“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Αιμοσταγής ΙΣΛΑΜΙΚΗ Τουρκία διαμαρτύρεται στην Ολλανδία για αντι-τουρκικές πρακτικές


Άγκυρα.

Το υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από τις ολλανδικές αρχές να σταματήσουν να ενεργούν με τρόπο που βλάπτουν τη βούληση και την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου, Tanju Bilgiç που εξέδωσε την Τετάρτη.

Ο Bilgiç αναφέρθηκε σε νομοσχέδιο που ετοιμάζεται από τις ολλανδικές αρχές για να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο της χώρας προκειμένου να απαγορευτούν οι τουρκικές ενώσεις στη χώρα που χαρακτηρίζονται ως κέντρα εξτρεμιστών και υποστηρικτών της τρομοκρατίας.

«Τέτοιες επιθετικές και ρατσιστικές συμπεριφορές προς τους Τούρκους, οι οποίοι είναι μέρος της ολλανδικής κοινωνίας, καθώς η Ολλανδία είναι για την Τουρκία σύμμαχος, θεωρούνται απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι είναι «απολύτως απαράδεκτο» να γίνονται διακρίσεις κατά των Τούρκων στην Ολλανδία, καθιστώντας τους, στόχο ξενοφοβίας, ρατσισμού και ισλαμοφοβίας.

«Οι Τούρκοι με τις άδικες κατηγορίες σε βάρος τους δεν θα βοηθηθούν στην ένταξή τους στην ολλανδική κοινωνία», σημειώνει χαρακτηριστικά. (Cihan).
--
The Hellenic Information Team
http://dia-kosmos.blogspot.gr/