“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο.Ε.Α.: ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (Α΄)

Α’ ΜΕΡΟΣ

Εν αρχή ην ο ακίνητος μη Κραδασμικός Δωδεκαεδρικός Αιθέρας. Κανένας κραδασμός. Επομένως πρώτων – αρχικών «Τριάδων Αιθέρος», ή «Σβέσις Πυρός» κατά τον Εφέσιο Ηράκλειτο Κοσμολόγο Φιλόσοφο. Καμμία φυσική τάση διατηρήσεως ήτοι «Επιβιώσεως» των πυκνώσεων του Αιθέρα.



Καμμία τάση διογκώσεως των πυκνώσεων και καμμία φυσική τάση συγχωνεύσεως και κανιβαλισμού των μικροτέρων πυκνώσεων από τις μεγαλύτερες. 

Επομένως καμμία ανάγκη αναπτύξεως τακτικών Άμυνας και Επιθέσεως από τις μικρότερες πυκνώσεις εναντίων των μεγαλυτέρων.

Και μετά, ένας αυθόρμητος Κραδασμός ενός σωματιδίου στατικώς Δωδεκαεδρικού Αιθέρος, στο μηδενικό όριο της συναρτήσεως «Αίτιο – Αιτιατό», ανέτρεψε την νεκρική ηρεμία και ακινησία της ανυπαρξίας εντός του Έρεβους-Νεκρού Χάους του χώρου, και μετέδωσε με γεωμετρική αύξηση την αυθόρμητη Κραδασμική κίνησή του, σε όλα τα γειτονικά άτομα (τα μόνα πραγματικώς Ά-τομα) ήτοι (μη τμήσιμα σωματίδια) κατά τον αρχαίο Έλληνα Φυσικό Δημόκριτο) του Αιθέρος.

Όλα ο χώρος άρχισε να πάλλεται με την Μέγιστη Συμπαντική Ιδιοσυχνότητα, και άρχισαν να αυτοδημιουργούνται αιθερικές πυκνώσεις από κραδασμικός συντονισμένα Τριαδικά Άτομα Αιθέρος.

Ήταν τα πρωταρχικά στοιχεία Αιθερικής Ύλης των ανωτάτων-αρχαιοτάτων «Διαστάσεων», αόρατα διά τα όντα τη ιδικής μας Προ-Προ-Μεγίστης πυκνότητος, πρώτης συμβατικής ή Τρίτης πραγματικής διαστάσεως.

Αυτά τα Αρχέγονα Αιθερικά στοιχεία ύλης «ή ενέργειας» διά την Εβραιοσαξονική ψευδή Δρακονιανή επιστήμη-Αυτοωργανώθηκαν στα πρωταρχικά αραιότατα Αιθερικά Λογικά –Ζώντα-Βιολογικά-Οργανικά Όντα, στα μεγαλύτερα και στα μικρότερα.

Ο ρυθμός διογκώσεως και στα δύο μεγέθη, ήταν γεωμετρικός και καλπάζων. Τα μεγαλύτερα διογκώνονταν ακόμη περισσότερο, αιχμαλωτίζοντας και αφομιώνοντας, δηλαδή προσαρτώντας ή «Συντήκοντας» ήτοι τρώγοντας τα μικρότερα.

Και τότε στα Λογικά Όντα με όργανα δημιουργίας Μνήμης όπως ο Εγκέφαλος και άλλα, ήτοι στα όντα με φυσική τάση συντηρήσεως της βιολογικής δομής τους, αναπτύχθηκαν οι φυσικές λειτουργίες της άμυνας των μικρότερων, και της επιθέσεως εναντίων των μικρότερων.

Αυτές οι φυσικές λειτουργίες μετά από πολλαπλές συμπυκνώσεις των πρωταρχικών Αιθερικών λογικών Όντων, μεταφέρθηκαν μέσω της ως άνω «κατιούσας-κατερχόμενης γενετικής Διά-Διαστατικής» Κληρονομικότητας, και εις την ιδική μας «Διάσταση» όντων πολύ μεγάλης – ορατής για μας Αιθερικής συμπυκνώσεως.

Μια τέτοια φυσική λειτουργία παθητικής άμυνας είναι η κατ’ επιλογή αλλαγή χρώματος του δέρματος σε πολλά είδη της πανίδος, ώστε αυτά να συγχέονται με το περιβάλλον και να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός τους από τους θηρευτές τους.

Μια τέτοια φυσική λειτουργίς ενεργητικής επιθέσεως είναι η ανάπτυξη τοξικών δηλητηρίων στους οδοντικούς αδένες ή σε άλλα σημεία του σώματος τους, σε πολλά είδη της πανίδος, ώστε αυτά να παραλύουν ή να σκοτώνουν το θήραμα τους πριν να το αφομοιώσουν με την κατάποση ήτοι την βρώση του.

Στο λογικώς ανώτερο είδος της πανίδος, στον Άνθρωπο, ως συμπύκνωση των ανθροποειδών όντων των αραιότερων-ανωτέρων διαστάσεων (ή πνευμάτων) συμφώνως με την Βλακώδη Θρησκευτική και την Παρά-Ψυχολογική βλακωδέστερη ορολογία), μεταφέρθηκαν ομοίως, μέσω της κατιούσας Γενετικής Κληρονομικότητος, αυτές οι φυσικές λειτουργίες Άμυνας και Επιθέσως.

Μια τέτοια φυσική ανθρώπινη λειτουργία παθητικής άμυνας, είναι η κάλυψη της κεφαλής, δίκην φυσικής ασπίδος, από τους Βραχίωνες των χειρών, διά την προστασία από αντίπαλα χτυπήματα χειρών ή από αντικείμενα –όπλα ριπτόμενα από τους αντιπάλους.

Μια τέτοια φυσική ανθρώπινη λειτουργία ενεργητικής επιθέσεως είναι η χρήση της Πυγμής «Πύξ» ήτοι των γρόνθων και των λακτισμάτων «Λάξ» κατά των αντιπάλων, με τεχνητή τελειωποίηση αυτών των κινήσεων από τους Έλληνες εις το αρχαίο Παγκράτιο, και λιγότερο εις το ταϋλανδέζικο Κινγκ-Μποξιν, το οποίο προέρχεται από το Παγκράτιο αλλά εκτρέπεται σε «χορογραφίες» παρωδίας του ελληνικού Παγκρατίου.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ…
(Σε τηλεοπτικά χρονικά ντοκιμαντέρ από την αυστραλιανή πανίδα, είναι παρατηρήσιμη η χρήση γρόνθων και λακτισμάτων και τεχνικών όρθιας πάλης, από τα αυστραλιανά Καγκουρώ, κατά την διάρκεια των αγώνων διά τον καθορισμό της ιεραρχίας και, του αρχηγού στις αγέλες τους. Σ’ αυτά τα συμπαθέστατα ζώα, οι τεχνικές άμυνας και επιθέσεως με Πυγμές-Λακτίσματα- και Λαβές πάλης, είναι εντελώς ανστικτώδεις και χωρίς καμμία τεχνητή τελειοποίηση, όπως αντιθέτως συμβαίνει στο ελληνικό Παγκράτιο.). 

Η τεχνητή τελειοποίηση των φυσικών ενστικτωδών ανθρωπίνων λειτουργιών-κινήσεως άμυνας και επιθέσεως, παρήγαγε τις Αρχαίες Ελληνικές Πολεμικές Τέχνες ή τεχνικές.

Αναλόγως, η τεχνητή τελειοποίηση του ευρύτερου φυσικού ανθρωπίνου ενστίκτου επιβιώσεως, ήτοι της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ της ΔΙΑΝΟΙΑΣ, των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, και του ΣΩΜΑΤΟΣ, παρήγαγε τις Τριμερείς Πολεμικές Τέχνες ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ –και ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ή Τεχνικές Τριμερούς Ολοκληρωμένης Επιβιώσεως, οι οποίες περιλαμβάνουν και τις Αρχαίες-Διαχρονικές Ελληνικές Πολεμικές τέχνες σωματικού και υλικού πολέμου, όπως κατά κύριο λόγο το Παγκράτιο.

Γράφουμε διά τις «ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» και όχι γενικώς διά «πολεμικές τέχνες» , διότι η έρευνα απέδειξε ότι οι ασιατικές σχολές πολεμικών τεχνών, ΔΟΛΙΩΣ και ΣΚΟΠΙΜΩΣ διδάσκουν, εις τους Δυτικούς δασκάλους και μαθητές τους τεχνικές άμυνας και επιθέσεως με χρονική καθυστέρηση έμμεσων άχρηστων κινήσεων «προετοιμασίας», ώστε μόνον οι Ασιάτες δάσκαλοι και μαθητές αυτών των σχολών να διδάσκονται τις ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ άνευ χρονικών καθυστερήσεων, ώστε σε περίπτωση θανάσιμης επερχόμενης συγκρούσεως μεταξύ των ασιατικών κρατών και των καρτών της Δύσεως, να υπερτερούν οι Ασιάτες έναντι των Δυτικών στις πολεμικές τέχνες σώματος.

Σε αντίθεση μ’ αυτές τις ασιατικές τεχνικές σωματικών πολεμικών τεχνών οι οποίες δολίως προκαλούν στον μαχόμενο την απώλεια πολύτιμων –ζωτικών- κρίσιμων κλασμάτων του δευτερολέπτου. Το αρχαίο Ελληνικό Παγκράτιο δεν περιέχει ΣΤΗΜΕΝΕΣ-ΣΤΑΤΙΚΕΣ πόζες και «ρευστές» κυκλικές κινήσεις χρονικής καθυστερήσεως, διότι το Παγκράτιο ήταν ΑΚΑΡΙΑΙΟ όπλο μάχης στην περίπτωση κατά την οποία αχρήστευαν το μεταλλικό όπλο του μαχόμενου.

Και βεβαίως εάν ο μαχόμενος κατά πολλών ενόπλων ή άοπλων αντιπάλων σε θανάσιμη μάχη άρχιζε να χορεύει με τα χορευτικά βήματα του «Τζούντο» ή με τις στατικές πόζες του «καράτε» ή με τις ρευστές θηλυπρεπείς κινήσεις άλλων ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ λεγομένων «πολεμικών τεχνών» χάνοντας χρόνο και γινόμενος στατικός στόχος, δεν θα είχε καμμία ελπίδα επιβιώσεως και Νίκης..

Διά την αντιγραφή Διαγγελέας.....
Συνεχίζεται……


http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ,  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΥΟ (2) DVD ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ 3.855 ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ 433 ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ.
ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) DVD 50 ΕΥΡΩ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΜΟ ALPHA BANK:

1) ALPHA BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ - DIMITRIS ZIGIRIS
IBAN:  GR27 0140 3610 3610 0210 1133 011
BIC:  CRBAGRAA
ΚΑΙ:
2) PIRAEUS BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ - DIMITRIS ZIGIRIS
ΙΒΑΝ: GR3301710400006040124925588 
BIC : PIRBGRAA


ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ' Π.Π ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.----



ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ; Η σύγχρονη ελληνική τραγωδία – Βίντεο σοκ με τη χήρα του Μανώλη Καντάρη
http://dia-kosmos.blogspot.gr/