“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μήνυση κατά της αντιεισαγγελέως Χ.Φραγκία .....και Ματθίας....(τόσο ο Σημίτης όσο και ο Ματθίας είναι Εβραίοι!)...

Μήνυση κατά της αντιεισαγγελέως Χ.Φραγκία για παράβαση καθήκοντος επειδή απέρριψε την μήνυση εσχάτης προδοσίας σε Παυλόπουλο-Τσίπρα-Θάνου

Το σωματείο σχετικά με την απόφαση σχολιάζει τα εξής:

«Το σωματείο μας, συνεπές ως προς τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά προς τον κ. Τσίπρα, τον κ. Παυλόπουλο και την κ. Θάνου για εσχάτη προδοσία. Η μήνυση αυτή αρχειοθετήθηκε ως απαράδεκτη για τον κ. Παυλόπουλο επειδή δεν προέκυψε εσχάτη προδοσία στην άσκηση των καθηκόντων του και για την τρίτη με το σκεπτικό ότι δεν τέλεσε απολύτως καμία αξιόποινη πράξη. Ενώ οι πολίτες περιμένουν χρόνια για να εξελιχθεί μια υπόθεση τους στα Ελληνικά Δικαστήρια, η παρούσα μήνυση μόλις σε 15 μέρες πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων από την Εισαγγελέα Χ. Φραγκιά.


Αξιοσημείωτο βέβαια αποτελεί το γεγονός ότι ως προς τον κ Τσίπρα προχωράει μιας και η κ Θάνου δεν είχε ακόμα τοποθετηθεί στο γραφείο του “αμισθή”. Προφανώς και ξεχάστηκε ως προς το πρόσωπο του η αρχειοθέτηση της έστω και εκ των υστέρων, καταδεικνύοντας την απόλυτη περιφρόνηση των προσώπων αυτών ως προς το σύνολο του Ελληνικού λαού. Η εν λόγω Εισαγγελέας τοποθετήθηκε από τον Συριζα στο τμήμα διαφθοράς και δεν χρεώνεται υποθέσεις αλλά κατ’ εξαίρεση χειρίστηκε την παρούσα όλως τυχαίως.

Το σωματείο θα συνεχίσει παρά ταύτα να υποστηρίζει με κάθε ενεργεία του την περιφρούρηση του Συντάγματος προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια».



Η αρχική μήνυση εδώ: Σ.Ε.Υ.Σ. κατά Αλέξη Τσίπρα, Προκόπη Παυλόπουλου, Βασιλικής Θάνου και παντός υπευθύνου για εσχάτη προδοσία


Ποιοι ευθύνονται για το ότι δεν πήραμε αποζημιώσεις από τους Γερμανούς; Βίντεο

Λοιπόν.. Αυτό το βίντεο αποτελεί μια ισχυρή απόδειξη για το πόσο ξεπουλημένοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί και ειδικότερα της αριστεράς.

Βλέπουμε ότι παρόλο που γνωρίζουν ότι και ο Σημίτης και ο Ματθίας είναι Ιουδαίοι, δεν λένε κουβέντα στο λαό ότι τόσο ο Σημίτης όσο και ο Ματθίας είναι Εβραίοι! Οι συμπατριώτες του Ματθία και του Σημίτη πήραν τρισεκατομμύρια δολάρια αποζημιώσεις από τους Γερμανούς! 

Αλλά στην Ελλάδα οι κρυπτοεβραίοι τύπου Ματθία κατέχουν θέσεις κλειδιά και όπως λέει και ο Γλέζος στο βίντεο βρίσκουν τρόπους να παρακάμπτουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και να περνούν τις δικές τους αποφάσεις.

Παρόλο που ο Άρειος Πάγος δικαίωσε τους συγγενείς των θυμάτων με συντριπτική πλειοψηφία, οι δύο Εβραίοι την ακύρωσαν.

Τέτοιο μίσος οι Εβραίοι για τον Ελληνισμό!

Με τον ίδιο τρόπο πέρασε ο Σημίτης και την μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Ενώ οι Έλληνες πατριώτες που βρίσκοταν στην δικαιοσύνη αντιδρούσαν, ο Ματθίας που διορίστηκε απο τον Σημίτη πέρασε αυτά που γούσταρε!

Έτσι απλά μας διοικούν οι Εβραίοι!

Βέβαια κορυφαίο ρόλο σε αυτή την απάτη των Σημιτών στην Ελλάδα φέρουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι που αποκρύπτουν τέτοιες ειδήσεις και παραπληροφορούν συστηματικά τον λαό! 

 http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6884.html

 Την ημέρα που εξελέγη  ΠΡΟΕΔΡΟΣ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Θα ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, ώστε να υπηρετώ πιο αποτελεσματικά τη Δικαιοσύνη, την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό λαό. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5048.html


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments