“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σόρος κατά Τραμπ: Αν δεν με κλείσει φυλακή δεν θα τον αφήσω να κυβερνήσει!...

Δριμεία επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος, χαρακτηρίζοντας τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ «απατεώνα και εν δυνάμει δικτάτορα που θα αποτύχει».

«Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή...

σε ένα μαφιόζικο κράτος» προειδοποίησε ο 86χρονος επενδυτής από το Νταβός.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι θα αποτύχει. Και όχι επειδή άνθρωποι σαν εμένα θέλουν να αποτύχει αλλά επειδή οι απόψεις που τον καθοδηγούν είναι μεταξύ τους αντιφατικές» δήλωσε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Ο Τραμπ θα ήταν δικτάτορας αν μπορούσε να το καταφέρει… Ευτυχώς οι αμερικανικοί θεσμοί είναι αρκετά ισχυροί ώστε να αποτρέψουν αυτό το σενάριο […] Είναι ένας απατεώνας».

Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Σόρος υποστήριξε ότι ο κ. Τραμπ θα διχάσει τις ΗΠΑ, γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του.

Σύμφωνα ακόμα με τον Ούγγρο επενδυτή, αν ο Τραμπ προκαλέσει εμπορικό πόλεμο, θα φέρει πιο κοντά την Κίνα και την Ευρώπη.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments