“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΕΕ οργανώνει μια μαζική μετανάστευση. Με αυτήν την πολιτική της ΕΕ, δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ένα πολύ βίαιο μέλλον

ΕΕ είναι τώρα ακόμα και να πάρει τους Αφρικανούς με αεροπλάνο

https://langleveeuropa.nl/2017/08/eu-gaat-nu-zelfs-afrikanen-ophalen-per-vliegtuig/
Τα προσχήματα για όλους εκείνους τους φτωχούς πρόσφυγες από τον πόλεμο εμείς στην Ευρώπη πρέπει να πιάσει τώρα πάει εντελώς έξω από το παράθυρο. Η ΕΕ εξακολουθούν να θέλουν να πάρουν περισσότερα «μεταναστών» στην: ΕΕ αφορά δεκάδες χιλιάδες Νέα Ευρωπαίων πάρει από την Αφρική με το αεροπλάνο. Η ΕΕ οργανώνει μια μαζική μετανάστευση.
Ο χρόνος γράφει: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί τα κράτη μέλη να μαζική αλληλεγγύη με την Αφρική. Θέλει να 37.700 πρόσφυγες απ 'ευθείας από τη Λιβύη, την Αίγυπτο, το Νίγηρα, την Αιθιοπία και το Σουδάν πετούν προς την Ευρώπη.
«Πρέπει συλλογικά επανεγκατάσταση περισσότερων προσφύγων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προέρχονται από τις χώρες κατά μήκος του κεντρικού διαδρομή μετανάστευσης.»
Σύμφωνα με τον παρονομαστή Νέα Ομιλία της «μαζικής αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες από την Αφρική,» η ΕΕ σκοπεύει να αυξήσει τον εαυτό 37.700 Αφρικανοί από χώρες όπως ο Νίγηρας, την Αιθιοπία, την Αίγυπτο, κλπ αυτών των χωρών και αυτές οι Αφρικανοί, προφανώς, δεν έχουν το καθεστώς του πρόσφυγα, δεκάδες χιλιάδες ΕΕ νέα Ευρωπαίοι θέλουν, ως εκ τούτου, δεν αφορούν τους πρόσφυγες. Η Αφρικανοί ΕΕ εδώ έχετε στο μυαλό σας, έτσι την ανησυχία των προτέρων παράνομων μεταναστών. Και όχι, φυσικά όχι η ΕΕ στέλνει τους λαθρομετανάστες .
Η λέξη «πρόσφυγας» προφανώς δεν είναι σωστό για αρκετό καιρό τώρα, ακόμα και η λέξη «μετανάστης» δεν είναι σωστή. Αυτό αναφέρεται σε μία ΕΕ- προγραμματισμένη μετανάστευση , omvolking . Η ΕΕ προτίθεται να θέσει αυτά τα νέα Ευρωπαίοι από την Αφρική και την εξάπλωση υπό την πίεση της ΕΕ κατά την κατεχόμενη περιοχή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και να ολοκληρώσει το λογαριασμό σας: Αφρικανοί λογαριασμό σας ανακτήσετε από τη μέση Αφρική και , στη συνέχεια, φυσικά , επίσης, να ζήσουν τον λογαριασμό σας στην ΕΕ . Η ΕΕ καλεί αυτό το σχέδιο διάσωσης για την Ευρώπη . Σε ποιο σύμπαν ζουν αυτοί οι άνθρωποι ;
ΕΕ ξεκινά μια μετανάστευσης
Normaals: αυτό αφορά, ως εκ τούτου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, σύμφωνα με απολύτως τον εγκεκριμένο ορισμό. Οι συμφωνίες των προσφύγων και των πολιτικών εδώ δεν ισχύουν. Ωστόσο, η ΕΕ είναι σαφές, ζητά όλο και πιο απελπιστική Αφρικανών μεταναστών. «Απαιτήσεις» της ΕΕ τώρα, ώστε να εθελοντικό εξισλαμισμό , omvolking της Ευρώπης , ακριβώς όπως το περιγράφει Kalergiplan : Eurabia. Μια Ευρωκράτη (Timmermans; ) Αξίζει εδώ σύντομα το Ευρωπαϊκό Βραβείο (Coudenhove-Καλλέργη τιμή)αυτό.
Και η ιδέα που συζητείται εδώ δεν είναι μια νέα ιδέα, Timmermans τώρα προσπαθεί να εισάγει ένα χρόνο μεταναστών ανά ελεύθερο (με δικά σας έξοδα) επίπεδο . Ενώ ηκαθημερινή τρομοκρατία , οι αμέτρητες βιασμοί , ευρύχωρα μίσος και σκληρή βία αυξηθεί σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα στην Ευρώπη, η ΕΕ αυξάνει την πίεση τώρα για άλλη μια φορά τα κράτη μέλη να κάνουν περισσότερα ώστε να συμπεριλάβει ειδικά τη μετανάστευση. Και δεν νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε μια ας πούμε για την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να απολαύσουν όλα αυτά τα «συμμετοχή του κοινού» για όσο διάστημα χρειάζεται .
Και δεν σταματά να 37700, γιατί με κάθε μετανάστη οικογένεια εξακολουθεί να κυνηγάει.Γερμανία κυριολεκτικά έδωσε χθες ακόμα 400.000 επιπλέον μετανάστες που θέλουν να πάρουν μέσα από την οικογενειακή επανένωση . Αυτό, φυσικά, ισχύει και για τα 37.700 Αφρικανοί. Και μετά από αυτά τα 37.700 + οικογένεια η ΕΕ ξεκινά προφανώς κάθε δικαίωμα να προγραμματίσουν για την επόμενη 40.000+. Θέλουν να πάρουν μάλιστα τουλάχιστον 60 εκατομμύρια . Γνωρίζετε ότι οι ΕΕ έχει ήδη τη δική σπίτια αγοράζει στην Ευρώπη (σε βάρος σας φυσικά) για να φιλοξενήσει περισσότερο με δική τους πρωτοβουλία «μετανάστες» στην Ευρώπη;
Το σχέδιο των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (GroenLinks ΕΕ) είναι ακόμη συνοδεύεται ταυτόχρονα μεταφέρει σε όλα τα αφρικανικά χωριά.
GroenLinks θέλει να πάρει πλήρη Συρίας χωριά στην Ευρώπη για την «καλύτερη ενσωμάτωση». »... γιατί να πάρει τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που θα προωθήσει την ένταξη, γιατί ο κόσμος θέλει να πάει κάπου ωραία, όπου μπορούν να περιλαμβάνουν τους συμπατριώτες τους.Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πάρετε ένα ολόκληρο χωριό στη Λετονία, όπου δεν υπάρχουν πολλοί πρόσφυγες. Θα νιώσετε σαν στο σπίτι γρήγορα. "
Έτσι Ska Keller , οι Πράσινοι, συμπεριλαμβανομένων των Πρασίνων. Αλήθεια: Ολόκληρα χωριά ( συμπεριλαμβανομένων τζιχαντιστές και τον πόλεμο ) ταυτόχρονα μεταφέρεται από την Αφρική προς την ΕΕ. Φαινομενικά Keller περιγράφει εδώ το ακριβές τρέχον σχέδιο της ΕΕ.
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι αυτό είναι το σαμποτάζ από την ΕΕ
Victor Orbán (Ουγγαρία) φαίνεται προφανώς πολύ πιο έντονη, η οποία απαιτεί από την ΕΕ να διορθώσει (φορολογικά) τα εκατομμύρια των συνόρων! Αυτή είναι μια παράξενη ιδέα: ας πάει και να κρατούν τα σύνορα! Μόλις κέρδισα το χρόνο (θυμηθείτε γιατί η ίδια η ΕΕ δήλωσε ότι υπάρχει) ευρωπαϊκή κοινωνία θα προστατεύει ακόμα και από τις απειλές από το εσωτερικό και το εξωτερικό!
Και όχι, αυτό προφανώς δεν είναι ένα πολιτιστικό αγαθό . Τρόμος, (σεξουαλική) βία, τη μισαλλοδοξία και το μίσος δεν έχουν κρέμες πολιτισμό. Είμαστε φωνάξει έξω δυνατό τώρατην πόλη από τον αέρα μεγάλες ποσότητες τσιμεντόλιθους κατά ακριβώς αυτό οδηγούς «πολιτιστικό πλούτο». Η πρόταση της ΕΕ σωστά, ενώ αραβικά είναι η δεύτερη ολλανδική γλώσσα ! Ήδη το 20% των Κάτω Χωρών είναι προφανώς ήδη allochtoon . Η πρόταση της ΕΕ σωστά , ενώ Ολλανδία τολμά να κλείσει το πρώτο μίσος τζαμί . Βλέπουμε την αυτοκτονία της Ευρώπης .
Αυτό είναι όχι ένα ψεύτικο ειδήσεων
Αυτό είναι περιττό κινδυνολογία : η ΕΕ είναι πολύ άρρωστος. Η ΕΕ χρησιμοποιεί το δικό του φόρου χρήματα εναντίον σας , να σαμποτάρουν τη ζωή και το μέλλον σου : «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ ανά πρόσφυγα, η οποία συνολικά ανέρχεται σε έναν προϋπολογισμό 377 εκατομμύρια ευρώ.» Και αυτό είναι η ρίζα και το ραβδί: αν πούμε όχι, τότε θα χάσει το δικαίωμα λόγου στη δική τους δημοκρατία. Εμείς το είδαμε με την Ελλάδα . Η ΕΕ παρουσιάζει κυριολεκτικά τώρα να θέσει κάτω από εξαιρετικά μεγάλη πίεση στην Πολωνία ( «αναπτύξετε όλα τα μέσα» , «η ώρα να μιλήσουμε για») για να συνάδουν πλήρως με τις κοσμικές επιθυμίες και τα συστήματα της ΕΕ.
Αυτή είναι μια πραγματική πρόθεση της ΕΕ: μεταναστεύσεις, omvolking χώρα σας, την κατεδάφιση της δική σας κοινωνία , πληρώνεται με τα δικά σας χρήματα. Και ταιριάζει στοσχέδιά τους , και αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη των ήδη παρουσιάζονται απαιτήσεις . Η ΕΕ προέβη σε επίθεση στην Ευρώπη όπως την ξέρουμε .
Τέλος πάντων, είναι ωραίο να κερδίσει
Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου η ομάδα λόμπι της ΕΕ κατά της υγείας των Ευρωπαίων πολιτών και το μέλλον σε διάφορα διακινητές ενθαρρύνει οικονομικά στους πιλότους σε Αφρικανούς, Ιταλία ως κράτος μέλος της ΕΕ, οι λαθρέμποροι στη συνέχεια ακόμη πιο πληρώνει χρήματα για να κάνει ιδιαίτερα για να μην περάσει λαθραία ανθρώπους όπου η ΕΕ τους πληρώνει και η ΕΕ τώρα να προχωρήσει στην ναύλωση αεροσκάφους σε Αφρικανούς από ό, τι ακριβώς πρόκειται κατ 'ευθείαν για να βγούμε από μέση και νότια Αφρική. Ακριβώς, «να αποκόψει το μεσάζοντα.» Και όλα αυτά, υπό τον όροη απαραίτητη προπαγάνδα , τα hard-earned αμοιβές από τους ίδιους τους πολίτες.Πρόνοιας και την ευημερία των μελλοντικών μας στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΕ: καμία πιθανότητα.
Αυτή η πολιτική μας ως γενναίος, ευγενής, ανοιχτή ολλανδική κοινωνία δεν επιβιώνει προφανώς φυσιολογικό. Αυτό δεν είναι business as usual. Η ΕΕ είναι πραγματικάδιαταραχθεί εντελώς . Με αυτήν την πολιτική της ΕΕ, δυστυχώς αντιμετωπίζουμε μια πολύ βίαιη μέλλον. ΕΕ κατεδαφίζει την Ευρώπη , κατεδαφίζει το μέλλον σας . Στεκόμαστε εκεί, το δει κανείς, δείτε να συμβεί και αφήστε το να συμβεί. Κριτική της ΕΕ είναι προφανώς ρατσιστικό, εθνικιστικό και βλασφημία , και εν τω μεταξύ θα συνεχίσουν να πληρώνουν αξιοπρεπείς χρήματα των φορολογουμένων για την πολιτική κατεδάφισης.
Via: GeenStijl και WNL

EU gaat nu zelfs Afrikanen ophalen per vliegtuig

De voorwendselen over al die arme oorlogsvluchtelingen die we in Europa zouden moeten opvangen gaan nu volledig het raam uit. De EU geeft aan nog veel meer “migranten” binnen te willen halen: de EU gaat nu vele tienduizenden Nieuwe Europeanen ophalen uit Afrika, per vliegtuig. De EU is bezig een volksverhuizing te organiseren.
De Tijd schrijft: De Europese Commissie vraagt de lidstaten om massalesolidariteit met Afrika. Ze wil tot 37.700 vluchtelingen rechtstreeks vanuit Libië, Egypte, Niger, Ethiopië en Soedan naar Europa overvliegen.
“We moeten collectief meer vluchtelingen hervestigen, ook uit de landen langs de centrale migratieroute.”
Onder de Newspeak noemer van “massale solidariteit met vluchtelingen uit Afrika” is de EU voornemens om zelf 37.700 Afrikanen op te halen uit landen als Niger, Ethiopië, Egypte, etc. Deze landen en deze Afrikanen hebben uiteraard geen vluchtelingenstatus, de tienduizenden door de EU gewenste Nieuwe Europeanen betreffen dus ook geen vluchtelingen. De Afrikanen die de EU hier op het oog heeft, betreffen dus op voorhand illegale immigranten. En nee, de EU stuurt illegale immigranten uiteraard nooit weg.
Het woord “vluchteling” is uiteraard al langer niet correct, nu is zelfs het woord “immigrant” niet meer correct. Dit betreft een door de EU geplande volksverhuizingomvolking. De EU is voornemens deze Nieuwe Europeanen op te halen uit Afrika en onder EU-druk te verspreiden over heel het door de EU bezette grondgebied. En volledig op uw rekening: op uw rekening Afrikanen ophalen uit midden Afrika en vervolgens uiteraard ook op uw rekening te laten leven in de EU. De EU noemt dat het reddingsplan voor Europa. In welk universum leven deze lieden?
De EU initieert een volksverhuizing
Normaals: dit betreft dus GEEN VLUCHTELINGEN, volgens welke erkende definitie dan ook. De vluchtelingenafspraken en -beleid zijn hier dus niet van toepassing. De EU is echter duidelijk, dringt immer meer kansloze Afrikaanse migranten op. De EU “vraagt” nu dus om vrijwillige islamiseringomvolking van Europa, precies zoals het Kalergiplan beschrijftEurabië. Een eurocraat (Timmermans?) verdient hier binnenkort de Europa-prijs (Coudenhove-Kalergi prijs) mee.
En het hier besproken idee is ook geen nieuw idee, Timmermans probeert nu al een tijd lang migranten te importeren per gratis (op uw kosten) vliegtuig. Terwijl het dagelijks terrorisme, de ontelbare verkrachtingenruime haat en harde geweldplegingen tot op ongekend hoog niveau groeien in Europa, verhoogt de EU de druk nu nog eens verder op de lidstaten om toch vooral meer immigratie op te nemen. En denk maar niet dat u inspraak krijgt over dit EU-idee, geniet van al die “inspraak” zo lang het nog duurt.
En het blijft ook niet bij die 37.700, want met elke migrant komt het hele gezin er nog achterna. Duitsland gaf letterlijk gister nog aan 400.000 migranten extra binnen te willen halen via gezinshereniging. Dat gaat uiteraard ook gelden voor deze 37.700 afrikanen. En na deze 37.700+familie begint de EU uiteraard al direct te plannen voor de volgende 40.000+. Ze willen er immers minstens 60 miljoen binnenhalen. U weet dat de EU ook al zelfstandig huizen opkoopt in Europa (op uw kosten uiteraard) om zo op eigen initiatief meer “immigranten” te kunnen huisvesten in Europa?
Het plan van De Groenen in het Europarlement (EU GroenLinks) is zelfs om hele Afrikaanse dorpen tegelijkertijd hiernaar toe te transporteren.
GroenLinks wil complete Syrische dorpen naar Europa halen voor ‘betere integratie’. ‘…omdat het ophalen van enorme aantallen mensen de integratie zal bevorderen, want mensen vinden het fijn ergens naartoe te gaan waar ze onder hun landgenoten kunnen zijn. Zo zou je bijvoorbeeld een heel dorp naar Letland kunnen halen, waar nog niet veel vluchtelingen zijn. Ze voelen zich dan sneller thuis.’
Aldus Ska Keller, De Groenen, waaronder GroenLinks. Echt: Hele dorpen (inclusief jihadisten en oorlog) tegelijkertijd uit Afrika naar de EU transporteren. Ogenschijnlijk beschrijft Keller hier precies het huidige plan van de EU.
Iedereen begrijpt: dit is sabotage door de EU
Victor Orbán (Hongarije) ziet het uiteraard heel wat scherper, die vraagt de EU juist om (belasting)miljoenen voor grensbewaking! Dat is een vreemd idee: laten we gewoon die buitengrenzen eens gaan bewaken! Gewoon de duur gewonnen (herinner waarom de EU zelf zegt te bestaan) Europese samenleving eens gaan beschermen tegen bedreigingen van binnenuit en van buitenaf!
En nee, het betreft uiteraard ook geen culturele aanwinst. Terreur, (seksueel) geweld, intolerantie en haat zijn geen cultuurverrijkers. We zijn nota bene nu onze steden aan hetvoorzien van grote hoeveelheden betonblokken tegen juist deze “cultuurverrijkende” chauffeurs. Dit EU-voorstel juist terwijl Arabisch de tweede Nederlandse taal wordt! Reeds20% van Nederland is kennelijk al allochtoon. Dit EU-voorstel juist terwijl Nederland de eerste haatmoskee durft te sluiten. We aanschouwen De zelfmoord van Europa.
Dit is geen fake news
Dit is geen onnodige bangmakerij: de EU is echt doodziek. De EU gebruikt uw eigenbelastinggeld tegen uom uw leven en toekomst te saboteren“De Europese Commissie biedt een vergoeding van 10.000 euro per vluchteling, wat in totaal neerkomt op een budget van 377 miljoen euro.” En het is de wortel en de stok: als je nee zegt, dan raak je de inspraak in eigen democratie kwijt. We zagen het met Griekenland. De EU geeft letterlijk nu aan Polen onder extreem zware druk te zetten (“alle instrumenten inzetten”,“tijd van praten voorbij”) om volledig te conformeren aan de wereldvreemde wensen en plannetjes van de EU.
Dit is een écht voornemen van de EU: volksverhuizingen, omvolking van uw eigen land,het slopen van uw eigen samenleving, betaald met uw eigen geld. En het past precies inhun plannen, en betreft de verdere uitwerking van eerder gepresenteerde wensen. De EUpleegt een aanslag op het Europa zoals we dat kennen.
Hoe dan ook, er wordt lekker aan verdiend
We bevinden ons in een situatie waar de EU lobbygroep tegen de gezondheid van de Europese samenleving en toekomst in diverse mensensmokkelaars financieel stimuleertom Afrikanen binnen te loodsen, Italië als EU lidstaat deze mensensmokkelaars daarna nog eens extra geld toeschuift om toch vooral niet die mensen te smokkelen waar de EU hen voor betaalt en de EU nu over gaat tot het charteren van vliegtuigen om Afrikanen dan maar direct op te gaan halen uit midden en zuidelijk Afrika. Juist, “cutting out the middleman”. En dit alles, voorzien van de nodige propaganda, op de zuurverdiende kosten van de burger zelf. Welzijn en voorspoed in onze toekomst onder beleid van de EU: kansloos.
Dit beleid gaan we als brave, zachtaardige, open Nederlandse samenleving uiteraard niet normaal overleven. Dit is geen business-as-usual. De EU is werkelijk compleet gestoord. Met dit EU-beleid gaan we helaas een zeer gewelddadige toekomst tegemoet. De EUsloopt Europasloopt uw toekomst. We staan erbij, kijken ernaar, zien het gebeuren en we laten het gebeuren. Kritiek op de EU is uiteraard racistisch, nationalistisch engodslastering, en ondertussen blijven we netjes belastinggeld betalen voor dit sloopbeleid.
Via: GeenStijl en WNL

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments