“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;Τι δεν θέλουν να δούμε; Οι μεν και οι δε!....

Σχόλιον: Ένα είναι βέβαιον ότι, αν έρθει αυτό το φαινόμενο δεν θα είναι φυσικό εκ του Ηλίου!...
Διότι θα παύσουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά συστήματα, στην γή και οι Δορυφόροι....αλλά και όλα τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΌΠΩΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!....  Είτε θα είναι όπλο σε δοκιμή των (;) ή θα είναι τις άλλης πλευράς, συσκότιση για προφανής λόγους!....Εμείς στην ΓΗ δεν θα έχουμε ορατότητα στο Διά-στημα, και δεν μπορουμέ να ελέγξουμε γεγονότα!.... Πιθανόν ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!... Τρεχάτε ποδαράκια μου; Σε ποιά κατεύθυνση;

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.
 

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Πηγή

Πηγή




Οι 12 αρμονικές τροχιές η Κούφια Γή και η ενοποιημένη Επιστήμη

Εξωτερική κοσμική ακτινοβολία ερχόμενη πανταχόθεν από όλο το σύμπαν
χτυπάει την εξωτερική πλευρά της στερεοϋφής ( δίχως να την διαπερνάει ) και εισέρχεται από την οπή του βόρειου πόλου και εξέρχεται κατόπιν από την οπή του νότιου πόλου του ηλιακού συστήματος (στέμμα βορείου νοτίου πόλου - δίαυλος κοσμικής ακτινοβολίας)

ὁ ἄναξ, οὗ τὸ μαντεῖόν ἐστι τὸ ἐν Δελφοῖς, οὔτε λέγει οὔτε κρύπτει  αλλὰ σημαίνει. Ο άρχοντας, που δικό του είναι το μαντείο στους Δελφούς, ούτε λέει ούτε κρύβει, αλλά μονάχα σημαίνει.Ηράκλειτος
. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο σχηματίζεται η στερεοϋφή, στο σημείο ισορροπίας από τις δύο πιέσεις, της εσωτερικής και της εξωτερικής κοσμικής ακτινοβολίας. δείτε εδώ την περίπτωση pioneer και voyager
Τι συμβαίνει όμως με τους κατοίκους στο εσωτερικο της Κούφιας Γής;
Αυτοί πιέζονται από την εσωτερική ακτινοβολία που προέρχεται από τον εσωτερικό μικρο μεσήλιο της εσωτερικής Γης!
Η στερεοϋφή στην περίπτωση της Γης είναι ο εξωτερικός φλοιός ύλης (χώματος-πετρωμάτων) καθώς και η ενδιάμεση διάπυρη ζώνη (λάβας) συνολικού πάχους 2100 χιλιόμετρων όπως αναφέρει η ο.ε.α.
Και αυτή η ορατή στερεοϋφή της Γης Α'διαστάσεως (φλοιός και διαπυρη ζώνη) σχηματίζεται από το σημείο ισορροπίας τρομαχτικών πιέσεων εξωτερικής και εσωτερικής κοσμικής ακτινοβολίας! Η διάπυρη ζώνη βρίσκεται στο κέντρο της ισορροπίας γι'αυτό και τα πετρώματα μετατρέπονται σε λάβα , υγρό μάγμα από την υπερβολική πίεση και από τις 2 μεριές. Και ναι η Γη είναι στην ουσία ένα άτομο (κοσμικό αυγό ορφικών) σε μεγέθυνση και ένα ηλιακό σύστημα σε σμύκρινση. Με οπές στους πόλους! Γι'αυτό άλλωστε είναι και κούφια όπως όλοι οι πλανήτες.

Υπάρχει ένας εξωτερικός κόσμος και ένας εσωτερικός της έσω Γης. ΧΘΩΝ και ΑΝΤΙΧΘΩΝ των Πυθαγορίων.

