“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ούβε Μπάρτσελ..

Γιατί η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ , η Τριμερής, NSA,
CIA έδωσαν εντολή για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός Γερμανού πολιτικού; Του Ούβε Μπάρτσελ..

Η CIA απαλλάχθηκε από τους ενοχλητικούς πράκτορές της, όπως προαναφέραμε, επειδή όλοι αυτοί γνώριζαν ότι στην τότε Δυτική Γερμανία λειτουργούσε ένα ευρύτατο δίκτυο ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ το οποίο ξεκινούσε από το άμεσο περιβάλλον του καγκελαρίου Χέλμουτ Κολ και έφθανε μέχρι το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, καθώς επίσης και μέχρι τον πολλά υποσχόμενο νέο πολιτικό Ούβε Μπάρτσελ, ο οποίος θα ανελάμβανε την αρχηγία του κόμματος SPD (σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Δ. Γερμανίας), με σοβαρές προοπτικές να κέρδιζε τις εκλογές και να γινόταν ο Νέος Καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας..
Όμως ο Ούβε Μπάρτσελ είχε ένα σοβαρό μειονέκτημα σύμφωνα με την άποψη της NSA και της CIA, η οποία και ΚΛΗΘΗΚΕ από την πρώτη NSA να ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ τον Μπάρτσελ, αν αυτός δεν αποσυρόταν από τη διεκδίκηση της γερμανικής καγκελαρίας. 
Το «μειονέκτημά» του ήταν ότι ο πατέρας του ήταν σοβιετικός πολίτης που είχε πολιτογραφηθεί Ανατολικογερμανός και η μητέρα του Ανατολικογερμανίδα πολίτης. Η Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής θορυβήθηκαν, ιδίως η δεύτερη.

«΄Ενας Σοβιετικός στη κορυφή της γερμανικής πολιτικής;….»

Έτσι έδωσαν εντολή στην NSA να δολοφονηθεί ο Μπάρτσελ αν δεν αποχωρούσε από την πολιτική. Η NSA με τη σειρά της διέταξε τη CIA να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ……….!!!!!!!!!!!!!!

Το 1987 ο διευθυντής συγκαλυμμένων επιχειρήσεων, ο γνωστός μας Κλαιρ Ελρόι Τζορτζ –και ενώ ο αρχηγός της CIA Ουίλλιαμ Κέισι ήταν «βαριά άρρωστος» -έδωσε εντολή για την εκτέλεση του Γερμανού πολιτικού.

Το κλιμάκιο της KGB στην Γερμανία καθυστέρησε δραματικά να πληροφορηθεί και στη συνέχεια να διαφυλάξει τον Μπάρτσελ. Έτσι ο διευθυντής συγκαλυμμένων επιχειρήσεων της CIA, με προσωπική του παρέμβαση, έπεισε τον Μπάρτσελ να τον συναντήσει στην Αθήνα, για να του έδινε μια σημαντική πληροφορία που αφορούσε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.
Στο αεροδρόμιο θα τον παρελάμβανε η Άντζελα Μούνσι, πράκτορας της CIA και θα τον μετέφερε στην κατοικία του σταθμάρχη. Έτσι κι έγινε. Εκεί ενώπιον του Ελρόι Τζορτζ και του σταθμάρχη, η Μούνσι έπνιξε τον Μπάρτσελ. Ο τελευταίος δεν πρόφθασε να καταλάβει τίποτε. Ούτε το γιατί, ούτε το πώς. 
Το ίδιο βράδυ, με ειδική ΠΤΗΣΗ, τον μετέφεραν σ’ ένα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ στην Ελβετία, τον έγδυσαν και τον άφησαν γυμνό στην μπανιέρα του δωματίου του. Την επόμενη το πρωί ειδοποίησαν έναν Γερμανό δημοσιογράφο του περιοδικού «Στερν» ο οποίος φωτογράφησε το πτώμα και μετέδωσε την πληροφορία στη Γερμανία ότι ο Ούβε Μπάρτσελ βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ. Ήταν μάλλον αυτοκτονία…

Comments