“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! (οι Μασονικές Στοές στην Αθήνα) Καραμανλής-Ράλλης-Αβέρωφ-Α. Κόκολα και Γκιζίκης!...

Γ΄ ΜΕΡΟΣ

Ο Κ. Καραμανλής στο μεταξύ, κινήθηκε προσεκτικά αλλά γρήγορα. Συναντήθηκε κρυφά με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν, που γνώριζε το ζήτημα και ήταν ενθουσιασμένος. Ανέλαβε εκείνος να έρθει σε επαφή με τον Καγκελάριο και άλλους πολιτικούς που επηρέαζε.

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κινητοποιήθηκε ήδη από τον Χένρυ Κίσσιγκερ, καθώς και οι Μασονικές Στοές στην Αθήνα και στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Με τη διαβεβαίωση αυτή ησύχασε ο Καραμανλής. Ειδοποίησε τον Ευάγγελο Αβέρωφ και τον ΡΑΛΛΗ ότι κάτι θα συμβεί. Ο ΑΒΕΡΩΦ, ειδοποιήθηκε μερικές ώρες αργότερα από τον Ρίτσαρντ Γουέλς και τον Μόντηγκλ Στερνς. Την νύχτα της 5ης Ιουνίου, ώρα 2:45 χαράματα, συναντήθηκαν στο σπίτι της αδελφής του στρατηγού Φ. Γκιζίκη, ο στρατηγός, ο Στερνς, ο Γουέλς και ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA στην Αθήνα Σταίησυ Χώλς Τζούνιορ.

Ο Γκιζίκης ήταν σύμφωνος (ας έκανε κι αλλιώς), τους διαβεβαίωσε πως θα παρέδιδε την εξουσία αναίμακτα σε εκείνον που η φίλη χώρα (ΗΠΑ) θα υπεδείκνυε.

Οι τρείς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τον διαβεβαίωσαν πως δεν θα πάθαινε τίποτα, αφού θα έκανε το χρέος του προς την Πατρίδα του σαν στρατιώτης που ήταν.

Ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ήταν απασχολημένος με το πρόβλημα του πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου και …μακάριος όπως ήταν δεν έβλεπε τίποτε. 8 Ιουνίου 1974, 11, το βράδυ η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κουβέντιαζε μαζεμένη γύρω από ένα τραπέζι, τρώγοντας!!!!

Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Ζητούσαν τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ από το ΛΟΝΔΙΝΟ: ο κύριος Μπράϊαν Κρόζιερ. Ο Α. Παπανδρέου τινάχθηκε και άρπαξε το τηλέφωνο. Χαιρέτησε το συνομιλητή του, επανέλαβε τρείς φορές «γιες σερ» και έκλεισε!...

Γελούσε και χαιρόταν σαν παιδί. Δεν είπε τίποτε. Μόνο να του εξασφαλίσουν εισιτήριο για το ΛΟΝΔΙΝΟ το πρωΐ. Την επομένη το βράδυ είχε μια πολύ σημαντική συνάντηση. Πολύ σημαντική!....., είπε. Την άλλη μέρα λοιπόν, στις 7 το βράδυ, βρισκόταν στο Ινστιτούτο με την ίδια ομάδα που ήταν και ο Γκέρτσος.

Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ χαιρέτησε, αβέβαια την ομάδα, με σεβασμό. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε αφύσικο τρακ. Παρ’ ότι είχε τηλεφωνηθεί με το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του ΚΑΡΤΕΛ και παρά τις διαβεβαιώσεις που του παρείχε ότι η συνάντηση είναι για «κάτι πολύ θετικό», ο Παπανδρέου φοβόταν. Κάπου είχε δίκιο βέβαια.
Ο Φράνκ Καρλούτσι, αριστερά, (ως Υπουργός Άμυνας-ΗΠΑ), σε ενημέρωση των ΜΜΕ το 1989, όταν 2 αμερικανικά f-14 καταρρίπτουν δύο λιβυκά mig. 

Την συνάντηση άνοιξε ο ΦΡΑΝΚ ΚΑΡΛΟΥΤΣΙ. Ορθά κοφτά τον πληροφόρησε, πως η υπηρεσία (NSA) αποφάσισε να διώξει του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και να επαναφέρει την Δημοκρατία και τον Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα.

Πριν από αυτά, θα εκδηλωθεί πραξικόπημα κατά του ΜΑΚΑΡΙΟΥ από την ΧΟΥΝΤΑ και στην συνέχεια ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!.... Για την εμπέδωση της Τάξης…

ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; 

Να ακολουθήσει επακριβώς τις ΕΝΤΟΛΕΣ τους για να παγιωθεί η κατάσταση στην Ελλάδα. Κατόπιν να αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου RED I και μετά την εφαρμογή σχεδίου RED II.

