“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο απόρρητος φάκελος της ΕΥΠ


«Χρυσοπούλου» – Ο απόρρητος φάκελος της ΕΥΠ για το «αντικείμενο του πόθου» του Καντάφι στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Μια απόρρητη συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύπτουμε σήμερα στο Hellasforce για το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης το νησάκι Χρυσή (Γαιδουρονήσι) που βρίσκεται νοτίως της Κρήτης και το οποίο εποφθαλμιούσε το καθεστώς Καντάφι της Λιβύης!!!

Το νησάκι είχε μπεί στο στόχαστρο των εξ απορρήτων του πάλαι ποτέ δικτάτορα της Λιβύης και μάλιστα είχαν εκπονηθεί σχέδια για την αγορά του απο την κυβέρνηση της Τρίπολης. Μάλιστα, είχαν γίνει και τα σχετικά διαβήματα προς το Ελληνικό κράτος αφού ο συνταγματάρχης Καντάφι - τον καιρό της παντοδυναμίας του- ηθελε να μετατρέψει το νησί Χρυσή σε αεροδρόμιο!!!

Ενας άγνωστος πόλεμος μυστικών υπηρεσιών και στρατιωτικών συσχετισμών είχε ξεκινήσει και ολες οι εισηγήσεις των επιτελών της ΕΥΠ ήσαν αρνητικές για μια τέτοια εξέλιξη. Αξιωματούχοι της μυστικής μας υπηρεσίας όπως ο επιχειρησιακός υπαρχηγός Δενδραμής και η χειριστής της υπόθεσης Μ.Αναστοπούλου μπλόκαραν τις ….διαθέσεις των ανθρώπων του Καντάφι με μια αρνητική εισήγηση -αφού εκείνη την περίοδο έδιδε τη συγκατάθεσή της η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!! Το οριστικό ΟΧΙ έφερε σε δύσκολη θέση το καθεστώς της Λιβύης που ανέτρεπε τα σχέδια του Καντάφι και των φίλων του στην τότε κυβέρνηση της Αθήνας , για ενα στρατιωτικό αεροδρόμιο το πλησιέστερο της Αφρικής στην Ευρώπη….

Τα σχέδια Αθήνας-Τρίπολης ανατράπηκαν, δόθηκαν εντολές να καταστραφεί ο σχετικός φάκελλος προκειμένου να μην υπάρξουν…. περίεργα παρεπόμενα για όποιον ήθελε να ανιχνεύσει τη σκοτεινή υπόθεση….Ετσι, κάποιοι πράκτορες της μυστικής μας υπηρεσίας που ήθελαν και για λόγους ιστορικούς να μην χαθεί η υπόθεση και να μην συσκοτιστεί η προσπάθειά τους για να ανατραπούν τα περίεργα σχέδια οσων αποφάσιζαν την πώληση της νήσου Χρυσής , αλλαξαν το όνομα του φακέλλου και τον ονόμασαν «Χρυσοπούλου» ενω τον καταχώρησαν στους ανενεργούς φακέλλους της υπηρεσίας…..