“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τουρκικές και Αμερικανοισραηλινές, μυστικές υπηρεσίες πίσω από την απαγωγή Λεμπιδάκη;

Η Μύηση του γιού ενός τραπεζίτη στα Απόκρυφα Μυστικά! Οι Δολοφονίες! Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Περίεργη εξέλιξη φαίνεται να εμφανίζει, μετά 140 ημέρες, η μη απελευθέρωση Λεμπιδάκη και η επιστροφή στην οικογένεια του. Μετά τόσα SMS απο τους απαγωγείς πρός της οικογένεια, η θέση των απαγωγέων θα έπρεπε να ήταν δεδομένη. Αυτό σημαίνει ότι στην υπόθεση έχουν επλακεί πρόσωπα απο την άλλη μεριά του Αιγαίου, που δεν ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει εργοστάσιο εκεί. Αναγκαστικά στην Ελλάδα κάποιοι κάνουν τις κότες.

Η παραμονή των δραστών επι τόσες μήνες "αθέατων" απο την Ελληνική αστυνομία δείχνει ότι οι απαγωγείς έχουν και μεγάλη εξειδίκευση στο θέμα απαγωγές και ναρκωτικά (αυτά πάνε μαζί), μεγάλη γνώση πρακτικών ηλεκτρονικών, γνώση τρόπων κάλυψης και διαφυγής. Στο κόλπο πρέπει να είναι ανακατεμένοι και στρατιωτικοί. Δεν αποκλείω την ύπαρξη πληροφοριοδότη μέσα στην Ελληνική Αστυνομία ή ακόμη και μέσα στην οικογένεια. Ο φίλος επιχειρηματίας μετά τόσες ημέρες ομηρίας για να παραμένει ζωντανός θα πρέπει να βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο και αυτό είναι δυνατόν μόνο εκτός Ελλάδας ή αν είναι κάτοικος σε κάποια βραχονησίδα.

Μήπως πρέπει να ανατεθεί το θέμα της εύρεσης του επιχειρηματία στη κ.Νικολούλη, ως πλέον ειδικού; Η Ελληνική αστυνομία δεν μπορεί. Κάτι δεν την αφήνει...

Ο Λεμπιδάκης δεν "χτυπήθηκε" τυχαία. Ένας θάνατος του μπορεί να φέρει σε αντιπαράθεση τη κυβέρνηση του κράτους των Αθηνών και εκείνους που στήνουν στη Κρήτη ανεξαρτησία, με δόλο τον πλούτο απο τα κοιτάσματα.

Δεν θα με εντυπωσιάσει το γεγονός ο επιχειρηματίας να βρεθεί ξαφνικά νεκρός σε μια βραχονησίδα. Η Ελλάδα αδυνατεί να ελέγξει την επικράτεια της. Δεν είναι κράτος. Καρσιλαμάς είναι και μύγδαλα...

*****************************************


Ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ένας εκ των δύο γιών του Γιάννη Λεμπιδάκη, ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης αλλά και της Παγκρήτιας Τράπεζας

Ο κ. Λεμπιδάκης είναι Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA από το INSEAD, ο οποίος συμμετέχει μαζί με τον αδελφό του Μανώλη στη διοίκηση των Πλαστικών Κρήτης (τα αδέλφια Μανώλης και Μιχάλης Λεμπιδάκης κατέχουν το  26% και 24% αντιστοίχως της εταιρίας).

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι διευθύνων σύμβουλος της Πλαστικά Κρήτης, ενώ η περιουσία του, μόνο από τις μετοχές που κατέχει στην εταιρεία εκτιμάται σήμερα στα 52,6 εκατ. ευρώ. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρίας Πλαστικά Κρήτης (ΠΛΑΚΡ) στο Ελληνικό χρηματιστήριο είναι σήμερα 219 εκ ευρώ.

Η εταιρεία Πλαστικά Κρήτης ιδρύθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στη χώρα μας, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της εξάγεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία διατηρεί θυγατρικές εταιρίες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε έξι χώρες του εξωτερικού, στη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα. Από το 1999 η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments