“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το «΄Οπα-Λόκα» στο Μαϊάμι και ο καθαριστής της NSA στην Ελλάδα!.

NSSM 1 Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ………ΜΑΡΤΙΟΣ 1987-ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Τα κρίσιμα για την Ελλάδα εκείνα 24ωρα , ελληνικά και τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη διέσχιζαν τον εναέριο χώρο του Αιγαίου.


Το πρωινό της 27ης Μαρτίου καθώς τα ελληνικά αεροσκάφη διέσχιζαν τον ελληνικό ουρανό, είχε γίνει αντιληπτό από τους πιλότους , ότι σε τακτά διαστήματα είτε έχαναν την επαφή μεταξύ τους , είτε με το κέντρο επιχειρήσεων, η ακόμα δημιουργούνταν ανυπέρβλητα και θορυβώδη παράσιτα….

Φυσικά μόλις αποκτούσαν επαφή επέστρεφαν στη βάση τους.

Ένα ελληνικό πολεμικό έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τούρκικο εναέριο χώρο ανάμεσα σε μια μοίρα τουρκικών αεροσκαφών .

Πέρασαν τρία λεπτά τρομερής αγωνίας για τον πιλότο , μέχρι να κατορθώσει ν΄ αποκτήσει επαφή με το διοικητή της μοίρας του.

Διατάχθηκε να επιστρέψει αμέσως .

Οι τούρκοι πιλότοι είχαν σαστίσει και ο επικεφαλής τους ζήτησε από την τουρκική βάση άδεια να πολυβολήσει τον εχθρό.

Ο ελάχιστος χρόνος που χρειάστηκαν οι τούρκοι να συνεννοηθούν αλλά και για να επανακτήσουν την ψυχραιμία τους , έσωσε τον Έλληνα πιλότο και το πολεμικό αεροσκάφος , καθώς επίσης και την ίδια κατάσταση στο Αιγαίο.

Δυο φορές στη διάρκεια των τριών ημερών της κρίσης στο Αιγαίο τον Μάρτιο του 1987 , οι πιλότοι και των δυο πλευρών έχασαν εντελώς τον προσανατολισμό τους αλλά και την επαφή τους απόλυτα.

Ήταν ένα τραγικό θέαμα .

Οι ειδικοί της βάσης του Ακτίου , τους οδηγούσαν όπου εκείνοι ήθελαν…..

Στη μυστική κωδική γλώσσα της NSA οι πιλότοι και των δυο πλευρών πήραν την ονομασία :{οι τυφλοί του Αιγαίου}….

Το Όπα-Λόκα είναι ένα κρυφό αεροδρόμιο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ το οποίο χρησιμοποιείται από την NSA για συγκαλυμμένες (βρώμικες) επιχειρήσεις. Ο Κλαρκ Β. Κερ με την οδηγία NSSM 1 της υπηρεσίας, ξεκίνησε με προορισμό την Αθήνα. Προσγειώθηκε στην βάση του Ελληνικού στις 28 Μαρτίου, ώρα 8:00 π.μ..

Κρατώντας μια μικρή βαλίτσα μπήκε στο αυτοκίνητο της CIA που τον περίμενε. Σε λιγότερο από μα ώρα βρισκόταν σε κάποιο ΚΡΥΦΟ σπίτι στην ΕΚΑΛΗ.

Η οδηγία NSSM 1 της διοίκησης της NSA ήταν όταν θα ξεκινούσε ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ελλάδας-Τουρκίας, να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ το Διοικητή της Βάσης της Σούδας, ΠΛΟΙΑΡΧΟ Ρόσον και τον προηγούμενο Διοικητή της ίδιας Βάσης, Μ. Χέβερ, με τον οποίο η υπηρεσία είχε κάποιες διαφορές από τον καιρό της εκκένωσης της Πνομ-Πενχ.

Ο Χέβερ είχε κάνει το μοιραίο λάθος τότε, να πουλήσει σε Βορειοβιετναμέζο αξιωματικό απόρρητα του Πενταγώνου αξίας εκατό χιλιάδων Δολλαρίων, (τόσα είχε εισπράξει ο Χέβερ- η Αξία των απορρήτων ήταν ανυπολόγιστη……).

