“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τα νεας μορφης κερδη των «Μεγιστανων του χρηματος» κρυβονται στην κλιματικη απατη και στην εννοια «Carbon Captura and Storage (CCS)»

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, και η CLEXIT-Επιτροπή υπο την προστασία του πρώην Προέδρου της Τσεχοσλοβακίας, Vaklav Klaus, έχουν δίκαιο!

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η κληματικη μεταβολη στον πλανητη Γη είναι ένα αναμφισβητητο γεγονος. Μονο που αυτή θα γινονταν ακομη και εάν δεν υπηρχαν οι ανθρωποι στον πλανητη και αυτή – όπως τοσες άλλες στο γεωλογικο παρελθον του πλανητη – οφειλεται κατά κυριο λογο σε ιδιαιτερες πυρηνικες δραστηριοτητες συντηξης εντος του Ηλιου μας.

Η εγκληματικη πλανη των λαων του πλανητη μας, ότι η κληματικη αλλαγη οφειλεται δηθεν στις ανθρωπινες δραστηριοτητες, στοχο εχει να λεηλατιση τις χωρες που ηγουνται από ανθρωπους με χαμηλο νοητικο επιπεδο ‘η από εφιαλτες. Εδώ παιζονται ετησιως γιγαντιαια χρηματικα ποσα τα οποια οφελουνται, ως συνηθως, οι Μεγαλοαπατεωνες. Το εμποριο με τιτλους αξιοχαρτων CO2 των τραπεζων, ως της για τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους περιφημης «Goldman Sachs» ‘η της διαχειριστριας περιουσιων «Black Rock» οργιαζει. Και οι δυο ως ανω τραπεζες ανηκουν στον τραπεζικο ομιλο Rothschilds. H παγκοσμια επιτροπη κληματοσ «IPCC» του ΟΗΕ είναι μια οργανωση λομπυ του Fund (ΡΒF) των Rockefeller. Οι ως ανω δυο Χαζαροι Μεγαλοτραπεζιτες ‘η Μεγαλοαπατεωνες ιουδα’ι’κου θρησκευματος, είναι οι κυριοι παικτες της δηθεν από αθρωπινες δραστηριοτητες κληματικης αλλαγης. Είναι αξιοθαυμαστος η ομοφωνη προσφατη θεσης της ηγεσιας της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, πανω στο θεμα αυτό, που προμηνυει τον κινδυνο, για την ελευθερια και ευημερια των λαων της ως ανω ενωσης.

Σημειωση για τα σημερινα και δηθεν προοδευτικα βοδια του Πυθαγορα που ασκουν στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσια και αναγκαζουν τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους να πληρωνουν μαζι με τους λογαριασμους της ΔΕΗ και κεφαλικους φορους «Βερλικ» για ρυπους που συμβαλλουν δηθεν στην κληματικη αλλαγη!

Όταν ο Ελληνας «Πυθαγορας» ανεκαλυψεν και διετυπωσε το «θεωρημα» του και την «δημιουργικη αρχην» και την αιτια των ολων, δηλαδη την γνωση της δημιουργικης «τετρακτυος», προσεφερεν σαν «θυσια ευχαριστιας» στους θεους της ελληνικης αρχαιοτητας, μια εκατακομβη Βοδιων. Από τοτε τρεμουν όλα τα Βοδια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης που ασκουν εξιυσια, όταν μια «παλαια Αληθεια» αναδυεται από τον ταφο της και βλεπει το φως της ημερας, σαν μια «νεα Αληθεια»!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Beibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
28.05.2017
**************************************************


ΗΠΑ: Μαζικές Αντιδράσεις Κατά της Απόφασης Τραμπ για Απόσυρση από τη Συμφωνία του Παρισιού
 

Παραμένουμε μέσα»: ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του ομώνυμου ενημερωτικού ομίλου ΜΜΕ, Μάικλ Μπλούμπεργκ κατέθεσε χθες στα Ηνωμένα Έθνη μια επιστολή που υπογράφουν περισσότεροι από 1.000 οργανισμοί, εταιρείες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που επιβεβαιώνουν ότι σκοπεύουν να λάβουν μέτρα για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, παρά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Ο κ. Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε επιπλέον ότι το ίδρυμα του, Bloomberg Philanthropies, θα προσφέρει στο γραφείο του ΟΗΕ για το κλίμα το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων που ισοδυναμεί με τη συνεισφορά που έπρεπε να καταβάλουν οι ΗΠΑ.

Μόλις το συμβολικό όριο των 1.000 υπογραφών ξεπεράστηκε, κατατέθηκε η ανοιχτή επιστολή υπόψιν του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες. Οι υπογράφοντες καταδικάζουν την απόσυρση των ΗΠΑ ως ένα «σοβαρό σφάλμα».

«Στις ΗΠΑ οι τοπικές αρχές και οι Πολιτείες, μαζί με τις επιχειρήσεις, είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνες για τη σημαντική μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου τα τελευταία χρόνια. Οι δράσεις αυτών των φορέων θα εντατικοποιηθούν και θα επιταχυνθούν τα επόμενα έτη, όποιες κι αν είναι οι πολιτικές της Ουάσιγκτον» επισημαίνεται στην επιστολή.

Μεταξύ των υπογραφόντων βρίσκονται οι Πολιτείες της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνιας που είχαν μιλήσει από την περασμένη Πέμπτη για μια «συμμαχία υπέρ του κλίματος». Στο πλευρό τους έσπευσαν εννέα κυβερνήτες, εκατοντάδες πόλεις, μικρές και μεγάλες, εκατοντάδες επιχειρήσεις, από την Apple και τη Google έως τη Nike, όπως επίσης και πανεπιστήμια.
 
Η Μεγάλη ΛΗΣΤΕΙΑ των σιωνιστών!...

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments