“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ


ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (Επαναστάτες) !...

Ο Φιντέλ Κάστρο, στάλθηκε από την NSA με την Υπ. Αριθμών 1792-ΒΧ-1599 απόρρητη ντιρεκτίβα της υπηρεσίας.

Ο Κάστρο ξεκίνησε από το Μαϊάμι των ΗΠΑ, με όπλα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ και με την παραπάνω ντιρεκτίβα, που ανάμεσα, στα άλλα, προσδιόριζε τον ΑΤΙΜΟ ρόλο του ανάμεσα στις ΣΤΗΜΕΝΕΣ διαμάχες των δύο ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ και κύρια της Αμερικής η οποία έψαχνε τότε στηρίγματα στην Ευρώπη και Μ. Ανατολή και δημιουργούσε καινούργιες σφαίρες επιρροής, μετά από την πτώση της αγγλικής κυριαρχίας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι:

Ποιά η σχέση της Ελλάδας με την Κούβα; Θα αποδείξω πως όσο πιο μακρυά από την χώρα μας πραγματοποιείται μία αλλαγή, ή μία κρίση, τόσο οι χιλιάδες μίλια που μας χωρίζουν, δεν είναι απολύτως τίποτε για την Διεθνή πολιτική, και να πως:

Όταν οι ΗΠΑ (NSA), εδραίωσαν το καθεστώς Κάστρο στην Κούβα, διατηρώντας φυσικά και την βάση Γκουαντάναμο, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΥΠΕΓΡΑΨΕ απόρρητη συμφωνία, στις 30 Δεκεμβρίου 1959, για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ συστημάτων στην Ελλάδα.

Προηγουμένως, στις 17 Δεκεμβρίου, ΥΠΕΓΡΑΨΕ άλλη μία συμφωνία για τον καθορισμό των εναέριων διαδρόμων πάνω από την Μεσόγειο και το ΑΙΓΑΙΟ, όπου θα πετούσαν τα αμερικανικά βομβαρδιστικά εφοδιασμένα με ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.

Ο άλλος εταίρος της συμφωνίας αυτής, δεν ήταν η Αμερική, αλλά το ΝΑΤΟ. Όμως το ΝΑΤΟ κυριαρχείται από την Αμερική. Στις 2 Ιανουαρίου 1960, άρχισε η εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην Ελλάδα!......

Αθανάσιος Στριγάς
Παγκόσμιοι Εντολοδότες

Comments