“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Βροχή πέφτουν οι πλαστικές σφαίρες στο Φέργκιουσον – Διαδηλώτρια ξεψύχησε από καρδιακή προσβολή

Χορτάστε «δημοκρατία» από την χώρα της «ελευθερίας» που «νουθετεί» μάλιστα και άλλες χώρες…


Σε κλοιό χιλιάδων διαδηλωτών βρίσκονται 170 πόλεις στις ΗΠΑ μετά την απόφαση των ενόρκων του Φέργκιουσον να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο αστυνομικός Ντάρεν Ουίλσον ο οποίος στις 9 Αυγούστου πυροβόλησε θανάσιμα τον 18χρονο άοπλο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (τοπική ώρα,μεσημέρι-ώρα Ελλάδος) δύο πράκτορες του FBI δέχθηκαν πυροβολισμούς και τραυματίστηκαν μέσα σε σπίτι στα βόρεια της περιοχής Σεντ Λούις στο Φέργκιουσον, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν σχετίζεται με τις διαδηλώσεις των τελευταίων δύο ημερών.

Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό KSDK, οι πράκτορες ανταποκρίθηκαν σε κλήση για περιστατικό με ένα άτομο που ταμπουρώθηκε μέσα σε σπίτι. Το FBI δεν έχει ακόμη σχολιάσει την πληροφορία.

Την ίδια ώρα, κάνουν τον γύρο του κόσμου οι εικόνες που καταγράφηκαν με κινητό από διαδηλωτές στο Φέργκιουσον την πρώτη νύχτα των διαδηλώσεων. Στο ερασιτεχνικό βίντεο διακρίνονται οι συγκεντρωμένοι να ουρλιάζουν στους αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν πλαστικές σφαίρες και έκαναν χρήση δακρυγόνων εναντίον του πλήθους για μια λιπόθυμη γυναίκα.

Οι διαδηλωτές διακρίνονται να τη μεταφέρουν στα χέρια και να κραυγάζουν στους αστυνομικούς πως έπαθε καρδιακή προσβολή. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται κι ένας νεαρός να φωνάζει: Είναι η μητέρα μου.

Παρόλα αυτά, δευτερόλεπτα μετά, η αστυνομία κάνει χρήση χημικών, πνίγοντας στα δακρυγόνα τους πάντες, ενώ πυροβολεί κατά του πλήθους με πλαστικές σφαίρες και κάνει χρήση και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.


ΠΥΓΜΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/