“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σκοτεινές συνεργασίες και πράξεις!..

Η CIA έχει δημιουργήσει ειδικά σώματα για επέμβαση σε ξένες χώρες....
του Τρίτου Κόσμου όπου αποτελούν τον Δούρειο Ίππο των αμερικανικών συμφερόντων στις χώρες αυτές.

Στο Βιετνάμ η CIA αποσκοπούσε στην μετατροπή μέρους της τοπικής αστυνομίας, σε ειδικό σώμα αντιτρομοκρατικής και αντικατασκοπευτικής δράσης. Για άμεση δράση, εκεί όπου απειλούνται τα συμφέροντα των ΗΠΑ, η CIA διαθέτει ειδικά εκστρατευτικά σώματα με εντελώς πολεμικό χαρακτήρα δράσης. 

Με την άνοδο του Ρήγκαν στην εξουσία τα σώματα αυτά τετραπλασιάστικαν σε μέγεθος. Είναι οι SEALS του Ναυτικού, οι Ρέϊντζερς και οι Δυνάμεις Δέλτα. Οι δυνάμεις αυτές σχηματίσθηκαν μετά την ενεργό συμμετοχή των ΗΠΑ στην πάταξη της Διεθνούς Τρομοκρατίας.

Δρούν σε όλο τον Κόσμο.

Στην Αγκόλα ενισχύουν τις δυνάμεις του Σαβίντι ενώ έχουν δράσει και στην Άπω Ανατολή. Στο Αφγανιστάν εξόπλιζαν τους αντικαθεστωτικούς (Ταλιμπάν) τους οποίους υποστήριζε η CIA.

Η κυβέρνηση Ρήγκαν υιοθέτησε επίσης ένα πρωτοφανές μέτρο μυστικής δράσης. Ιδιωτικές Εταιρίες ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ για βρώμικες δουλειές. Δηλαδή ιδρύεται (ΕΤΑΙΡΙΑ) από πρώην στελέχη της CIA και του Πενταγώνου που ειδικεύεται στην αντιτρομοκρατική δράση, εκτελεί δηλαδή ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΣΑΜΠΟΤΑΖ κλπ.

Πουλάει δηλαδή τις υπηρεσίες της στην CIA η οποία μ’ αυτόν τον τρόπο δρα εν αγνοία του Κογκρέσου. Λόγω αδυναμιών στην αμερικανική νομολογία οι εταιρίες αυτές δεν ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ στο Κογκρέσο, γι’ αυτό και η δράση τους αυξάνεται σε σημείο κατάχρησης.

Αν η CIA κρίνει αναγκαία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ καθεστώτος την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ το πράττει!.....

Είναι βέβαια μέτρο έσχατης ανάγκης, γιατί τέτοιου τύπου δολοφονίες απαιτούν την έγκριση του Προέδρου των ΗΠΑ. Την εποχή του Ψυχρού Πολέμου πολλοί πρόεδροι σκέφθηκαν να καταφύγουν σε πολιτικές δολοφονίες για την προώθηση της πολιτικής των ΗΠΑ σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Έργο της CIA είναι αρκετές δολοφονίες επωνύμων όπβς του Πάτρίς Λουμούμπα, του προέδρου Σοεκάρνο, του Τρουχίγιο και άλλων πολιτικών ηγετών. Επανειλημμένα επεχείρησε να σκοτώσει τον Κάστρο όπως απέδειξε η επιτροπή Τσέρτς.

Αϊζενχάουερ και Κέννεντι είχαν αναθέσει αυτό το έργο στην CIA, αλλά οι διάφορες απόπειρες απέτυχαν. Στην αρχή η CIA στράφηκε στην ΜΑΦΙΑ που ήλεγχε τα τυχερά παιχνίδια στην Κούβα, γνώριζε αρκετά για την κυβέρνηση Κάστρο και είχε κάθε λόγο να την αντιπαθεί.

Αυτή η συνεργασία CIA-ΜΑΦΙΑΣ έχει αποδειχθεί. Η CIA θα χρησιμοποιούσε επαγγελματίες ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ της ΜΑΦΙΑΣ με αντάλλαγμα την Ελεύθερη Εισαγωγή και διακίνηση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος Φόρντ απαγόρευσε με διάταγμα τις πολιτικές δολοφονίες. Το Διάταγμα επικύρωσαν οι Κάρτερ και Ρήγκαν.

Η πιο σοβαρή κατηγορία κατά της CIA ήταν η ανάμειξή της στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΚΕΝΝΕΝΤΙ, το Νοέμβριο του 1963. το 1964, ο Μακ Λέϊν, ο οποίος υπήρξε σύμβουλος του προέδρου ΚΕΝΝΕΝΤΙ κατηγόρησε την CIA γι’ αυτό.

Στις 23 Νοεμβρίου δύο σφαίρες σκότωσαν τον πρόεδρο Κέννεντι στο Ντάλλας. Η μία του τρύπησε το λαιμό και η άλλη το μέτωπο. Οργάνωσαν και την άμυνά τους σε περίπτωση ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ, πράγμα που έγινε από την επιτροπή Γουώρεν, η οποία «εκβιάσθηκε» στην έκδοση του αποτελέσματος.
Με βάση όλες τις ενδείξεις, ένοχος ήταν ο πράκτορας Όσβαλντ ο οποίος αναμφίβολα ήταν μυστικός πράκτορας. Ήξερε Ρωσικά και είχε πρόσβαση σε απόρρητα όπως τις πτήσεις των U-2 και αρκετές γνώσεις που ενδιέφεραν του Ρώσσους. Ίσως επίτηδες εστάλη στην Σοβιετική Ένωση για να χαρακτηρισθεί κομμουνιστής και να τους χρησιμεύσει σαν κομμουνιστικός δάκτυλος όταν θα επέστρεφε στις ΗΠΑ.

Στην ΕΣΣΔ όπου κατέφυγε ο Όσβαλντ, παντρεύτηκε την Μαρίνα Προυσκόβα, ανιψιά αξιωματούχου της KGB. Εντελώς ξαφνικά και παρά την αποστασία του επέστρεψε στις ΗΠΑ. Δεν φαινόταν καθόλου ανήσυχος για το μέλλον του. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τον χρησιμοποίησαν και κυρίως ο ΤΖΟΡΤΖ ΝΤΕΜΟΡ ΣΟΥΤΣ, στέλεχος της CIA.


Το Σεπτέμβριο του 1963 ένας άντρας από τις ΗΠΑ στην Σοβιετική Πρεσβεία της Πόλης του Μεξικού συνάντησε κάποιον Κόστικοφ που κατά την CIA ήταν εκτελεστής της KGB στην Δύση. Η CIA αργότερα, στην επιτροπή Γουώρεν, ισχυρίσθηκε πως ο Κόστικοφ στην πραγματικότητα ήταν ο Όσβαλντ και ότι είχαν μαγνητοφωνήσει ένα τηλεφώνημά του στην Σοβιετική Πρεσβεία όπου έλεγε: «Εδώ Όσβαλντ. Υπάρχει μήνυμα για μένα;». η πλεκτάνη αυτή της CIA σκοπό είχε να χρακτηρισθεί κομμουνιστής που έδρασε κατ’ εντολήν των Σοβιετικών ώστε μετά την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΚΕΝΝΕΝΤΙ να αναδειχθεί ο ιδανικό ένοχος. Σε καμμιά περίπτωση δεν έπρεπε να φτάσει σε ΔΙΚΗ, γι’ αυτό και δολοφονήθηκε από τον Τζάκ Ρούμπι, αστυνομικό του Ντάλλας και πράκτορα της CIA με διασυνδέσεις με την ΜΑΦΙΑ!.....

Η ψυχροπολεμική υστερία της CIA την οδήγησε σε μεθόδους άμυνας που σε τίποτα δεν διέφεραν από αυτές τις KGB. Η μαζική διάδοση των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ οδήγησε τη CIA σε έρευνες όπως το Υπερ-πρόγραμμα ΜΚ που ερευνούσε τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μικρή ομάδα ερευνητών δούλευε μέσα στην CIA, εν αγνοία της διεύθυνσης και του υπουργείου Άμυνας. Είναι γνωστό ότι χορηγούσε LSD σε πράκτορες της εν αγνοία τους. Κάποιος μάλιστα αυτοκτόνησε υπό την επήρειά του, άλλος τρελλάθηκε και πήδησε από ουρανοξύστη στην Νέα Υόρκη και άλλοι έγιναν εν αγνοία τους ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ τους οποίους μελετούσαν οι γιατροί της CIA, τοποθετώντας κοριούς και μικρόφωνα. Σαν δικαιολογία ισχυρίσθηκαν ότι μελετούσαν τις επιπτώσεις των ναρκωτικών αν τα χρησιμοποιούσαν οι εχθροί σε πράκτορες τους, ή αν τα έρριχνε στο νερό στρατευμάτων.

Η CIA έκανε και εργαστηριακές δοκιμές για την ταχύτητα εξάπλωσης των βακτηριδίων, σε περίπτωση ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ τους σε νερό μεγαλούπολης, ή αντίθετα αν ήθελε η ίδια να τα διοχετεύσει στο Μετρό της Μόσχας.

Τα περισσότερα από αυτά τα πειράματα απέτυχαν. Κόσμος πέθανε εξ αιτίας της CIA-και Αμερικανοί πολίτες- αλλά ποτέ κανείς δεν φυλακίσθηκε γι’ αυτό!...


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ 
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το σκοτεινό δωμάτιο του κόσμου!.... 
http://dia-kosmos.blogspot.gr/