“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γιατί το Αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Mason DDG87 δεν έφερε την Ελληνική Σημαία;


Μας ξευτίλισε την Εθνική Κυριαρχία, την Σημαία μας ο Πρόεδρος των Αμερικανών Barack Obama, και οι «δικοί» μας χαλάσανε τις φωνητικές τους χορδές για να φωνάζουν “Thank You America”, ...


Από την χαρά τους ξέχασαν να ρωτήσουν Barack Obama γιατί το Αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Mason DDG87 δεν έφερε, όπως υποχρεούται, την ελληνική σημαία κατά την άφιξη του στον Πειραιά στις 23 Οκτωβρίου 2016.

Ελληνες βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με Ερώτηση τους που κατέθεσαν στην Βουλή των Ελλήνων στις 3 Νοεμβρίου 2016 ζητούν να μάθουν ποιος το επέτρεψε.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας Βουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ. Χρήστος Χατζησάββας ρωτάει να μάθει γιατί ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΕΘΑ και ο Πρωθυπουργός της χώρας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ επέτρεψαν την προσβολή της Ελληνικής Σημαίας και της Εθνικής μας κυριαρχίας?

Πως γίνεται ρε Αρχηγέ του ΓΕΕΘΑ Ναύαρχε Ευάγγελε Αποστολάκη να μας «παίρνει» την Ελληνική Σημαία πάντα αέρας και εσύ να μην ντρέπεσαι που δεν μπορείς να την προστατεύσεις από τον «καιρό» ;

Στην Σ.Ν.Δ. δεν σου έμαθαν ναυτικούς κόμπους…;

…Αεί τη Ελλάδι θαλασσοκράτορας παιδεύει ναυμάχους…. και τα @#%*^$ του καράμπελα…!

Όσο για τον Μπόζο, αυτός μας έχει αποδείξει πόσο «πατριώτης» γιαλατζή είναι.

Ενώ ο «χαρούμενος» κάθε μέρα που περνάει βάζει τα δυνατά του να μας αποδείξει ότι έχει το ακαταλόγιστο.



http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments