“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η τέχνη και επιστήμη της τρομοκρατικής προβοκάτσιας…Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ…

Ο Χίτλερ είχε επισημάνει ότι «η τρομοκρατία είναι το καλύτερο πολιτικό όπλο διότι τίποτε δεν κινητοποιεί τους ανθρώπους πιο δυνατά απ’ ότι ένας ΦΟΒΟΣ του αιφνίδιου ΘΑΝΑΤΟΥ». Βλέπε Μαρφίν…

Στο ίδιο πνεύμα, ο Στάλιν είχε αποφανθεί ως εξής: «Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσεις τον έλεγχο ενός Πληθυσμού είναι να πραγματοποιήσεις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. (το κοινό) θα κραυγάσει για τέτοιους νόμους αν απειληθεί η προσωπική του ασφάλεια!». Βλέπε την εισροή Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!.

Την 1η Φεβρουαρίου 2007, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ κατέθεσε στην επιτροπή Εξωτερικών της Αμερικανικής Γερουσίας, μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Ο Πόλεμος στο Ιράκ υπήρξε μια ιστορική, στρατηγική και ΗΘΙΚΗ συμφορά. Έχοντας διεξαχθεί επί τη βάσει εσφαλμένων υποθέσεων, υπονομεύει την Παγκόσμια Νομιμότητα της Αμερικής. Οι παράπλευρες απώλειες αμάχων καθώς και ορισμένες καταχρήσεις λεκιάζουν τα ηθικά διαπιστευτήρια των ΗΠΑ. Καθοδηγούμενος από Μανιχαϊκές παρορμήσεις και Αυτοκρατορική Ύβρι, επιτείνει την περιφερειακή αστάθεια».
 Στο πλαίσιο αυτής της ανάλυσης του, ο Μπρεζίνσκυ προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος δύναμη η οποία επιδιώκει στρατιωτική επίθεση εναντίον του ΙΡΑΝ (Βλ. Ισραήλ), έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει προβοκατόρικη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενέργεια σε βάρος των ΗΠΑ και να ενοχοποιήσει γι’ αυτήν την ενέργεια το Ιράν, με σκοπό να εξωθήσει τις ΗΠΑ σε πόλεμο εναντίον του Ιράν.

Σχόλιο: Φανταστείτε τι θα γινόταν με την Ρωσσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν!... Πόσες τρομοκρατικές ενέργειες θα έκαναν οι ίδιες οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, μέσα στην ΑΜΕΡΙΚΗ, (Μυστικές υπηρεσίες-ΝΑΤΟ, κ.α.) μόνο και μόνο για ενοχοποιήσουν την Ρωσσία!... Διαβάστε ποιοι κινούν τα νήματα των ΣΦΑΓΩΝ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!....

Πηγή: 40 μυστικοί φάκελοι .
Δρ. Νικόλαος Λάος.

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6393.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/