“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μακεδονία: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ - Συνελήφθη 19χρονος υπήκοος Αλβανίας που οπλοφορούσε

Ένας 19χρονος συνελήφθη να οπλοφορεί στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της Ασφαλείας, το βράδυ της Τετάρτης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης για την πρόληψη της εγκληματικότητας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. πραγματοποίησαν έλεγχο σε ομάδα δέκα ατόμων, τα οποία κινούνταν ύποπτα σε αύλειο χώρου του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην κατοχή ενός εκ των ελεγχθέντων, εντοπίστηκε πιστόλι, με γεμιστήρα με 5 φυσίγγια, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα.

Πρόκειται για 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Όπλων, αλλά και του Νόμου περί Αλλοδαπών, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, εντοπίστηκε και συνελήφθη και δεύτερος αλλοδαπός, διότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

Το κατασχεθέν όπλο και τα φυσίγγια απεστάλησαν στο Εργαστήριο Όπλων και Ιχνών Εργαλείων της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για τη διενέργεια βαλλιστικής και συγκριτικής εξέτασης με εκκρεμείς υποθέσεις.

Ο 19χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/