Μετά από πολύχρονες έρευνες, είχαν καταλήξει ότι ο Χέβερ ήταν τότε η «διαρροή». Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ρόσον θα ήταν μια καθαρά ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ενέργεια την οποία θα «χρεωνόταν» η ελληνική κυβέρνηση… τον λόγο δεν τον γνωρίζω ακόμα μέχρι σήμερα!...

Η θυγατρική της NSA , η μυστική υπηρεσία GHCQ που είναι εγκατεστημένη στη Μ. Βρετανία είχε πείσει τα κεντρικά της NSA , ότι ο κ. Καραμανλής {τότε πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας } για λόγους αντιπολιτευτικούς προς τον Παπανδρέου , θα δημιουργούσε προβλήματα στη ροή του πολέμου…

Αλλά το σπουδαιότερο ήταν ότι οι πληροφορίες της θυγατρικής GHCQ ήταν ότι φλερτάριζε πάλι με τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ , από όπου είχε αποκολληθεί για να προσκολληθεί στην Τριμερή Επιτροπή.

Σκόπιμο θα ήταν πριν να τον επισκεφθεί ο {καθαριστής} Κλάρκ κερ να {νουθετείτο} κατάλληλα…..

Θα απεδείκνυε δε την πίστη του με την ολική {προσχώρηση} του {υποταγή του} στο καρτέλ πετρελαίου {ARAMCO} .

Αν δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις , τότε ο {καθαριστής} Κερ να προχωρούσε σε οριστικό {κλείσιμο}…

Επίσης μετά την αποχώρηση των ταγμάτων που θα έπαιρναν μέρος στην εισβολή κατά της Ελλάδας , τα οποία θύματα , αν υπήρχαν , να παραδινόταν στον Κερ κι αυτό γιατί δεν έπρεπε να φανεί η συμμετοχή νατοϊκών η αμερικανικών στρατευμάτων στην ένοπλη σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας.

Ο Κλάρκ κερ θα παρελάμβανε τα πτώματα των στρατιωτών και αξιωματικών, θα τα … πότιζε με μια χημική ουσία που είχε φέρει μαζί του και η οποία θα τα εξαφάνιζε … Μαζί με τα κοκάλα !…

Στους συγγενείς των θυμάτων θα εξέφραζαν τη {λύπη} τους και θα τους έφεραν ως αγνοούμενους οι οποίοι θα βρίσκονταν κάποτε !..Τόση ανθρωπιά !!

Να μην χαλάσει το {πρεστιζ} της Αμερικής πάνω απ΄όλα …

Τελικά ο Παπανδρέου υπεχώρησε , η πολεμική σύγκρουση δεν έγινε τότε με την Τουρκία κι έτσι οι στρατιώτες των νατοϊκών δυνάμεων και η ομάδα SEALS επέστρεψαν αθόρυβα στη βάση τους.

Ο Καραμανλής αφοσιώθηκε απόλυτα στην Τριμερή , προσχώρησε στην ARAMCO και γι΄αυτό το 1990 εξελέγη και πάλι πρόεδρος της Δημοκρατίας ….

Ο Μ. ΧΕΒΕΡ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ από τον «καθαριστή» Κερ, ενώ ο Ρόσον γλίτωσε μετά από ένα τηλεγράφημα της NSA προς τον Κερ, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!.... Ο «Καθαριστής», προς μεγάλη του απογοήτευση, διετάχθει να επιστρέψη στις ΗΠΑ. 

Η ειρήνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έριξε στην αφάνεια τόσο τον Κλάρκ όσο και τον Κέρ και τους άλλους… τους Ισχυρούς καθαριστές της Γης….. Η χώρα μας είχε απεγκλωβισθεί από την ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Δίνη του Πολέμου!..\


Αθανάσιος Στριγάς
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το σκοτεινό δωμάτιο του κόσμου!...
http://dia-kosmos.blogspot.gr/