“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

13 χρόνια και το μέγα σκάνδαλο με το C4I επί Σημίτη είναι ακόμη στην ανάκριση!

Δωρεά ήταν οι μίζες της Ζήμενς στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ!

Αυτά μόνο στο... Ελλάντα συμβαίνουν! Είμαστε στο 2017. Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από το 2004, όταν για τη... δήθεν ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ το μέγα σκάνδαλο με την αγορά του συστήματος C4I, γύρω από το οποίο στήθηκε μεγάλο πάρτι με μίζες, στο οποίο μετείχαν ντόπια κυβερνητικά στελέχη και κομματικά (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), αλλά και μεσάζοντες, έλληνες και ξένοι, με μαέστρο τον τότε ισχυρό άνδρα της Ζήμενς, τον... εντιμότατο κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο. Πάρτι το οποίο κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που τα πλήρωσε το κορόιδο, η Ελλάδα.

Σχεδόν χειροπιαστή η κομπίνα, με τα στοιχεία σε δημόσια θέα χάρη σε αρκετά πρωτοσέλιδα, όμως 13 χρόνια τώρα όχι μόνο δεν πήγε κανείς φυλακή αλλά ούτε καν η υπόθεση έχει φθάσει στο ακροατήριο. Αν, βέβαια, η υπόθεση αφορούσε κανέναν Γιάννη Αγιάννη, θα ήταν από χρόνια στη φυλακή.

Βλέπεις, υπήρξε εισαγγελική πρόταση που δέχθηκε την άποψη του Χριστοφοράκου ότι δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους και οι μίζες που έδωσε η Ζήμενς ήταν... δωρεά στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ο Εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή – αθώωση του Χριστοφοράκου για το αδίκημα της απάτης και της δωροδοκίας, και το κτίριο της Εισαγγελίας δεν κατέρρευσε...

Δεκατρία χρόνια μετά το μεγάλο σκάνδαλο, που είναι άγνωστο πόσο το πλήρωσε ο ελληνικός λαός, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Στέλιος Κωσταρέλλος στην πρότασή του κάνει λόγο για ενδείξεις ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και τα πρώην στελέχη της μητρικής Ζήμενς Ράινχαρτ Σίκατσεκ και Μίκαελ Κουτσενρόιτερ δωροδοκούσαν από το 2003 έως το 2009 άγνωστους –έως τώρα– δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι εμπλέκονταν στην ανάθεση και στην παραλαβή του συστήματος C4I.

Πάντως, και τώρα ο Εισαγγελέας επιμένει να μην απαγγελθεί κατηγορία κατά του Χριστοφοράκου και του πρώην στελέχους της Ζήμενς Διονύση Δενδρινού για απάτη και εγκληματική οργάνωση και να μη δικαστούν για ηθική αυτουργία σε απιστία εις βάρος του Δημοσίου ούτε οι δύο προαναφερόμενοι ούτε τα στελέχη της Ζήμενς Grant Lawrence Clark και Russell Michael Maghew!

Για όλη αυτή την καθυστέρηση 13 ολόκληρων χρόνων σε μια υπόθεση που ήταν από τις πιο μελανές σελίδες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, για την οποία έγινε βούκινο η χώρα μας, υπόθεση που ακόμη δεν έχει φτάσει στο ακροατήριο, κάτι που εκθέτει τη Δικαιοσύνη, δεν έχει κανείς ευθύνη, κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;

Παρόν
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments