“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ομπάμα: Πρώτα οι Λαθρομετανάστες ...κατά το δόγμα του Εβραίου Τζώρτζ Σόρος

Σχόλιο: Τι μας λέει εδώ ο Μπαράκ Ομπάμα; Σε ποιόν βέβαια; Στον Αλέξη Παπαχελά!... Οι Έλληνες δεν μας ενδιαφέρουν και το έχει καταστήσει "Σαφές"... ότι με τους λαθρομετανάστες θα μπορέσουμε καλύτερα να σας διαμελίσουμε!...

 

Απόσπασμα από το άρθρο: 
Εχω καταστήσει σαφές, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεδρίας μου, ότι όσο η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει τα επώδυνα βήματα στις μεταρρυθμίσεις και εργάζεται για να διασφαλίσει ότι οι μετανάστες αντιμετωπίζονται με τάξη και ανθρώπινο τρόπο, οι Ελληνες πολίτες θα έχουν έναν φίλο και σύμμαχο στις ΗΠΑ.
ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ; 

Ο Σόρος μοιράζει διαταγές στον Ομπάμα

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, όχι μόνο παρεμβαίνει στην εσωτερική πολιτική των εθνών της Ανατολικής Ευρώπης, αλλά επίσης, λέει στην κυβέρνηση Ομπάμα το τι πρέπει να κάνει με το ISIS

Ο Φιλελεύθερος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος πήγε στο Λευκό Οίκο, στα τέλη του περασμένου έτους, για να συναντηθεί με τον αμφιλεγόμενο κορυφαίο σύμβουλο του προέδρου Ομπάμα για το ISIS, σύμφωνα με το ημερολόγιο των επισκεπτών του Λευκού Οίκου.


Ο Σόρος, συνοδευόμενος από τον κορυφαίο βοηθό της Michelle Vachon και Βούλγαρο πολιτικό επιστήμονα, Ivan Krastev, συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον τσάρο του ISIS, Rob Malley αργά το απόγευμα, στις 8 Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση του ημερολογίου.

Ο Λευκός Οίκος δεν είχε επιτρέψει αίτημα για σχόλιο, σχετικά με το θέμα της συνάντησης με τον Malley, τον ανώτερο σύμβουλο του προέδρου για την εκστρατεία ενάντια στο ISIS στο Ιράκ και τη Συρία.

Παρόλο που ο Malley ονομάστηκε τσάρος του ISIS, λίγες εβδομάδες αργότερα, η τρομοκρατική δύναμη είναι σχεδόν βέβαιο, ότι απετέλεσε το θέμα της συζήτησης στη συνεδρίαση.

Ο Krastev, ο πρόεδρος της ομάδας προβληματισμού εξωτερικής πολιτικής στην Ευρώπη, δημοσίευσε ένα άρθρο στην εφημερίδα New York Times, μια ημέρα πριν από τη συνεδρίαση, αναλύοντας την πάλη για την εξουσία, μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία. Ο Σόρος υπήρξε ενεργή φωνή για το θέμα του πώς να γίνουν οι χειρισμοί, σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στην εκστρατεία εναντίον του ISIS.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι ο Σόρος έδωσε πρόσβαση στον Malley. Ο δισεκατομμυριούχος είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο και είναι ένας σημαντικός χρηματοδότης της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων, όπου ο Malley υπηρέτησε ως διευθυντής στη Μέση Ανατολή, πριν αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Έργο του Malley στη Διεθνή Ομάδα Κρίσεων, τον οδήγησε να απολυθεί από την εκστρατεία του Ομπάμα το 2008, τη στιγμή που έγινε γνωστό, ότι εισήλθε σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική οργάνωση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Malley δήλωσε τότε στην εφημερίδα New York Times, ότι είχε συμφωνήσει να εγκαταλείψει την εκστρατεία «γιατί στρεφόταν η προσοχή σε μένα και στην εκστρατεία του γερουσιαστή Ομπάμα, και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση —διαστρέβλωση για την ακρίβεια— σχετικά με τη θέση του υποψηφίου για το ισλαμιστικό κίνημα.»

Οι επικριτές του έχουν επισημάνει μια «αντι-ισραηλινή, φιλο-παλαιστινιακή προκατάληψη» που είναι εμφανής σε μεγάλο μέρος της δημόσιας γραφής του, σύμφωνα με μια έκθεση του NBC News.

Το 2006, για παράδειγμα, ο Malley υποστήριξε ότι η άνοδος της Χαμάς στην εξουσία, στη Λωρίδα της Γάζας, ήταν «όχι απαραιτήτως ένα μοιραίο πλήγμα» στη διπλωματία.

«Ακόμα και στο διπλωματικό μέτωπο, η νίκη της Χαμάς δεν είναι απαραίτητα ένα μοιραίο πλήγμα», είχε δηλώσει ο Malley εκείνη την εποχή. «Η προσέγγιση των ισλαμιστών είναι περισσότερο σε αρμονία με την τρέχουσα ισραηλινή σκέψη, από ό,τι ήταν ποτέ οι πιο υψηλοί στόχοι διαπραγμάτευσης μόνιμης ειρήνης της Παλαιστινιακής Αρχής.»

Το 2002, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ισραηλινός στρατός είχε καταστρέψει ιατρικές εγκαταστάσεις και σχολεία χρησιμοποιώντας τις «ανησυχίες για την ασφάλεια» ως ψεύτικη δικαιολογία.

«Η λογική πίσω από αυτές τις ενέργειες εμφανίζεται να έχει να κάνει λιγότερο με την προώθηση της ασφάλειας του Ισραήλ, από ό, τι με τους πολιτικούς στόχους της», έγραψε Malley.

Ο Malley στο παρελθόν υπηρέτησε στο γνωμοδοτικό συμβούλιο της J Street, μιας φιλελεύθερης ομάδας περιθωριακών, που λαμβάνει επίσης χρηματοδότηση από τον Σόρος.

Αυτή ήταν η 13η φορά, που ο Σόρος ήταν επίσημα φιλοξενούμενος στο Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τα αρχεία καταγραφής επισκέπτη. Σε αυτές τις συναντήσεις περιλαμβάνονται τα ταξίδια για να μιλήσει με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο και με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στη Δυτική Πτέρυγα.

Ο δισεκατομμυριούχος, ηλικίας 85 ετών, συνεχίζει να εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στην φιλελεύθερη πολιτική, κατευθύνοντας εκατομμύρια δολάρια προς τις ευνοούμενες ομάδες του.

prisonplanet.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments