“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ

ELECTRO-MAGNETIC-PULSE

Ένα άλλο όπλο με μυστηριώδες όνομα, το «Ε.Μ.Ρ.», που είναι ο εφιάλτης των δυτικών στρατηγών. E.M.P. είναι τα αρχικά των λέξεων: «ELECTRO-MAGNETIC-PULSE» και ορίζουν μια βίαιη ηλεκτρομαγνητική έκρηξη, η οποία μπορεί να διασχίσει μισή ήπειρο με ταχύτητα φωτός και να καταστρέψει στο πέρασμά της όλα τα ηλεκτρικά συστήματα!!...

Για παράδειγμα: Ένας πύραυλος (Ιούλιος 1982) ανατινάχθηκε 400 χιλιόμετρα πάνω από τη γη και μεταμορφώθηκε σε μια σφαίρα φωτιάς. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα, τα νησιά Χαβάη βυθίστηκαν στο σκοτάδι, αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο….

Μια επίθεση E.M.P.μπορεί να αποτελέσει το πρώτο στάδιο ενός ατομικού ΠΟΛΕΜΟΥ, σύμφωνα με μια μελέτη του Γουίλλιαμ Μπροντ , ο οποίος παρατηρεί:

«Αν ανατιναχτεί στην ατμόσφαιρα, 450,00 χλμ. πάνω από την Πολιτεία της Νεμπράσκα, ένα ρωσσικό, Κινεζικό, πυρηνικό φορτίο, θα έστελνε στο αμερικανικό έδαφος τόσα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα, που θα κατέστρεφαν όλα τα συστήματα επικοινωνίας και θα παρέλυαν το Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο».

Οι ΗΠΑ, αντιμετώπισαν μια σειρά από διλήμματα που δεν ήταν σε θέση να λύσουν, ενώ η Σοβιετική Ένωση κατασκεύαζε ήδη και εξόπλιζε τα μηχανήματά της για να μπορούν να αντέξουν στα κύμματα της E.M.P.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της καθυστέρησης αυτής, δόθηκε το 1976, όταν ένας σοβιετικός πιλότος, προσγείωσε το Μινγκ του, σ’ ένα ιαπωνικό αεροδρόμιο.

Το αναγνωριστικό αυτό αεροπλάνο, του οποίου η ταχύτητα είναι τριπλάσια από αυτή του ήχου, θεωρείται το πιο τέλειο και επικίνδυνο σοβιετικό μοντέλλο. Οι Ιάπωνες, έδωσαν στους Αμερικανούς αυτό το δείγμα και ο τότε αρχηγός της CIA και μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, δήλωσε ότι: «αποτελεί μια ευλογία για την κατασκοπεία».

Διέλυσαν το Μινγκ και το μελέτησαν κομμάτι-κομμάτι. Ήταν εξοπλισμένο με παλιούς αεροστεγείς σωλήνες και όχι μ’ αυτά τα μικροσκοπικά εξαρτήματα, που έχουν όλα τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη. Οι εμπειρογνώμονες σάρκαζαν. Ο μόνος που δεν συμμετείχε ήταν ο Έντουαρτ Τέλλερ: «Αυτό τα αεροπλάνο, σχεδιάστηκε» είπε «από κάποιον που είναι πονηρότερος κι από αλεπού»…. Η φράση του αυτή, θεωρήθηκε αρχικά αιρετική από το αμερικανικό Πεντάγωνο, αλλά δύο χρόνια αργότερα συμφώνησε μαζί του.

Αν ο πρόεδρος Ρέιγκαν, επέμενε τόσο-μέσω του Τέλλερ- στην ενίσχυση της επικοινωνίας και στον πρωταρχικό ρόλο του διαστήματος, ήταν επειδή το 80% των στρατιωτικών μηνυμάτων μακράς αποστάσεως, μεταδίδονται από δορυφόρους.

Για αρκετό καιρό, επεκράτησε η άποψη ότι, το E.M.P. δεν μπορούσε να τους επηρρεάσει.
Αυτό ήταν πιστευτό μέχρι τις αρχές τις δεκαετίας του ’70 όταν οι έρευνες των φυσικών αποκάλυψαν ότι, τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα δεν κινούνται στο διάστημα όπως στη γη, αλλά με πολύ μεγαλύτερη ΕΝΤΑΣΗ, αφού μπορούν να πλήξουν την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, με ένταση ενός Δισεκατομμυρίου ΒΟΛΤ.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της καταστροφής πρέπει να διαβάσει τις ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ…….
«Οι τηλεφωνικές γραμμές θα πάψουν να λειτουργούν, οι ΜΝΗΜΕΣ των υπολογιστών θα αχρηστευθούν, οι ένοπλες δυνάμεις θα αποπροσανατολιστούν.. Τα επιβατικά και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ αεροπλάνα, χωρίς ασύρματη επικοινωνία, θα πρέπει να κάνουν αναγκαστική προσγείωση. Το Τσεγέν Μάουντεν, ο εγκέφαλος του βορειοαμερικανικού ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ αρχηγείου, που βρίσκεται στα βουνά του Κολοράντο, θα μείνει χωρίς ηλεκτρισμό, ενώ τα ΡΑΝΤΑΡ θα πάψουν να λειτουργούν.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: Θα κοπούν τελείως οι επικοινωνίες με τον έξω κόσμο, τα σμήνη των βομβαρδιστικών Β-52 και νεώτερα, θα ακινητοποιηθούν στις βάσεις τους, με τα ηλεκτρονικά τους συστήματα κατεστραμμένα….. Αν κατά τύχη, ένα από τα τέσσερα Μπόινγκ 747, που είναι ειδικά κατασκευασμένα για να επιτρέψουν στον αμερικανό πρόεδρο και τους στρατηγούς να συντονίσουν μια επίθεση, κατορθώσει ν’ απογειωθεί ανέπαφο, θα πρέπει με ένα θαύμα να αποφύγει τα κύμματα E.M.P., τα οποία, σύμφωνα με τα σχετικά πειράματα, μπορούν να καταστρέψουν τουλάχιστον 11,500 ζωτικά εξαρτήματα του αεροπλάνου. Αλλά ακόμα κι αν το προεδρικό αεροσκάφος ξέφευγε απ’ αυτόν τον κίνδυνο, θα είχε ΕΛΑΧΙΣΤΗ ραδιοεπικοινωνία και οι δορυφόροι οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, για να μεταδώσουν πιο μακριά μηνύματα, θα ήταν και αυτοί κατεστραμμένοι »…….
Στις ΗΠΑ, μελετούν αυτόν τον πόλεμο και ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ μια τέτοιου είδους αναμέτρηση…
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, κατευθυνόμενος από τον Αρμαγεδδών!!!!!....αναφέρουν…

Ο Φάκελλος E.M.P. , θεωρίται πάντα άκρως απόρρητος και πολύ σπάνια οι πολιτικοί συζητούν γι’ αυτή την απειλή…..