“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

AWACS και ΑΚΤΙΟ……

Οι αρμοδιότητες και οι δυνατότητες των AWACS δεν σταματούν εδώ, γιατί μπορούν ακόμα να σταματήσουν τη λειτουργία κάθε επίγειου ΡΑΝΤΑΡ τυφλώνοντάς το, αν βρίσκεται μέσα στην ακτίνα δράσης τους. 


Να αποπροσανατολίζουν τα εχθρικά αεροπλάνα, να ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ την ασύρματη επικοινωνία αλλά και κάθε άλλη ηλεκτρονική επικοινωνία των αντιπάλων.
Να αχρηστεύουν τα ηλεκτρονικά όργανα του αντιπάλου ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, των ΑΡΜΑΤΩΝ μάχης, του ΣΤΟΛΟΥ αλλά και της αεροπορίας: ( με AWACS Έγινε η τύφλωση του αιγυπτιακού αεροπλάνου που μετέφερε τους πειρατές του ΑΚΙΛΕ ΛΑΟΥΡΟ, που τελικά οδηγήθηκε στη Σικελία….).

Φυσικά διαθέτουν συστήματα υποκλοπής μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων καθώς επίσης και υποκλοπής κειμένων από τις Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές γραφομηχανές με τη μέθοδο της τηλεμετρίας.

Το 1987 τον Ιούλιο, κατόπιν αποκάλυψης αυτής της δυνατότητας από τον γράφοντα στον πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου, έδωσε εντολή να αλλαχθούν όλες οι ηλεκτρικές γραφομηχανές στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου 1986, η βάση του ΑΚΤΙΟΥ είχε συλλάβει την ΑΠΟΡΡΗΤΗ συζήτηση του Α. Παπανδρέου με τους υπουργούς του στο Καστρί, αναφορικά με την «ΠΡΟΘΕΣΗ» του να αναγγείλει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την παραμονή των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ στην Ελλάδα…..

Το ΑΚΤΙΟ μετέδωσε την πληροφορία στα κεντρικά της NSA με τίτλο: «Coupe de theatre»……

Μέσα στη βάση του Ακτίου υπάρχει ένας τεράστιος τσιμεντένιος τρούλος με εσωτερικά ατσάλινη Θωράκιση.

Ποιος Έλληνας επίσημος μπορεί να μας πεί τι υπάρχει εκεί; Προσωπικά, είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι «αυτό» που υπάρχει εκεί ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ εναντίον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ..!!!!!!!!!!!!!......

Ποιος μπορεί να αποτρέψει την καταγραφή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του εκάστοτε πρωθυπουργού της Ελλάδας;

Που και πόσες φορές, σε ημερήσια βάση, φωτογραφίζουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων; Καθώς και τους Στρατηγούς ΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ, κλπ.

Σε ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή με την ΤΟΥΡΚΙΑ, ποιο ΡΟΛΟ θα παίξει η βάση στο Άκτιο;
Ποιους θα τυφλώσει;
Τους Έλληνες ή τους Τούρκους;


Και ποιος εξασφαλίζει την ουδετερότητα της βάσης; (Η βάση της Νέας Μάκρης απομακρύνθηκε επειδή δεν χρησίμευε πλέον από τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία κανονικά, της βάσης του Ακτίου)….

Αθανάσιος Στριγάς

ΒΙΒΛΙΟ : ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το σκοτεινό δωμάτιο του κόσμου…..

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments