“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η πρόξενος Σμύρνης Αργυρώ Παπούλια: από το Διπλωματικό Γραφείο του υπ.Εξ. Νίκου Κοτζιά στους χορούς και πανηγύρια

Η Ελληνίδα πρόξενος στην Σμύρνη, Α. Παπούλια, υπέγραψε ΝΕΟ πρωτόκολλο συνεργασία με τους Τούρκους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ VISA SCHENGEN “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” του 1ος ΕΥΡΩ 


Το παραεμπόριο καλά κρατεί.

https://www.edocr.com/v/oxn83zyl/eahatzisavvas/ELLHNIKH-VISA-SCHENGEN-ASFALEIA-toy-1os-EYRW-To-pa

Αυτή η «διαφάνεια» του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. να έλειπε, η χώρα θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Για την «διαφάνεια» των προηγούμενων δεν το συζητάω καν.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

Με γνώμονα το απαράδεκτο συμβάν αρπαγής και αιχμαλωσίας των στρατιωτών μας από τους Τούρκους εν καιρώ ειρήνης, το γεγονός ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ βρίσκονται ακόμα και σήμερα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ στην Τουρκία, η Ελληνίδα πρόξενος στην ΣΜΥΡΝΗ η ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΠΟΥΛΙA κατόπιν αποφάσεως- εντολής του υπουργείου Εξωτερικών τoυ “γνωστού” Νίκου Κοτζιά υπέγραψε ΝΕΟ πρωτόκολλο συνεργασία με τους Τούρκους πριν μερικές μέρες.


https://photognomon.blogspot.co.uk/2018/04/blog-post.html

Το πρωτόκολλο συνεργασίας με τους Τούρκους έγινε για την διευκόλυνση των Τούρκων τουριστών με έναρξη 2 Απριλίου 2018. ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΠΟΥΛΙΑ εδραίωσε με την εταιρεία … VFServices (VFS Global TR) …!!!

Μαζί με την εδραίωση της νέας Συμφωνίας συνεργασίας με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ εγκαινιάστηκε στο Αϊβαλί (επαρχία BALIKESİR) και νέο γραφείο θεώρησης Ελληνικών Visa Schengen της εταιρείας VFServices που θα διαχειρίζεται τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.

Η εταιρία αυτή VFS ανήκει σε σκοτεινά συμφέροντα, και μετά την εδραίωση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. η ίδια εταιρεία VFServices μας «εγκαταστάθηκε» και στην χώρα μας ακολουθώντας το παράδειγμα του «μεγάλου επενδυτή» στην Αγγλία ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ με τις Οικογενειακές του εταιρείες στην Αγγλία της 1 ΛΙΡΑΣ μετοχικό κεφάλαιο για τις οποίες οι Εισαγγελείς βλέπουν στο διάστημα, http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/687461/h-oikogeneia-kammenoy-kai-oi-dyo-off-shore-tis-mias-liras-me-edra-tin-megali-vretania ,ιδρύοντας την εταιρεία VFS στην Αθήνα για να διαχειρίζεται τις Ελληνικές ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ κα., με κεφάλαιο μόλις 1 ΕΥΡΩ.

(Βλ. Υπόθεση Ελληνικών Visa Schengen

ΕΔΩ: http://www.newsbomb.gr/…/o-praktoras-tis-eyp-kai-oi-katagge…

ΕΔΩ: http://www.newsbomb.gr/…/to-paremporio-ton-schengen-visa-ka…

δηλαδή αυτών που κάναν παραεμπόριο, οι Έλληνες πρόξενοι και εγκληματίες διακινητές και τρομοκράτες όλοι μαζί παρέα στην Τουρκία.

Υπόθεση για την οποία πλήθος στοιχείων στην κατοχή μου, που δεν θέλουν να γνωρίζουν οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας μας για ευνόητους λόγους, μιας και κατά τις πληροφορίες οι – εμπλεκόμενοι- πολιτικοί κα. τους εκβιάζουν και υποδεικνύουνε «λύσεις» με παραδικαστικά μαγειρέματα.

ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ… που κατέχω στα χέρια μου ΠΡΟΔΟΤΕΣ).

Ξέρει κάτι επ’αυτού μήπως…. ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. Γιάννης Ρουμπάτης ;

Μήπως οι «Φιλιππινέζες» του ο τ., Υπουργό Επικρατείας για θέματα Διαφάνειας ο Παναγιώτης Νικολούδης,

ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μήπως;

Αυτός που ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

Κατά τα ΗΧΗΤΙΚΑ στοιχεία πάντα… ΡΩΤΑΩ… !!!


https://www.kyriarxoi.com/single-post/H-Ellhnida-proksenos-sthn-Smyrnh-A-Papoylia-ypegrapse-NEO-prwtokollo-synergasia-me-toys-Toyrkoys



ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ο Πατριάρχης και η Ελληνίδα πρόξενος! Γλέντια και τραγούδια στη Σμύρνη με τους Τούρκους

Πού υπηρετούσε όμως μέχρι τότε η νέα πρόξενος; Στο Διπλωματικό Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Ήταν το δεξί του χέρι με μεγάλη δύναμη μέσα στο υπουργείο και στις διπλωματικές υποθέσεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μάλιστα που εστάλη αυτή την εποχή σε αυτή την κομβική θέση καθώς το δόγμα της (κατ’ ευφημισμόν όμως) «ελληνοτουρκικής φιλίας» συνεχίζει να το υπηρετεί με δουλικότητα η κυβέρνηση. Δεν πάει πολύς καιρός που και ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς το είχε ρίξει στους χορούς αγκαζέ με τον Τούρκο ομόλογό του.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments