“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

CERN-EMP (electro magnetic pulse)

-Στις 13 Νοεμβρίου 2015 ο επιταχυντής Αδρονίων του CERN o οποίος είχε τεθεί σε υψηλή λειτουργία με σκοπό να ανοίξη πύλη για να εισέλθουν στην Γη εκατομμύρια Δρακονιανοί για ενισχύσεις, μυστηριωδώς υπέστει μία μεγάλη πυρηνική καταστροφή !! 

Αμέσως μετά από αυτό ένα
KATΑΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΟ CΕΡΝ
πολύ φωτεινό σκάφος θεάθει να αιωρείται πάνω από τις εγκαταστάσεις του CERN. H έκταση της ζημιάς που προκλήθηκε ήταν τεράστια !! Το γεγονός αυτό συνέπεσε με τα αιματηρά τρομοκρατικά γεγονότα στο Παρίσι και έτσι οι επιστήμονες του CERN κατάφεραν να περιορίσουν και να σταματήσουν τη διαρροή πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης. Υπεύθυνη για την καταστροφή ήταν γιγαντιαία Ανδρομέδεια αστροπολιτεία που βρίσκεται "παρκαρισμένη" δίπλα από τον Ήλιο η οποία εμποδίζει τους Δρακονιανούς να φύγουν από το Ηλιακό Σύστημα χρησιμοποιώντας την αστροπύλη του Ήλιου.

-Στις αρχές Δεκεμβρίου 2015 ένα περίεργο και αλλόκοτο φαινόμενο συνέβει στην Γενεύη της Ελβετίας, πάνω από το CERN. Μία τεράστια δίνη άρχισε να ρουφάει τα σύννεφα ολόγυρα, σχηματίζοντας μία τεράστια ουράνια ρουφήχτρα. 


Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά τη δημιουργία της δίνης, ένα άγνωστο αντικείμενο ανυψώθηκε και διασχίζοντας την απόσταση χώθηκε και
ΔΙΝΗ ΣΤΟ  CERN
χάθηκε μέσα στο "μάτι" της δίνης. 

Στη συνέχεια το φαινόμενο εξαφανίστηκε και τα πάντα ηρέμησαν, ακόμα και ο αέρας. Άραγε η δίνη που δημιουργήθηκε ήταν ουσιαστικά μία αστροπύλη που άνοιξε και έκλεισε όταν "πήρε" αυτό που ήθελε; Κάτι παρόμοιο και αλλόκοτο,μία άλλη ρουφήχτρα,είχε καταγραφεί πάνω στην περιοχή του CERN τον Αύγουστο του 2015. Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=ST6X0Ra7zOQ

-Σύμφωνα με πληροφορίες της ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (15/1/16) υποστηρίζεται ότι στο CERN έχει προετοιμαστεί ένα άκρως απόρρητο όπλο και ότι η κυβέρνηση της Ελβετίας έδωσε την έγκριση της για προγραμματισμένη πυρηνική δοκιμή στις εγκαταστάσεις.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει ενεργοποιήσει μια τρομερή μυστική τεχνολογία "υπερδιάστατης επικοινωνίας", που αλλάζει όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Δηλαδή μπορεί να δημιουργήσει με χρήση όπλων EMP (electro magnetic pulse),"ηλεκτρομαγνητικύ παλμού" εναντίον της Ρωσίας για πλήρη καταστροφή όλων των ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων (αυτοκίνητα με εγκέφαλο, μηχανήματα νοσοκομείων, φανάρια, ηλεκτρικές συσκευές κλπ).

Η αποκατάσταση πιθανολογείται ότι,για τις χώρες που είναι προετοιμασμένες για την
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
αντιμετώπιση των επιπτώσεων επιθέσεων όπλων EMP (τέτοιες αυτή τη στιγμή είναι οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ρωσία), θα διαρκέσει περίπου δύο χρόνια, ενώ για τις υπόλοιπες ίσως η δεκαετία να μην φθάσει.

Κατόπιν αυτού ο Πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν υπέγραψε,σύμφωνα με πληροφορίες,την έγκριση της μετακίνησης 100.000 Ρώσων στρατιωτών στην στρατιωτική "Δυτική Περιφέρεια". Αυτή η κίνηση ήταν απάντηση στις κινήσεις του ΝΑΤΟ και πιθανώς τα στρατευματα αυτά θα κινηθούν προς τα Ελβετικά σύνορα πιθανώς για να προλάβουν το κακό και να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις του CERN.Ο ηγέτης της Ρωσίας έχει χαρακτηρίσει τα πειράματα αυτά στην Ελβετία ως την "μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα".


Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments