΛΗ.. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;  
Μα τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά. Στην ΚΕΡΑΤΕΑ, στο ΚΑΤΣΙΜΙΔΙ και στο ΚΟΡΩΠΙ!.....
Τι συνέβη και οι Σοβιετικοί «εκνευρίστηκαν»;

Έχουν πληροφορίες από τους Άγγλους ΔΙΠΛΟΥΣ πράκτορες, ότι: ο Εμβέρ Χότζα θα διώξει την σοβιετική ναυτική βάση από την ΑΥΛΩΝΑ και θα αποχωρίσει από το Σύμφωνο Βαρσοβίας. Και το έκανε. Όταν ο Χρουτσώφ απείλησε την ΕΛΛΑΔΑ με την καταστροφή της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ο πρωθυπουργός Καραμανλής, έκανε μια ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ δήλωση, κατά τα εθνικόφρονα ειοθώτα!......

Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση ήταν, η φιλοαμερικανική και φιλονατοϊκή δήλωση του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου.

ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ από τον ΤΑΦΟ του Καστρίου, όπου τον είχαν ρίξει τα ΚΑΡΤΕΛ, δηλώνει ότι:

«τα πυρηνικά εξυπηρετούν την ελευθερία και την Δημοκρατία. Δύο αρχές που υπηρετεί ο δυτικός, κόσμος δηλ. το ΝΑΤΟ και η ΑΜΕΡΙΚΗ. Και η Ελλάς θα παραμείνει αταλάντευτα φίλη των ΗΠΑ, αλλά και εντός του ΝΑΤΟ….».

ΝΑΙ, ο «δημοκράτης», ο «γέρος της δημοκρατίας». Αντιδραστικός και καιροσκόπος, μέχρι το τελευταίο κύτταρο του ΑΧΡΗΣΤΟΥ εγκεφάλου του. Αλλά τι είχε συμβεί;
Στην Ελλάδα τίποτε δεν γίνεται χωρίς ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, χωρίς ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ. Χωρίς την ΔΙΑΤΑΓΗ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ικανότατος ΠΩΛΗΤΗΣ της ξένης πραμάτειας στην χώρα μας, με το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ του δημοκράτη, είχε πρόσφατα ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Νόμιζε ο γέρο –πωλητής, πως αλλάζοντας ΑΦΕΝΤΙΚΑ θα ένοιωθε ελεύθερος.

Η οικογένεια Παπανδρέου, Οι μεταπράτες Εφοπλιστές και βιομήχανοι! Συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ!....

Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του γυιού του, Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτεμβρίου 1959.

Στις 6-9-59 πληροφορήθηκε η εφημερίδα «το ΒΗΜΑ» την άφιξή του και το δημοσίευσε. Έγραψε παραπλανητικά και το «λόγο» που ήρθε από την Αμερική.

Αυτό το δελτίο τύπου έστειλε η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, αυτό έγραψε ο Χρίστος Λαμπράκης. Δεν το έψαξε….



Στην Αμερικανική βάση του Ελληνικού, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος σε ειδική πτήση, προερχόμενο από το Βισμπάντεν της ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, προσγειώθηκε ήσυχα στο διάδρομο της βάσης. Ένας νέος άντρας κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά. Πίσω του ακολουθούσε η γυναίκα του, ψηλή ξανθή, με το χαρακτηριστικό χαμόγελο της Αμερικανίδας που διαφήμιζε οδοντόπαστα… Πίσω τα παιδιά.

Ο Διοικητής της βάσης χαιρέτησε στρατιωτικά. Επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα με πινακίδες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ διπλωματικές…. Κατευθύνθηκαν στο Καστρί.

Στο Κεφαλόσκαλο φάνηκε ένας ψηλόλιγνος ασπρομάλλης, με μεγάλη σουβλερή μύτη, κακογερασμένος γέρος. Το μόνο σωστό επάνω του ήταν το, καλοραμμένο κοστούμι του (σημ. οι καλοί πωλητές, πρέπει να ντύνονται άψογα) … 

Έτσι για πολλά χρόνια η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!.....
«Επί τέλους Ανδρέα, ήρθες πάλι κοντά μου. Δεν ξέρεις πόσο μου έλειπες όλα αυτά τα χρόνια!....» Έτσι υποδέχθηκε τον γυιό του Ανδρέα και την νύψη του Μάργκαρετ, ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Τα πολιτικά γεγονότα που ακολούθησαν, ήταν ραγδαία. Ο Γ. Παπανδρέου τρόμαξε από την δύναμη που διέθετε ο γυιός του Ανδρέας. (Όντας πράκτορας, και εκπαιδευμένος από την NSA, σε αποστολή στην Ελλάδα!)….

Είχε αρχίσει να συνηθίζει αυτήν την νεκρική σιωπή, την αδράνεια, που του είχαν επιβάλλει. Μόλις ήρθε ο Ανδρέας, τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα, οι ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ βροχή. Στο γυιό του φυσικά.

Μέχρι και το ΠΑΛΑΤΙ τον κάλεσαν. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ έδωσε ΔΕΞΙΩΣΗ προς τιμήν του Ανδρέα και της Συζύγου του Μάργκαρετ…(Πράκτορας της cia υποστηριζόμενη από άλλα Τραστ!..) .

Οι Ντόπιοι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ του ξένου κεφαλαίου, άρχισαν το φλερτάρισμα και τις ΔΗΘΕΝ κοσμικές προσκλήσεις!... (¨ότι συμβαίνει σήμερα με τον ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ, και την Ένωση Βιομηχάνων)… τυχαίο;


Μέχρι και για ενημέρωση στο Υπουργείο Άμυνας τον κάλεσαν!... 

Η πραγματικότητα για τις προσκλήσεις από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ αντιπροσώπους, του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Αποκαλούμενους, ήταν ότι είχε σταματήσει ξαφνικά το αρμόδιο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ συντονισμού και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ, να τους χορηγούν ΚΕΦΑΛΑΙΑ από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!......

Παραπονέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, διότι εκείνοι δεν ήθελαν λεφτά για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ – Θεός φυλάξει- επιθυμούσαν την «εκβιομηχάνισιν της ΧΩΡΑΣ, δια το καλόν του Έθνους!!....».

Τον ίδιο τον δια-βεβαίωσαν και οι Ξυπόλητοι Βαρκάρηδες, που για συντομία αποκαλούνται ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ληστές του Λαού, συνεργάτες των Γερμανών ΝΑΖΙ, αγαπητικοί του τριγώνου Αθηνάς-Ζήνωνος- Πειραιώς.

ΧΑΦΙΕΔΕΣ της Ασφάλειας, που χαφιέδιζαν μόνο και μόνο για να έχουν την καλή μαρτυρία και την βούλα του ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ, για να πάρουν την τάδε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, να εμπορευτούν το δείνα προϊόν ΞΕΝΗΣ Πολυεθνικής Εταιρίας….» διά το καλόν του τόπου».

Να ΜΗΝ Δημιουργήσουν ΤΙΠΟΤΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Να εξαρτάται η χώρα από τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!....

ΌΤΙ, όποτε και όπως τα Μονοπώλια θέλουν να πουλήσουν, εκείνα που στην ΕΥΡΩΠΗ και στην ΑΜΕΡΙΚΗ θα έμεναν απούλητα, θα τα πουλούσαν εκείνοι στο Λαό. Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!....

ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ προϊόντων Γ’ Διαλογής, που τα μεταπωλούσαν στο Λαό και θησαύριζαν.
 

Αναφορικά με τους ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, σκεφθείτε μόνο πως οι Βαρδινογιάννηδες, το πρώτο «καράβι» τους, το απέκτησαν Δωρεάν από τους Αμερικανούς. (Πιθανόν αμερικανική βοήθεια προς την Ελλάδα και τους Έλληνες)!.... Ήταν παλιό, πολεμικό, άχρηστο για παλιοσίδερα, κι εκείνοι το έφεραν εδώ το μπογιάτησαν, το «βάφτισαν» ελληνικό και έπλεε στα πελάγη.

ΟΛΕΣ οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ- σε συνεργασία με το ΚΚΕ –ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα Ξερονήσια με την ετικέτα «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ» για να Εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα ΔΟΛΛΑΡΙΑ έστελνε η Φίλη Αμερική!....

ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!....

Και ήρθε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την Ντιρεκτίβα της NSA στην τσέπη, να ΦΤΙΑΞΕΙ κι άλλους ΕΚΑΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ και ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…(;)…. Και υποθηκευμένους για πάντα.
Όπως και οι προηγούμενοι. Υποθηκεύονται οι ΙΔΙΟΙ, 

Υποθηκεύουν και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Με ποιο δικαίωμα; …
 

ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!...