“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Capital Group: Γνήσιο το email - Δεν έχουμε επίσημη θέση για την Ελλάδα

Η Capital Group δεν έχει επίσημη θέση για την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας, τονίζει η εταιρεία. Επιβεβαιώνει τη γνησιότητα του επίμαχου email, αρνείται να σχολιάσει «προσωπικές και ιδιωτικές επικοινωνίες» των partners της, οι οποίοι έχουν την ευθύνη του πού θα επενδύσουν.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Capital Group μετά τον σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία του email του επενδυτή Joerg Sponer για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζει ότι οι απόψεις που εκφράζονται στο ηλεκτρονικό μήνυμα δεν αποτελούν επίσημη θέση της εταιρείας για την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

«Είναι πολιτική μας να μην σχολιάζουμε οποιαδήποτε προσωπική και ιδιωτική επικοινωνία των επενδυτών μας», τονίζει ο οίκος, επιβεβαιώνοντας πρακτικά τη γνησιότητα του email. «Ο κ. Sponer είναι αναλυτής και ένας από τους περίπου 300 επενδυτές που δουλεύουν για την Capital Group» επισημαίνεται σύμφωνα με το ΑΠΕ στην ανακοίνωση.

«Στην Capital όλοι οι επενδυτές έχουν την ευθύνη των αποφάσεων τους για το πού θα επενδύσουν, που βασίζονται στην ισχυρή τους πεποίθηση. Δενυπάρχει καθολική άποψη για οποιαδήποτε εταιρεία, αγορά, περιοχή ή χώρα. Η Capital Group δεν έχει επίσημη θέση για την εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας» τονίζεται.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/