Ψάξτε για τον Ναύαρχο Byrd το ημερολόγιο του και τα ταξίδια του στους πόλους και την έσω Γη!!! Εκεί συνάντησε λευκούς πελασγούς άρειους με υπερεξελιγμένη τεχνολογία! Οι εμπειρίες του χαρακτηρίστηκαν άκρως απόρρητες ενώ ηγήθηκε και ενός πολεμικού στόλου σε εκστρατεία προς τον Νότιο Πόλο, αγνώστου σκοπιμότητας!! Τελικά ο πολεμικός στόλος του ενεπλάκει σε αεροναυμαχίες με ΑΤΙΑ ιπτάμενα οχήματα αγνώστου ταυτότητας και είχε πολλές απώλειες. Οι γνώμες διείστανται κατά πόσο επρόκειτο για Χανεμπού ή Βριλ των Ναζιστών από τις βάσεις των ναζιστών στην ανταρκτική ή αν ήταν ΑΤΙΑ των κατοίκων της Έσω Γης
Τα πράγματα με τους πλανήτες είναι πολύπλοκα διότι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα τα υπόλοιπα σώματα πλανητοειδή περιστρέφονται σε ιπποπεδικές τροχιές (τις οποίες ανακάλυψε ο μαθηματικός της αρχαίας ελλάδας Εύδοξος ο Κνίδιος) και έχουν σχήμα πλάγιου 8 [το σήμα του άπειρου], μια φορά περνάνε από την περιοχή του ανθήλιου, μετά διασταυρώνονται στο κέντρο του μέσου ήλιου [κέντρο της ιπποπέδης] και κατοπιν περνάνε στην περιοχή του γνωστού ήλιου μας όπου και προσεγγίζουν τις τροχιές των εξωτερικών πλανητών και του πλούτωνα.
Η υπόθεση με την πολύ ελλειπτική διαφορετική τροχιά του Πλούτωνα σε σχέση με τους εσωτερικούς πλανήτες έχει να κάνει με το ότι ο Πλούτωνας είναι μικρός σε μέγεθος (μικρή μάζα) και με το ότι βρίσκεται πολύ μακρία. Κοντά στο όριο των 12 τροχιών αρμονικών που υπάρχουν σε κάθε ηλ.σύστημα (Συμφωνα με την ο.ε.α.)
Υπάρχει όμως και η παρουσία των μεταλλικών πλανητών μάχης του δρακονιανού αστροστόλου και η παρουσία της σελήνης και λίλιθ. Αυτές οι επιπλέον μάζες εδώ και 12000 χρόνια προκαλούν αύξηση της συνολικής μάζας του ηλ.συστήματος με αποτέλεσμα οι πλανήτες σταδιακά να πέφτουν προς τον ήλιο!!! (Συρρικνώνονται οι τροχιές τους!!) Αυτό φαίνεται από τον Νόμο Τίτιους-Μπόντε όπου ο Πλούτωνας αντι να είναι στην αρμονική των 70 περίπου αστρονομικών μονάδων έχει πέσει πολύ κοντύτερα στον ήλιο μαζί και με τους άλλους εξωτερικούς πλανήτες. Δηλαδή το ηλιακό μας σύστημα αντί να επεκτείνεται όπως είναι από τη φύση του (επεκτεινόμενος σταυρός και αριστερόστροφος ήλιος-σβάστικα) .,.. αντι να επεκτείνεται λοιπόν συρρικνώνεται!!
Αν συνεχιστεί για πολύ ακόμα τότε θα απειληθεί όλη η ηλεκτρομαγνητική ισορροπία δυνάμεων στο ηλιακό σύστημα και θα έχουμε κατάρρευση τροχιών κάτι που θα οδηγήσει σε καταστροφή του κοσμικού αυγού που περικλείει το ηλιακο μας σύστημα και αλυσσιδωτή αντίδραση που θα καταστρέψει και τον Σείριο και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα!!!!! Λατρέψτε τον Σιν-Σιων-Ιεχωβά δολοφόνο του Συμπαντικού Οργανισμού!
*******************

Πρόκειται για την αληθή ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ !! Τους διαστημικούς έλληνες...
Και φυσικά δεν ταιριάζει απλά μόνο για την φυσική των ηλιακών συστημάτων.. αλλά ταιριάζει και για τη φυσική του ΑΤΟΜΟΥ και των υποΑΤΟΜΙΚΩΝ συστημάτων-σωματιδίων, διότι αυτά είναι ηλιακά συστήματα σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΜΥΚΡΙΝΣΗ !!!!
Και έτσι όπως τα άτομα έχουν ΠΥΡΗΝΑ (πρωτόνιο) έτσι και το ηλιακό μας σύστημα έχει ΠΥΡΗΝΑ που δεν είναι άλλος από τον ήλιο μας...!! άλλα έχει επίσης και δεύτερο πυρήνα (ΤΟΝ ΑΝΘΗΛΙΟ -μαύρη οπή) τον οποίο δεν τον βλέπουμε επειδή περιστρέφεται δεξιόστροφα και απορροφά ύλη και ενέργεια.. (ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΦΩΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΑ!!)
Αυτό είναι το διπυρηνικό συμπαντικό πρότυπο της ο.ε.α. και της ελληνικής προσελήνιας ενοποιημένης επιστήμης των τριονίων και του δωδεκαεδρικού αιθέρα... τα πάντα είναι υποδιαιρέσεις του 3 , 3*2 = 6 (Εξά-γωνο Παρατηρήθηκε στον πλανήτη Κρόνο http://www.youtube.com/watch?v=__hIbwJ--os ) 3*4 = 12 (δωδεκάεδρα αιθήρος), 6+6+6 = 18 (Αλληλοδιαπλεκόμενες Διαστάσεις φυσικής της Ο.Ε.Α.) [διαστράφει από Πυθαγόρα σε ψυχογονικό κύβο του δρακονιανού ΜΕΤΑΤΡΟΝ]

Η εξαγωνική επίσης γεωμετρία παρατηρείτε και στις νιφάδες του χιονιού...


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/09/12.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ....

Ωστόσο, μόνον στα μέσα της δεκαετίας του 1980 οι επιστήμονες ανακάλυψαν τρόπους για να κατασκευάσουν μια συσκευή υψηλής ενέργειας, η οποία θα παρήγαγε ηλεκτρομαγνητικό παλμό χωρίς να χρησιμοποιηθεί πυρηνική έκρηξη. Η πρώτη δοκιμαστική συσκευή επιδείχθηκε πάνω σε ακινητοποιημένα αεροσκάφη Β-52 και πυραύλους Κρουζ (Cruise Missile) με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τη στιγμή της έκρηξης η συσκευή παρήγαγε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μέσω ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής, το οποίο ήταν μεγαλύτερο από αυτό που παράγει μια πυρηνική έκρηξη!

Το φαινόμενο του ηλεκτρομαγνητικού παλμού, λόγω της ισχύος του, είναι επικίνδυνο για τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, ιδιαίτερα όσες βασίζονται στους ημιαγωγούς, στα γνωστά μας μικροτσίπ. Ελάχιστες ηλεκτρονικές συσκευές, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, διαθέτουν επαρκή προστασία για να επιβιώσουν από έναν μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό παλμό. Ραδιομεταδότες, ηλεκτρονικά συστήματα ανάφλεξης αυτοκινήτων, κέντρα υπολογιστών και επικοινωνιών αποτελούν ιδανικούς στόχους ενός ηλεκτρονικού παλμού. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

 ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Επιχείρηση Argus».