Τα δύο σχέδια προέβλεπαν την πολιτική των στροφών προς τα αριστερά του Α. Παπανδρέου σαν αντιπολίτευση (RED I) και την εφαρμογή του σχεδίου (RED II), όταν θα γινόταν κυβέρνηση. Και τα δύο σχέδια προέβλεπαν την οικειοποίηση και πραγματοποίηση (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ) των συνθημάτων, κατά των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, κατά ΝΑΤΟ, κλπ. Για να κερδηθούν οι αριστεροί ψηφοφόροι…
( οι οποίοι βέβαια κερδισθήκαν με πλούσια ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ!...διορισμούς σε όλα τα δημόσια πόστα, Αστυνομία, Μυστικές Υπηρεσίες, ΕΥΠ, και βέβαια έγιναν όλοι αντιστασιακοί και πήραν ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!) 
Η χρηματοδότηση θα άρχιζε, μόλις θα έφτανε στην ΑΘΗΝΑ τον Αύγουστο του 1974.

Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ συνήλθε. Γέλασε χαρωπά, αλλά σεμνά. «Τις υπόλοιπες οδηγίες θα τις πάρεις στις 22 Ιουλίου (1974). Την ημερομηνία αυτή θα βρίσκεσαι στο ΦΟΡΝΤ ΜΗΝΤ, στο ΜΕΡΥΛΑΝΤ», συμπλήρωσε ο άτσαλος γίγαντας Γουώλτερ. «Ώρα 9 το πρωΐ θα είσαι στην ΠΥΛΗ 3». (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ 3 μπαίνουν μόνον οι υπάλληλοι της NSA)…….

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ διεβεβαίωσε την ομάδα, ότι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του δείχνει η χώρα που τον ανέδειξε (ΗΠΑ) και χαιρόταν που θα του δινόταν η ευκαιρία, να δείξει επί τέλους ο ίδιος στην πράξη την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ του!...

-Αυτό θα είναι πολύ «υγιεινό» για σένα, σάρκασε ο ΒΕΡΝΟΝ ΓΟΥΩΛΤΕΡ με την φιδίσια φωνή του. Ο Α. Παπανδρέου κέρωσε. Μίσησε τον Γουώλτερ εκείνη την στιγμή, όσο κανέναν άλλον στη ζωή του. Στην συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που του όρισαν θα τον παρελάμβαναν άνθρωποι της ομάδας και θα τον μετέφεραν στο ΜΕΡΥΛΑΝΤ. Θα του τηλεφωνούσαν. Στο μεταξύ, για οποιαδήποτε ανακοίνωση, θα παρέδιδαν στην ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΚΟΛΑ τα κείμενα, από το γνωστό της ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!.

Ο Παπανδρέου χαιρέτησε την ομάδα και περπατώντας αργά, άφησε να τον οδηγήσουν στο αυτοκίνητο που περίμενε στο γκαράζ του Ιδρύματος. Ο φόβος του Παπανδρέου άρχισε να υποχωρεί κάπως, όταν το αεροπλάνο άρχισε να παίρνει ύψος. Επιτέλους έφτασε στο σπίτι του. Κοντά στην μητέρα του ανακουφιζόταν!...

Στην Αθήνα τα πράγματα εξελίσσονταν σύμφωνα με το σχέδιο. Στον «αέρα» υπήρχε κάτι το απροσδιόριστο. Κάτι που νιώθεις ότι έρχεται, αλλά ούτε το βλέπεις, ούτε ξέρεις τι είναι. Είναι γεγονός. Στην Ελλάδα βέβαια, όλα τα γεγονότα είναι συνάρτηση της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Δηλαδή ποτέ δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό σε τούτη τη χώρα, χωρίς να είναι αποτέλεσμα κάποιας άλλης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ!....

Η ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ έχει αρχίσει για το πραξικόπημα στην Κύπρο.

Η ΒΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ έχει τεθεί σε συναγερμό και η ΒΑΣΗ στο ΑΚΤΙΟ της ΠΡΕΒΕΖΑΣ επίσης. Ότι γίνεται στην Αθήνα στα ΑΝΩΤΑΤΑ κλιμάκια της Χούντας, η ΒΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ τα «Ακούει», και η ΒΑΣΗ στο ΑΚΤΙΟ τα φωτογραφίζει.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της βάσης της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ο Ρ. Μπράματ, έδωσε διαταγή στις 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 να ανακληθούν οι άδειες.

Ο Μ. Βινίσκι αξιωματικός ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΩΝ, ο Ντόν Πέρκετ, υπεύθυνος διαβαθμισμένου υλικού και πράκτορες της NSA, αποσπασμένοι στην βάση πήραν «θέσης μάχης».

Ο Τ. Ράϊλυ, αξιωματικός ασφαλείας και 26 αξιωματικοί, με υπεύθυνο αξιωματικό υποστήριξης προσωπικού τον Τζ. Πάουελ (αδελφό του αρχιστάτηγου των ΗΠΑ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ στο πόλεμο του Ιρακ). Όλοι στις θέσεις τους. Έκαναν δοκιμές για παράσιτα κλπ.

Ο ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΠΛΕΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ της ΣΥΡΤΗΣ!...


Α' ΜΕΡΟΣ
Β' ΜΕΡΟΣ
Συνεχίζεται!...
Αθανάσιος Στριγάς
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/