“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Χριστιανισμός: Όταν ο Χριστόδουλος είχε δώσει την συγκατάθεσή του για το Τέμενος.....

Σχόλιον: Δεν υπάρχουν όροι Ιερώνυμε.... Οι Έλληνες δεν θέλουν το Τέμενος και θα το κατεδαφίσουν με κάθε τρόπο!..... Και θα σας πάρει όλους μαζί και θα σας σηκώσει!....


Επιφυλακτική η εκκλησία για το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα

To ζήτημα της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, έθιξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από τη Γερμανία, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερη επίσκεψη.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων για το θέμα, το οποίο επανέρχεται λόγω της προσφυγικής κρίσης, ο Μακαριώτατος υπενθύμισε ότι ο προκάτοχός του Μακαριστός Χριστόδουλος είχε δώσει την συγκατάθεσή του, αλλά σημείωσε ότι ο ίδιος, αν και αρχικά συμφωνούσε, διατηρεί σήμερα κάποιες επιφυλάξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά τους όρους λειτουργίας του τζαμιού, τη διοίκησή του και το εάν θα χρησιμοποιείται ως χώρος προσευχής ή διδασκαλίας, με τον κίνδυνο της καλλιέργειας του φονταμενταλισμού.

«Δεν είμαστε αντίθετοι επί της αρχής, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρέπει να τεθούν όροι που θα διασφαλίζουν τους Έλληνες πολίτες», προειδοποίησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/