“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αμερικανό πολίτη μέλος του ISIS συνέλαβαν οι Κούρδοι στο Ιράκ

Επέστρεφε στην Τουρκία αλλά… έχασε τον δρόμο!

Οι Κούρδοι μαχητές Πεσμεργκά συνέλαβαν σήμερα έναν αμερικανό πολίτη, μέλος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), δήλωσε τοπικός Κούρδος διοικητής.

Ο Μοχάμαντ Τζαμάλ Αμίν, είναι αμερικανός πολίτης, από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο πατέρας του είναι Παλαιστίνιος, ενώ η μητέρα του Ιρακινή που κατάγεται από την Μοσούλη.

Σύμφωνα με τον διοικητή των Πεσμεργκά στην περιοχή Σινγκάλ, που δεν ήθελε να δηλώσει τα στοιχεία του, το μέλος του ISIS μπέρδεψε την περιοχή των Πεσμεργκά με τα τουρκικά σύνορα, στα οποία και κατευθυνόταν.


Ο διοικητής είπε πως ο Αμίν (αμερικανός) μπήκε στην Συρία από την Τουρκία, πριν από δύο μήνες, από όπου και στη συνέχεια ταξίδεψε προς την Μοσούλη.


Κατά την επιστροφή του στην Τουρκία, μπερδεύτηκε και προχώρησε προς την περιοχή των Κούρδων όπου και συνελήφθη. Όταν εντοπίστηκε από τους Πεσμεργκά προσπάθησε να διαφύγει, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από τους Κούρδους.

Ο διοικητής των Πεσμεργκά δήλωσε επίσης πως στην κατοχή του αμερικανού τζιχαντιστή βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, χρήματα και τραπεζικές κάρτες τα οποία είχε εφοδιαστεί από τους τζιχαντιστές.

Πηγή Rudawnet
Μετάφραση – Απόδοση «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments