“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ...(A'). Η πειθαρχημένη Δημοκρατία: Ο Μεσσίας και ο Λυτρωτής.

ΊΣΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ..ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ....... ΕΩΣ,  ΌΤΟΥ,  ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ!....
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν ιδρύσει μια αποκλειστική Λέσχη. Ελέγχουν το 90% του Ελληνικού Λαού και είναι ενωμένοι. Γράφουν Ιστορία!.....

Αν δεν υπήρχε αυτή η αποκλειστική λέσχη θα ήταν αναγκασμένοι να την εφεύρουν για να επιβληθούν και τελικά να επιβιώσουν.

Θυμηθείτε τα ονόματα της ελληνικής πολιτικής από Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μετά. Και δεν είναι μόνο τα ονόματα, που δήθεν με την πολιτική ενασχολούνται. Κουβαλάνε και τις Φαμίλιες τους μαζί. Μα και στην πολιτική Φαμίλιες;

ΦΥΣΙΚΑ…

Πιο λεπτομερειακά: Κωνσταντίνος Καραμανλής με την Φαμίλια του: ΑΔΕΛΦΙΑ, ΑΝΗΨΙΑ, ΝΥΦΕΣ, ΓΑΜΠΡΟΙ.

Γεώργιος Παπανδρέου και Ανδρέας Παπανδρέου. Το μοιραίο δίδυμο, με τα παιδιά, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ, ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΟΝΙΑ, ΝΥΦΕΣ, ΓΑΜΠΡΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ.

Στέφανος Στεφανόπουλος, άγαμος, με αδέλφια και ανήψια. Και μερικοί άλλοι δευτεροκλασάτοι.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΥΣ…..ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!....

Όλοι οι παραπάνω κουβαλάνε τις φαμίλιες τους μαζί όταν κάνουν πολιτική και ο Ελληνικός Λαός είναι υποχρεωμένος να τους ανέχεται και, το βασικώτερο, να τους πληρώνει. Από τις Φαμίλιες βγαίνουν κατ’ αρχάς πλούσιοι, ενώ προηγουμένως μπήκαν φτωχοί.

Παρακολουθείστε επίσης πότε οι παραπάνω ΦΑΜΙΛΙΕΣ παντρεύουν τα παιδιά τους: Όταν βρίσκονται στην εξουσία όταν είναι στα πράγματα, σαν να ενηλικιώθηκαν ξαφνικά και τότε ακριβώς είναι σε ηλικία γάμου….

Για να μπει κανείς στις ΦΑΜΙΛΙΕΣ, πρέπει να είναι ευέλικτος μόνο στη ΜΕΣΗ. Να σπάει δηλαδή μονίμως προς τα εμπρός τη μέση, να είναι «σεμνό» άτομο, «ηθικών αρχών» και, το βασικώτερο, να μην αμφισβητούν ποτέ τον ΠΑΤΕΡΑ της ΦΑΜΙΛΙΑΣ.

Έτσι, αξιοπρεπώς, θα προκόψουν, θα γίνουν βουλευτές, Υπουργοί, ποτέ Πρωθυπουργοί, πλούσιοι και το βασικώτερο: αξιοπρεπείς……

Και επειδή, με πιθανή εξαίρεση τον Κροίσο, ο κόσμος δεν ξαναείδε ποτέ τέτοιο όγκο πλούτου σαν κι αυτόν να συρρέει κι θα εξακολουθήσει να συρρέει στον Περσικό Κόλπο, τα ΚΑΡΤΕΛ απαιτούσαν μια ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ!........

Και ο καταλληλότερος για το ρόλο αυτό ήταν ο Κ. Καραμανλής. Ήταν δοκιμασμένος άλλωστε και παλαιότερα, σε χρόνια πιο δύσκολα. … Ως αντίβαρο, στα φιλοδυτικά ανοίγματα με την γαλατική ευγένεια, παρά την εφτάχρονη ΤΥΡΡΑΝΙΑ, παρά το Ξεπούλημα της Κύπρου κ.α. έστειλαν τα ΚΑΡΤΕΛ τον «ΛΥΤΡΩΤΗ με το ΖΙΒΑΓΚΟ», Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, να «αμφισβητεί» τα πάντα, να επιμένει…. ‘ότι έπρεπε να ακυρωθούν όλες οι διμερείς συμβάσεις με τα ΗΠΑ, που διευκολύνουν την επεκτατική τους πολιτική….

Και ότι πίσω από το ΝΑΤΟ, πίσω από τις αμερικανικές βάσεις, είναι οι μονοπωλιακές επιχειρήσεις και τα ντόπια ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ τους…. Επέβαλλαν στον ελληνικό λαό να σκεφτεί απλά…απλοϊκά: θα ανεχτούμε τον Καραμανλή για λίγο διάστημα. Τον ξέρουμε αυτόν δεν μας ξεγελάει. Είναι αμερικανόφιλος.

Θα παλέψουμε, θα κατεβούμε πάλι στο πεζοδρόμιο αν χρειαστεί, για να φέρουμε τούτον. ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τις διεθνείς συμβάσεις που μας αλυσοδένουν, θα διώξει τις ΒΑΣΕΙΣ του ΘΑΝΑΤΟΥ και τελικά η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες…»

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ……

Δεν έγινε τίποτα, επειδή απλούστατα ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κορόϊδευε το λαό, όταν έλεγε τα παραπάνω, αλλά και όλα τα άλλα που ακολούθησαν.

Τον Κ. Καραμανλή λοιπόν τον είδαν ως Μεσσία.

Τον Α. Γ. Παπανδρέου ως Λυτρωτή από όλα τα δεινά του τελευταίου μισού αιώνα.

Θυμηθείτε λίγο από την αγριωπή έκφραση του Κ. Καραμανλή, αλλά και το στοργικό ύφος, όταν ατένιζε τον ελληνικό λαό. Τον νοιώθαμε λίγο πολύ σαν πατέρα μας.

Θυμηθείτε όμως και τον άλλον με το ΖΙΒΑΓΚΟ, ορμητικό, δυνατό, να κατακεραυνώνει την πολιτική τη φιλοαμερικανική και νατοϊκή του Καραμανλή και να επαναλαμβάνει με την στιβαρή γροθιά του υψωμένη: «ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ»!.....

Ναι, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε (ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ) σαν απελευθερωτής από τα ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, σαν λυτρωτής των ελληνικών ψυχών.

Επιτέλους να., είπαν, και ένας γνήσιος πολιτικός άντρας, που πολεμάει τα ξένα κέντρα- το συνδικάτο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ- και ένα πανελλήνιο ρίγος θρονιάστηκε στις καρδιές, και από τούτο το ρίγος, σαν πηγή γάργαρου νερού αναδύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 το Πανελλήνιο Σοσιαληστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)!...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ όταν οι Τούρκοι είχαν πραγματοποιήσει και την ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΣΗ στην ΚΥΠΡΟ (ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ), και όταν ακόμα ο Κ. Καραμανλής, στις 28 Αυγούστου του 1974, ανεκοίνωσε πως η Ελλάς αποχωρούσε από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.

Υπήρχε βέβαια μια «ασήμαντη» λεπτομέρεια: ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ η ΕΛΛΑΣ από το ΝΑΤΟ, θα έπρεπε να ΚΛΕΙΣΟΥΝ και οι ΒΑΣΕΙΣ ταυτόχρονα. Αυτή η «ασήμαντη» λεπτομέρεια την ξέχασαν, και ο ΜΕΣΣΙΑΣ και ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ.

Και το πιο σπουδαίο που «πέτυχε» ο Κ. Καραμανλής ήταν ότι, πενήντα μέρες μετά την αποχώρηση της χώρας από το ΝΑΤΟ, η Αμερικανική Βουλή με ψήφους 307 προς 90, απεφάσισε την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας προς την Τουρκία.

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…ΕΙΠΑΝ!....

Και ο Α. Παπανδρέου συμφώνησε με το εμπάργκο κατά της Τουρκίας. ΟΜΩΣ και αυτή η εθνική μας κίνηση της αποχώρησης από το ΝΑΤΟ ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ!........,γι’ αυτό δεν χρησίμευε σε τίποτα στην κυβέρνηση Καραμανλή. Η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ έγινε για να διαπραγματευθεί καλύτερα και με πίεση ε τους Τούρκους, όμως, όπως γνωρίζετε, καμμιά διαπραγμάτευση δεν έφερε το παραμικρό παοτέλεσμα. Το αντίθετο μάλιστα.

Τόσο ο ΜΕΣΣΙΑΣ Καραμανλής όσο και ο Λυτρωτής Παπανδρέου, εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό κατά συνείδηση και κατ’ εξακολούθηση. Το ίδιο εξαπατούσαν την χώρα μας και οι ΗΠΑ (και γιατί όχι;), επειδή μετά το επίσημο εμπάργκο της αμερικανικής Βουλής κατά της Τουρκίας, το αμερικανικό Πεντάγωνο ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ κανονικά με όπλα τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Έχω στα χέρια μου έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου και του ΝΑΤΟ, που κάνουν λόγο για αποστολές όπλων στην Τουρκία, την περίοδο ακριβώς του ΕΜΠΑΡΓΚΟ….

Το ΚΚΕ βοήθησε μέσω του Μίκη Θεοδωράκη, με το σύνθημα «Καραμανλής ή Τανκς», συστήνοντας και στους οπαδούς του να ψηφίσουν Καραμανλή στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974, για να κερδίσει ο ΜΕΣΣΙΑΣ τις εκλογές με το πλασματικό ποσοστό του 54,38%.

Στο μεταξύ ο τέως βασιλιάς έχασε το θρόνο του στο δημοψήφισμα της 8ης Δεκεμβρίου 1974.

Το ρεσιτάλ της ΨΕΥΤΙΑΣ και της ωμής κοροϊδίας του ελληνικού λαού δόθηκε στη Βουλή, όταν στις 9Δεκεμβρίου ο Κ. Καραμανλής διάβασε τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβερνήσεως του: Διαβεβαίωσε το σώμα ότι: « Η Ελλάς εισέρχεται πλέον εις την τεχνικήν διαδικασίαν, αφ’ ενός της πρακτικής αποχωρήσεως από την στρατιωτικήν συμμαχίαν και αφ’ ετέρου της αναθεωρήσεως των εν Ελλάδι αμερικανικών Βάσεων»!.....
ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ!...

Συνεχίζεται …
Αθανάσιος Στριγάς
Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments