“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τρόμος στη Σκανδιναβία...Οι Ισλαμιστές έτοιμοι για σφαγές!...

Σερένα Νομικού
Οι «στρατιώτες του Odin» της Φινλανδίας, δρομολογούν ομάδες περιπολίας των δρόμων στη Νορβηγία. 


Οι μουσουλμάνοι με τους «στρατιώτες του Αλλάχ», με αποτέλεσμα να προβλέπονται αιματηρές οδομαχίες σε πολλές πόλεις

Η εισβολή εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη, κυρίως μέσω της Ελλάδας που με κάποιον τρόπο αντικατέστησε την Ιταλία, είναι ένα θέμα που θα μας απασχολεί για πάρα πολύ καιρό. Κυρίως οι μάχες των πόλεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, στη Νορβηγία αυτή τη φορά, αφού οι μετανάστες προσπαθούν να προστατευτούν σχηματίζοντας τις δικές τους ομάδες κρούσης.
Σαν απάντηση λοιπόν στους «στρατιώτες του Odin», της βίαιης ομάδας περιπολίας των δρόμων που ιδρύθηκε στη Φινλανδία (άρθρο), με παραρτήματα στις Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Πολωνία, Γερμανία, Εσθονία, Ουγγαρία, Αγγλία και ΗΠΑ, οι ισλαμιστές μετανάστες δημιούργησαν στο Όσλο τους «στρατιώτες του Αλλάχ» (πηγή).


Η ομάδα αυτή θα περιπολεί επίσης στους δρόμους, για να προστατεύει τους μουσουλμάνους από τους στρατιώτες του θεού του πολέμου: ενός γερμανικής καταγωγής θεού και προστάτη όλων των φυλών του ευρωπαϊκού Βορά!
Η αστυνομία της Νορβηγίας φοβάται πως θα ακολουθήσουν αιματηρές οδομαχίες μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, πιστεύοντας πως «οι στρατιώτες του Odin» αποτελούν πολιτικό δηλητήριο για τη χώρα (πηγή). Όσον αφορά τους κατοίκους της, πανικοβάλλονται από τις στολές των «στρατιωτών του Αλλάχ», οι οποίες ουσιαστικά μοιάζουν με αυτές των αντιπάλων τους: μαύρο τζάκετ, διακοσμημένο με τη μαύρη σημαία της ISIS. Οι μαύρες σημαίες κυματίζουν ήδη στις διαδηλώσεις των μεταναστών, οι οποίες επίσης τρομάζουν τους κατοίκους των χωρών του Βορά.

Διαδήλωση ριζοσπαστών ισλαμιστών στο Όσλο της Νορβηγίας

Θυμίζω πως η φινλανδική ομάδα έχει σχέση με νεοναζιστικές οργανώσεις, όπως αρκετές άλλες που φυτρώνουν με μεγάλη συχνότητα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, με το παράδοξο χαρακτηριστικό να ιδρύουν παραρτήματα παντού.

Οι γερμανικές υπηρεσίες τώρα αναφέρουν πως τα εγκλήματα στη χώρα τους, για τα οποία θεωρούν υπεύθυνους τους μετανάστες, ήταν 208.344 το 2015, 570 την ημέρα, 23 την ώρα και 80% περισσότερα από αυτά το 2014 (πηγή). Το 24% οφείλονταν σε Σύριους, το 17% σε Αλβανούς και ακολουθούν οι μετανάστες από το Κόσσοβο (14%), τη Σερβία (11%), το Αφγανιστάν (11%), το Ιράκ (9%), την Ερυθραία (4%), τα Σκόπια (4%), το Πακιστάν (4%) και τη Νιγηρία (2%).
Το δικό μου συμπέρασμα από όλα αυτά, καθώς επίσης από τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στα άλλα κράτη, είναι πως η Ευρώπη θα βιώσει εφιαλτικές καταστάσεις. Επίσης πως το κλείσιμο των συνόρων που βρίσκεται σε εξέλιξη, με πρόσφατο αυτό της Βαυαρίας με την Αυστρία (πηγή), δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου στη λύση του προβλήματος. Μάλλον θα το επιδεινώσει, ενώ ταυτόχρονα θα διαλύσει την ΕΕ, στην οποία η μία χώρα μετά την άλλη εγκαταλείπουν τη Σέγκεν.

Το ΔΝΤ πάντως προβλέπει πως το 2016 και το 2017 περί τους 1,3 εκ. μετανάστες θα ζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη (πηγή). Πιθανότατα όμως δεν υπολογίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένων που συγκεντρώνονται στις ακτές της Βόρειας Αφρικής και ειδικά στη Λιβύη, προσπαθώντας να διαφύγουν από τις χώρες τους, στις οποίες κυριαρχεί μία ακόμη πιο αιμοβόρα τρομοκρατική οργάνωση: η Boko Haram.

Όσον αφορά τώρα τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης, οι μετανάστες που ήδη διαμένουν στα κράτη της Ευρώπης, ωθούνται στη δημιουργία γκέτο, καθώς επίσης διαφόρων θρησκευτικά φανατισμένων ομάδων προστασίας τους. Οι «συμμορίες» αυτές θα συγκρούονται αναπόφευκτα με τις εθνικιστικές ή ναζιστικές ομάδες που ιδρύονται σε όλα τα κράτη, δημιουργώντας συνθήκες σοκ και χάους, όπως στη Σουηδία.

Ένεκα όλων αυτών η Ελλάδα, η οποία είναι η κεντρική πύλη της εισόδου των μεταναστών με προορισμό την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, ενοχοποιείται από τους Ευρωπαίους, με την κατηγορία πως δεν φυλάει σωστά τα σύνορα της. Κινδυνεύει λοιπόν πολύ σοβαρά να απομονωθεί από τους πάντες, μετατρεπόμενη σε έναν νέο Λίβανο.

Το ενδεχόμενο αυτό, σε συνδυασμό με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε, χωρίς καμία προοπτική να τα καταφέρουμε με κριτήριο τα μέχρι στιγμής δεδομένα, απειλεί κυριολεκτικά με αφανισμό την πατρίδα μας. Ως εκ τούτου, αν δεν αντιδράσουμε αμέσως, εμποδίζοντας να εισέλθουν νέα κύματα μεταναστών στην Ελλάδα, αλλάζοντας σε πιο αυστηρή τη νομοθεσία για τους διακινητές (δεν αποτελεί δυστυχώς ποινικό αδίκημα) και ελέγχοντας καλύτερα αυτούς που βρίσκονται ήδη εδώ, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το χάος.Θα μπορούσε βέβαια να με κατηγορήσει κανείς για κινδυνολογία ή για υπερβολές. Ίσως να έχει δίκιο. Έχω την εντύπωση όμως πως είναι καλύτερα να υπερβάλλει κανείς, όταν διακρίνει τέτοιου είδους κινδύνους, αντί να σιωπά νεκρικά όπως οι Σουηδοί για να μην χαρακτηριστεί εθνικιστής, ρατσιστής η ρατσίστρια. Όταν θα αρχίσουμε να βλέπουμε και εδώ συμμορίες που θα περιπολούν στους δρόμους συγκρουόμενες μεταξύ τους, οδομαχίες δηλαδή, θα είναι πια πολύ αργά για δάκρυα.

© Copyright 2016 — Analyst.gr. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/02/blog-post_122.html#more

http://dia-kosmos.blogspot.gr/