“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν θα κάνουμε στη Συρία ”αυτό που πρέπει να κάνουμε”

Η Ayelet Shaked μιλώντας στη Διάσκεψη του Διεθνούς Ινστιτούτου Αντιτρομοκρατίας. Φωτό από: Jerusalem Post
Ισραηλινή υπουργός: Αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν θα κάνουμε στη Συρία ”αυτό που πρέπει να κάνουμε”

Η Ισραηλινή υπουργός δικαιοσύνης Ayelet Shaked δήλωσε τη Δευτέρα ότι αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν με την απαίτηση να φύγει το Ιράν απ’ τη Συρία τότε το Ισραήλ θα κάνει αυτό που πρέπει, μεταδίδει η εβραϊκή Jerusalem Post.

Η Ισραηλινή υπουργός, μιλώντας από το βήμα της Διάσκεψης του Διεθνούς Ινστιτούτου Αντιτρομοκρατίας στη Herzliya, είπε επίσης ότι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ πρέπει ”να κρατήσει το Ιράν έξω αν θέλει να επιβιώσει”.

”Το Ισραήλ πρέπει να πιέσει τις παγκόσμιες δυνάμεις να μην επιτρέψουν στο Ιράν να εδραιώσει ισχυρή παρουσία στη Συρία”, και αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν, θα ”κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Μιλώντας για την πιθανότητα μιας αυξανόμενης Ιρανικής παρουσίας στη Συρία, η Shaked δήλωσε ότι ”η παρουσία του Ιράν στη Συρία μπορεί να είναι πολύ άσχημη και το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει με αυτά”, όσον αφορά την εγκατάσταση εργοστασίων όπλων και λιμανιών.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι “οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν θα το επιτρέψουν”.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις διενήργησαν αεροπορικές επιθέσεις για να καταστρέψουν αποθήκες όπλων εντός της Συρίας.

offtherecord


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments