“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αλεξάντερ Χαίηγκ


Α.Σ: «Θα μετανιώσει η Αμερική που βγάζει τη Γερμανία στρατιωτικά εκτός των συνόρων της.


Θυμηθείτε ότι, αν αφήσετε την Γερμανία στρατιωτικά στο εξωτερικό θα το μετανιώσετε πικρά. Αλλά το να το μετανιώσετε εσείς πάει καλά, ο υπόλοιπος κόσμος σε τι θα έχει φταίξει πάλι…». 

Αλ. Χαίηγκ: «Η Γερμανία έχει πλεόνασμα σε πολεμικό υλικό, όπως ξέρεις. Στις πολεμικές της βιομηχανίες συμμετέχουν και Αμερικανοί με σημαντικά ποσοστά. Φυσικό είναι να θέλουν να πουλήσουν. Οι φόβοι για (έξοδο) της Γερμανίας εκτός των συνόρων της νομίζω ότι είναι υπερβολικοί…. 

Ξέρεις πολύ καλά ότι ο πόλεμος είναι εκείνος που φέρνει τα κέρδη από όλες τις πλευρές. Ο πόλεμος-ξέρεις, δεν είμαι πολεμοχαρής- είναι το κατεστημένο των κρατών. Η βάση της οικονομίας¨ της παγκόσμιας οικονομίας!..... 

Κάνε λογαριασμό πόσα δισεκατομμύρια δολλάρια έχουν δαπανηθεί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για εξοπλισμούς για να διασφαλιστεί η ….ειρήνη!... Διακόσια δισεκατομμύρια δολλάρια δαπανήθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και «ανάσανε»η παγκόσμια οικονομία και κυρίως βέβαια η αμερικανική. 

Από πού νομίζεις ότι οι ΗΠΑ δίνουν δωρεάν βοήθεια σε χώρες όπως η Ελλάδα; Από τις πωλήσεις όπλων. 

Από πού εξοικονομείται η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους λαούς; Από τα όπλα. Ύστερα, μην ξεχνάς ότι μετά τον πόλεμο υπάρχει η…. «ανοικοδόμηση» (τα διάφορα έργα, δρόμοι, σπίτια, σιδηρόδρομοι, αεροδρόμια κλπ….). Φέρνει ο πόλεμος δυστυχία, αλλά και την απαιτούμενη…ισορροπία!....».

Comments