“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Η Δολοφονία του Γιούρι Αντρόπωφ!..

Σχόλιον: Δείτε τι αναφέρει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΨΑΛΑΣ στο παρακάτω Βίντεο!.. Γιατί δολοφόνησαν τον Γιούρι Αντρόπωφ; Πως απέπεμψαν τον Σύμβουλο του Ρόναλντ Ρήγκαν, που είχε την μία και μόνη αποστολή: Να ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ πόσες εβραϊκές-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΈΣ εταιρίες δρούσαν στην ΑΜΕΡΙΚΗ!....

Ο Ανατόλι Ντομπρύνιν, πρέσβυς της Σοβιετικής Ένωσης στις ΗΠΑ, πληροφορήθηκε την είδηση στις τρείς και δέκα επτά λεπτά το πρωΐ της 9ης Φεβρουαρίου του 1984.

Ο πρέσβυς δήλωσε:
«Κύριε Σύμβουλε, ο Γενικός Γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος και Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Γιούρι Αντρόπωφ, απεβίωσε».
Ο Μακ Φάρλαν απάντησε πως θα ενημέρωνε αμέσως τον Ρόναλντ Ρήγκαν, πράγμα που αργότερα αποδείχθηκε ψέμα.

Αμέσως μόλις κατέβασε το ακουστικό, ο Ανατόλι Ντομπρύνιν κάλεσε έναν αριθμό πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα δυτικότερα, σε μια πολυτελή βίλλα του Μπελ Αίρ, την πιο σικ συνοικία του Λος Άντζελες!...
«-Δόκτωρ Χάμμερ, μόλις τώρα με πληροφόρησαν για τον θάνατο του Γιούρι Αντρόπωφ. Η είδηση θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα, αλλά ο σύντροφος Κωνσταντίν Τσερνιέκο μου ανέθεσε να σας πω, ότι θα τον τιμούσε εξαιρετικά η παρουσία σας στην ταφή, η οποία θα λάβει χώρα σε τέσσερις ημέρες»…..
Στη μια και τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, όλες οι μεγάλες χώρες και οι ηγέτες τους, τόσο στην Δυτική Ευρώπη, όσο και στην Ιαπωνία, την Κίνα και τις χώρες του Ανατολικού μπλόγκ, αγνοούσαν ακόμα για πολλές ώρες τον θάνατο, ύστερα από τετρακόσιες εξήντα έξι ημέρες ηγεσίας, του πρώην αρχηγού της KGB.

Ο Χάμμερ ευχαρίστησε τον πρέσβυ Ντομπρύνιν και τον παρεκάλεσε να διαβιβάσει στον Κωνσταντίν Τσερνιένκο, την επιθυμία του να μην…… «ΘΙΓΕΙ» Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Λεονίτ Μπρέζνιεφ, η οποία είχε προβεί στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Γιούρι Αντρόπωφ.

Εκδικήθηκε το θάνατο του πατέρα της- ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ- αλλά η Πραγματικότητα ήταν εντελώς Διαφορετική: πραγματικότητα την οποία η ίδια ασφαλώς ΑΓΝΟΟΥΣΕ!......

Δεν είναι βέβαια του παρόντος να ασχοληθούμε με την δολοφονία του Αντρόπωφ, επειδή θα χρειαστεί ολόκληρος ΤΟΜΟΣ για περιγραφούν τα αίτια της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!...

Θα το κάνουμε σε επόμενο βιβλίο που θα αφορά αποκλειστικά την υπόθεση αυτή.

Αθανάσιος Στριγάς
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!...
Διαγγελέας.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/