“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γερουσιαστής ΗΠΑ: «Εμείς εκπαιδεύουμε και εξοπλίζουμε τους ισλαμιστές του ISIS»

Ο Γερουσιαστής της πολιτείας Βιρτζίνια των ΗΠΑ, Richard Black, κατακεραυνώνει τις ΗΠΑ σε συνέντευξη και σε επιστολή-κόλαφος που έδωσε στη δημοσιότητα

«Αν οι ΗΠΑ σταματήσουν να εκπαιδεύουν και να εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές τότε ο πόλεμος θα τελειώσει, ευχαριστώ τη Ρωσία για την παρέμβαση της και τον πρόεδρο Άσαντ που διέσωσε τους Χριστιανούς»!


Ο γερουσιαστής συνέδεσε την κρίση στη Συρία με τις πράξεις χωρών όπως Σαουδική Αραβία και Τουρκία για τις οποίες τόνισε ότι έχουν εξοπλίσει τους εξτρεμιστές του ISIS που μάχονται κατά της κυβέρνησης της Συρίας. Κατηγόρησε επίσης τις ΗΠΑ για την καταστροφική τους ανάμειξη στην Μέση Ανατολή που οδήγησε στην άνοδο της τρομοκρατίας και στην ανάδειξη τόσων τρομοκρατικών ομάδων όπως al-Nusra, ISIS κτλ.

“Ελπίζω και προσεύχομαι οι ΗΠΑ να ξυπνήσουν και να πουν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η σφαγή. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ανατρέπουμε κυβερνήσεις, να φέρνουμε την “τάξη” στη Μέση Ανατολή και να σταματήσουμε την αιματοχυσία. Αν σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε και να εξοπλίζουμε τους τζιχαντιστές αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Ρώσοι έστειλαν στρατιώτες και θα πολεμήσουν γιατί δεν είμαι εντελώς σίγουρος με ποια πλευρά είναι οι ΗΠΑ. Σκέφτομαι ότι μερικές φορές παίρνουμε το ένα μέρος και άλλες φορές το άλλο μέρος” πρόσθεσε.

Ο γερουσιαστής είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν εδώ και χρόνια ότι η Al Raqqah ήταν το στρατιωτικό φρούριο της Αλ -Κάιντα αλλά δεν έκαναν τίποτα για να μειώσουν τις δυνατότητες τους.

Ο γερουσιαστής Black είπε επίσης ότι οι Ρώσοι δεν θα επιτρέψουν στην Ράκκα να “λειτουργήσει” ενώ συμβουλεύει τον Β.Πούτιν να συντονίσει τις προσπάθειες του με τους Κούρδους και τις αντι-σουνιτικές φυλές εναντίον του ISIS αλλά πρώτα πρέπει να δοθεί χρόνος στους ανθρώπους για να φύγουν από τις εμπόλεμες ζώνες.

“Ισοπεδώστε την πόλη, κάντε την σκόνη, Επειδή είναι η πρωτεύσουσα του ISIS, της πιο δαιμονικής και κακής δύναμης στον πλανήτη. Πρέπει να την διαλύσουμε και να καταλάβουμε την “πρωτεύουσα” τους”.

Ο γερουσιαστής Black πρόσθεσε επίσης ότι όταν οι ΗΠΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Τούρκους για τη Συρία, δημιούργησαν γραμμές εφοδιασμού για τους τζιχαντιστές στη Ράκκα. Η Τουρκία δημιούργησε εναλλακτικούς δρόμους ώστε να μην κοπεί ο ανεφοδιασμός του ISIS.

“Η Τουρκία βομβαρδίζει μόνο τους Κούρδους και όχι τους ισλαμιστές του ISIS. Κατά τη διάρκεια της θητείας της Χ.Κλίντον ανέλαβε πολλές δράσεις για να ανατρέψει τις κοσμικές κυβερνήσεις στη Μέση Ανατολή και να τις αντικαταστήσει με ριζικά ισλαμιστικά καθεστώτα. Έχει πολλές διασυνδέσεις οικονομικές και άλλες με Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ με μερικούς από τους τύρρανους του αραβικού κόσμου” πρόσθεσε.

“Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση και στην Αίγυπτο αλλά 30 εκατ άνθρωποι ξεσηκώθηκαν και πήραν πίσω τη χώρα τους από την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Παρόλ’ αυτά οι ΗΠΑ πέτυχαν την καταστροφή της Λιβύης.

“Η Λιβύη δεν έχει πλέον κυβέρνηση, είναι μια χώρα χάους και καταστροφής”.

Δείτε την επιστολή του γερουσιαστή με την οποία ευχαριστεί τον Μπασάρ αλ- Άσαντ που διέσωσε τους Χριστιανούς, κατηγορεί τη Δύση για τους εγκληματίες της αλ-Κάιντα, al-Nusra και ISIS που επέτρεψαν να μπουν μέσα στη Συρία ενώ τονίζει πως πολλοί αμερικανοί αξιωματούχοι διαφωνούν με την πολιτική εξοπλισμού και εκπαίδευσης των τρομοκρατών που εισβάλλουν στη χώρα σας από Ιορδανία και Τουρκία.


Οι ισλαμιστές έκλεψαν, βίασαν, απήγαγαν, βασάνισαν αθώους πολίτες τονίζει ο γερουσιαστής των ΗΠΑ…



πηγή: noznewz.com
http://nea.allnewz.gr/?p=22334

http://dia-kosmos.blogspot.gr/