“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Εβραίος Ροζάκης, διορισμένος από τον Κοτζιά δεν θέλει την Ελληνική ΑΟΖ!...

Ο καθηγητής Χ. Ροζάκης υπέρμαχος του ενδοτισμού με την Τουρκία στο Αιγαίο και πολέμιος της ανακήρυξης της ελλαδικής ΑΟΖ είναι ο διορισμένος επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής του ΥΠΕΞ https://dia-kosmos.blogspot.gr/2016/01/blog-post_4.html, από τον «Σουσλώφ» (υποκοριστικό του ιδεολογικού υπεύθυνου του ΚΚΕ)-Κοτζιά.

Ο Ν. Κοτζιάς διορίζει αυτόν που συνετρίβη κατά την δημόσια αντιπαράθεση με τον καθηγητή Θ. Καρυώτη για την ελλαδική ΑΟΖ που διοργάνωσε το «economist» Κατά κράτος υπερίσχυσε ο καθηγητής Θ. Καρυώτης., τον Ιούνιο του 2013. Την οποία εκδήλωση, το ίδιο το «economist» στην συνέχεια εξαφάνισε λογοκρίνοντάς την! 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αυτολογοκρίνεται το » THE ECONOMIST » για να μην προβάλλεται η ελληνική Α.Ο.Ζ. .

Ο Ν. Κοτζιάς λοιπόν αυτόν τον πολιτικό παράγοντα θέλει επικεφαλής επιστημονικό σύμβουλό του, παρακάμπτοντας όπως γνωρίζει ότι η επιστήμη χαρακτηρίζεται από τον χρήστη της-δεν είναι «ουδέτερη»- και παραβλέποντας πως είναι ήδη αυτός ο «επιστήμων» δεινά ηττημένος, επιστημονικά και πολιτικά.

Τι θλιβερό χάλι για το «καμάρι» του Χ. Φλωράκη. ή, τι αναπόφευκτα φυσιολογική κατάντια για έναν άγριο καριερίστα ΚΝίτη του ΚΚΕ.

Νίκος Καραβαζάκης

https://vimasaronikou.wordpress.com/2016/07/16/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments