“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Ελλάδα διαλύεται κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει... υπεύθυνος και στα τέσσερα!...

Απ' ότι μαθαίνουμε, στη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Άνγκελα Μέρκελ, φάνηκε η καλή διάθεση προς το πρόσωπο του νέου αρχηγού της ΝΔ. Άλλωστε, με τον Τσίπρα να είναι τελειωμένος από ντόπιους και ξένους παράγοντες, η αξιωματική αντιπολίτευση δίνει μια διέξοδο για την επόμενη ημέρα.

Μαθαίνουμε, όμως, ότι η γερμανίδα καγκελάριος... χάρηκε και επαίνεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα για το προσφυγικό ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να είπε ότι δεν «θα λαϊκίσω και θα λέω τα ίδια εντός κι εκτός Ελλάδας».

Απ' ότι καταλαβαίνουμε πίσω από τις γραμμές, τα «αφεντικά» της Ευρώπης είπαν στον Μητσοτάκη απ' έξω – απ' έξω: «Κυριάκο, αν θες να έρθει η... ώρα σου, κάνε τώρα τουμπεκί, βάλε πλάτη στον Αλέξη να κάνει ό,τι κάνει με τους πρόσφυγες και στήριξέ τον στην οικονομία».

Αν είναι έτσι τότε θα ζήσουμε νέες τραγωδίες, και πόσες ν' αντέξει αυτός ο τόπος; Δηλαδή έκαναν σύσταση στην αξιωματική αντιπολίτευση να μη μιλά πολύ για το προσφυγικό και να πάμε σε μια... εθνική προσπάθεια; 

Όλοι μαζί δηλαδή να ακολουθήσουμε τον μεγάλο ηγέτη Αλέξη που αφού έφερε (μετά της κυρά Τασίας) χιλιάδες πρόσφυγες, τώρα δεν ξέρει τι να τους κάνει. 
Να μην κάνουμε κριτική για τα ανοικτά σύνορα και για το μονοπώλιο «ανθρωπιάς» του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην είμαστε απέναντι σε όσους «αριστερούς φασίστες» κατηγορούν όλους τους υπόλοιπους για ακροδεξιούς όταν τολμάνε να μιλήσουν για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Να μην τολμάμε να πούμε τη γνώμη μας για τον Φίλη ο οποίος «απαγορεύει» στα παιδιά των τοπικών κοινωνιών να κάνουν διαδηλώσεις για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Να μην πούμε τίποτε για το γεγονός ότι έκλεισαν την Αμυγδαλέζα και ανοίγουν άλλες σε όλη την Ελλάδα.

Ούτε για τη συνολική εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό. Και κυρίως να μην πούμε ότι έβαλαν χωροφύλακα στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ, το ίδιο ΝΑΤΟ που ήθελαν να διαλυθεί γιατί δεν είχε ρόλο, όπως έλεγε κάποτε ο Τσίπρας. Το ότι οι Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει στο Αιγαίο δεν αποτελεί αντικείμενο κριτικής, κατά την κυρία Μέρκελ;

Της εξήγησε ο Μητσοτάκης ότι δεν θα ασκήσει ενδοτική πολιτική αν γίνει πρωθυπουργός; Ότι δεν θα συνεχίσει τη λογική του «μπάτε σκύλοι αλέστε και τα αλεστικά δώστε τα στους γείτονες»;

Τι της είπε της καγκελαρίου; Ότι είναι μείζον θέμα το προσφυγικό και θέλουμε βοήθεια; Αυτά τα λέει ο Τσίπρας. Της εξήγησε το δύσκολο status quo στο Αιγαίο και ότι δεν μπορεί να περνάει κάθε φορά της Τουρκίας ή ότι δεν μπορεί να μην κρίνει την εγκληματική τακτική του Αλέξη;

Δηλαδή η Μέρκελ ανέχεται την σκληρή κριτική που της ασκούν στη Γερμανία για τα δικά της λάθη και επαινεί τον Κυριάκο γιατί έχει επιβάλει «σιωπητήριο» και δεν αναδεικνύει τις εγκληματικές πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου; Αυτά είναι στρατηγικά λάθη για τη ΝΔ η οποία έπρεπε να έχει το μεταναστευτικό πρώτο στην ατζέντα της κι όχι να άγεται και να φέρεται από τον Αλέξη.


http://www.antinews.gr/action.read/politiki/i-ellada-dialuetai-ki-o-kuriakos-dilonei-upeuthunos/2.104991

http://dia-kosmos.blogspot.gr/